פורסם 2003 בפברואר 922 שנים מחבר או BENQ עצמם או החברה הראשית שלהם ACERאני די בטוח שACER כי כשבדקתי אותו בנרו היה רשום ACER
פורסם 2003 בפברואר 922 שנים את הדיסקים של BENQ מייצרת ACER שזה בעצם השם הישן של BENQ (אותה חברה בדיוק - רק שינתה את השם), אני גם משתמש בהם בגלל מחירם הטוב. אין לי ממש בעיות איתם אבל לצערי אני לא יכול לבצע השוואה טובה למדיות אחרות (בעזרת האופצייה CD QUALITY CHECK שבתוכנה NERO CD SPEED שמגיעה עם נרו - מומלץ מאוד בשביל בדיקות מדיה) בגלל שיש לי צורב 8X של ימהה שגם ישן וגם קןרא ב24X , בכל מקרה יהיה נחמד אם מישהו מהפורום בעל צורב טוב ומהיר (כמו לייטאון, אך כל חברה טובה) יצרוב דיסק מלא (ז"א 700 מגה של נתונים) באותה מהירות עם מספר מדיות שונות בינהם הבנקיו (בהנחה שמשתמש גם בהם) , ויעשה בדיקת CD QUALITY CHECK, זה יהיה מידע מועיל לכולם (למעשה זה נפוץ בפורומים בחו"ל אבל שם הם קונים מדיות שאין בארץ.
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים מחבר יש לי כמה דיסקים אני אבדוק את כולם ב16\24 ואצרוב עליהם ואביא תוצאותד"א חבר שלי הביא לי מדיות של 48 X שחורים של 800 מגהשחכתי את השם של החברה אבל הם עולים 6 שקל לאחד ,קצת יקר
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים אגב, אומרים בנק, לא?ו 6 ש"ח לדיסק זה לא "קצת יקר" אלא המון.אם זה לא של קודאק או ריקו..
פורסם 2003 בפברואר 1122 שנים מחבר הם של מג'יק או משהו השחורים בתוכנת זיהוי הוא זיהה רק 88 מגה ואחר כך הגיע פעם אחת ל780\790 ואחר כך 400 או 500 אבל הצריבה של מוזיקה על 80 דקות הלכה יפה מאוד צרבתי על 24 אני מניח שזה רק בזכות הלייטאון בכל מקרה בדקתי איזה 5 דיסקים עשיתי תמונות אבל אני צריך מקום להעלות אותם לאיפה אני יוכל להעלות אותם ?
פורסם 2003 בפברואר 1622 שנים הלייטאון שלי שהוא כפול 48 (למעשה 40 משודרג) צורב כל דיסק במהירות של 48 ולא משנה איזו מהירות רשומה עליולאחרונה קניתי חבילה של 50 באופיס דיפו, סמסונג במהירות 48 ודי זוליםלפני זה היו לי פרסיזה של כפול 40 ולפני זה של אופיס דיפו בלי שם כפול 32לא גיליתי שום הבדל וכולם נצרבים בדיוק באותה המהירות 48 ואני צורב המון!!!
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים אני מתכוון לתוכנה שנותנת מדד לאיכות הצריבה ובודקת טעויות C1 וC2.תנסה ותווכח.
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים הנה בדיקת של מדיה של BenQ 32X שנצרבה על הצורב TEAC 52X שלי (דרך אגב תגידו לי תתחדש ;D). בדיקת ScanDisc: בדיקת CD Quality Check: כפי שאתם רואים, עובד חלק. יש לכם לרעיונות לעוד בנצ'מרקים?
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים דיי חלש. :-\ האמת היא, שלא נראה לי שזה בגלל הצורב, כי גם לחבר שלי שיש לו Plextor 40x הוא עושה כמעט אותן תוצאות עם הBenQ האלה.
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים אני מתכוון לתוכנה שנותנת מדד לאיכות הצריבה ובודקת טעויות C1 וC2.תנסה ותווכח.בדקתי עם אותה התכנה וקיבלתי תוצאות זהות של 0 שגיאות
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים הגