פורסם 2007 ביוני 1218 שנים תהרגו אותי אני לא מצליח להבין את זה, כבר שנים ש-"משפחות הפשע" מוזכרות כמעט כל יום בתקשורתה-אבוטבול-ים, ה-אלפרון-ים, ה-מולנר-ים, ה-אברג'ילים וכו'עשרות חיסולי חשבונות ובהם נפגעים גם אזרחים שאינם מעורבים, שופט אחד כבר נרצח,עו"ד דין אחת נרצחה גם כן ככל הנראה ע"י אחת מאותן משפחות הפשע,ראשי ערים מתפקדים תחת טרור של אותן משפחות פשע,עכשיו הידיעה האחרונה היתה ששופטת קיבלה איומים על חייה ולכן שמו עליה אבטחה אישית.אז כולם יודעים מיהם, כולם יודעים על עסקיהם הלא חוקיים, המשטרה יודעת, התקשורת יודעת, הממשלה יודעת, הפרקליטות יודעת.מה לעזאזל כ"כ מסובך להשיג ראיות נגד החלאות האלה ולשים אותם בכלא פעם אחת ולתמיד, אפילו אם רק לכמה שנים בודדות, על עברות קלות.יכול להיות שאין שום בעיה , אלא שפשוט מישהו מלמעלה מכוון את המשטרה למדיניות רופסת והעלמת עין ?
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים זה בולשיט, משפחות פשע תמיד יהיו, כל עוד יש את הרצונות האלו של בני האדם, תמיד יהיה משהו מחוץ לחוק ותמיד יהיה מישהו שיספק את זה לאנשים.זה רק שאלה אם הם רוצים להחליף את המשפחות פשע האלו עם משפחות אחרות.
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים הם הפכו למשפחות פשע היא הם טובים בזה. אין מספיק עדויות בשביל להרשיע אותם על משהו רציני, והם שומרים על הידיים שלהם נקיות מכל השטויות האחרות.בד"כ את רוב משפחות הפשע מפילים באמת על שטויות, כמו המקרה המפורסם של קאפונה שנפל על עבירות מס...
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים מחבר זה בולשיט, משפחות פשע תמיד יהיו, כל עוד יש את הרצונות האלו של בני האדם, תמיד יהיה משהו מחוץ לחוק ותמיד יהיה מישהו שיספק את זה לאנשים.זה רק שאלה אם הם רוצים להחליף את המשפחות פשע האלו עם משפחות אחרות.שנות ה-70 וה-80 כמעט ולא שמענו על משפחות הפשע, לא היו חיסולי חשבונות ופשיעה כמו היום, לא עפו טילים על כבישים ועל בניינים כמו היוםהפשיעה נמצאת בעליה וגם חומרת הפשיעה עצמה
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים יכול להיות שאין שום בעיה , אלא שפשוט מישהו מלמעלה מכוון את המשטרה למדיניות רופסת והעלמת עין ? תהיה בטוח שיש להם מספיק אנשים במשטרה ON THE PAYROLL כמו שאומרים
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים שנות ה-70 וה-80 כמעט ולא שמענו על משפחות הפשע, לא היו חיסולי חשבונות ופשיעה כמו היום, לא עפו טילים על כבישים ועל בניינים כמו היוםהפשיעה נמצאת בעליה וגם חומרת הפשיעה עצמה היה פשע והרבה
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים תהיה בטוח שיש להם מספיק אנשים במשטרה ON THE PAYROLL כמו שאומרים נראה לי שזה פחות עניין של שוחד, המשטרה פשוט מעוניינת לשמור על "שקט" יחסי. כי האלטרנטיבה למשפחות פשע היא חבורות קטנות של עבריינים, אשר "ייצרו" כמות רבה יותר של סכסוכים אלימים. בתמורה לשקט היחסי המשטרה מקבלת מידע פנימי לגבי עבריינים שחורגים באופן בוטה מההבנות שהושגו. נשמע הגיוני?
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים בתור קרוב משפחה של אלפרון אני יודע רק שהם כל פעם מעלימים ראיות, כי אצלהם זה מלידה, הם כבר בערך 30 שנה משפחת פשע.
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים הבעיה היא אוזלת יד של המשטרה.במשטרה מפחדים להתעסק איתם.למה ששוטר שמרוויח 5000 ש"ח לחודש (במקרה הטוב) ירצה לסכן את המשטרה שלו בשביל לעצור איזה פושע כבד?כמובן, זה נובע גם מניהול כושל של הממשלה (אפשר לעקוף את מה שאמרתי הרגע, אם מביאים שוטרים מרחוק, עם כיסוי פנים וכו').אני לא בטוח, בעצם, שהמילה "כושל" היא מדוייקת כאן. אולי "משוחד" היא מילה יותר מדוייקת (ראו ערך המפכ"ל לשעבר, קראדי, שקיבל את המפכ"לות בתמורה לאי-אכיפה של משפחת פשע מסוימת).מעבר לזה, אם היו יודעים שמי שהוכח מעל לכל ספק כי איים על שוטרים, יקבל 10 שנים בכלא, גם זה היה עוזר לרוח במפרשי המשטרה.
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים זה לא כל כך פשוט כמו שזה נראה... המשטרה יודעת שהם עוברים על החוק... אבל זה לא מספיק, לדעת זה לא מספיק בשביל להכניס אף אחד לכלא... הם צריכים להוכיח, זה הרבה יותר מסובך במיוחד כשאתה מדבר על משפחות פשע שעד שמוציאים עד חי הוא מסרב לדבר כי הוא פוחד מנקמה וגם אם הוא כן מדבר אז עד המשפט ישתיקו אותו...את זאב רוזנשטיין לפני שהאמריקאים תפסו אותו ניסו להכניס אותו לכלא אתם יודעים על מה? על זה שהוא הסתובב ברחוב עם סכין שהוא השתמש בה בשביל לחתוך תפוז... ואל תאשימו ישר את המשטרה שהיא לא שווה כלום... זה בעיה שקיימת בכל העולם... זה מאוד מאוד מאוד קשה להכניס ראשים של המשפחות פשע האלה לכלא... הם לא נותנים לשום דבר מחשיד להתקרב אליהם, זה בדיוק כמו בגרמניה הנאצית, עד היום אין כמעט שום הוכחה שהיתה קיימת פקודה מהיטלר להשמיד את היהודים... אלה אנשים שטובים מאוד במה שהם עושים.
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים אני חושב שזה שילוב של כל מה שאמרתם... גם כי הם נותנים שוחד\איומים על כל מי שיכול להפריע להם... ומעבר לזה הם שומרים על ידיים נקיות..
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים הבעיה היא אוזלת יד של המשטרה.במשטרה מפחדים להתעסק איתם.למה ששוטר שמרוויח 5000 ש"ח לחודש (במקרה הטוב) ירצה לסכן את המשטרה שלו בשביל לעצור איזה פושע כבד?כמובן, זה נובע גם מניהול כושל של הממשלה (אפשר לעקוף את מה שאמרתי הרגע, אם מביאים שוטרים מרחוק, עם כיסוי פנים וכו').אני לא בטוח, בעצם, שהמילה "כושל" היא מדוייקת כאן. אולי "משוחד" היא מילה יותר מדוייקת (ראו ערך המפכ"ל לשעבר, קראדי, שקיבל את המפכ"לות בתמורה לאי-אכיפה של משפחת פשע מסוימת).מעבר לזה, אם היו יודעים שמי שהוכח מעל לכל ספק כי איים על שוטרים, יקבל 10 שנים בכלא, גם זה היה עוזר לרוח במפרשי המשטרה.זאת אחת הסיבות, בהחלט. אוזלת יד - שגם לה יש המון גורמים. אחד מהם, זה אכן חוסר מוטיבציה בגלל גובה שכר אל מול גובה הסיכון. וכן, גם שוחד. כאשר בכירים במשטרה מיודדים עם ראשי משפחות פשע, כל העסק מתחיל להסריח והמלחמה בפשע מאורגן מתחילה לאבד טעם.זה לא כל כך פשוט כמו שזה נראה... המשטרה יודעת שהם עוברים על החוק... אבל זה לא מספיק, לדעת זה לא מספיק בשביל להכניס אף אחד לכלא... הם צריכים להוכיח, זה הרבה יותר מסובך במיוחד כשאתה מדבר על משפחות פשע שעד שמוציאים עד חי הוא מסרב לדבר כי הוא פוחד מנקמה וגם אם הוא כן מדבר אז עד המשפט ישתיקו אותו...וכי איש אינו חושב שיש טעם בלהוציא יאמבה משאבים כדי להגן על איזה דג רקרק בתוכנית להגנת עדים. הממ, מעניין למי מסעדת צ'ימיצ'אנגה לא שילמה פרוטקשן?:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3412264,00.html
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים את יודעת לקרוא? "אין חשד להצתה" אין אפשרות שפשוט מישהו השאיר תגז דולק יותר מדי ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.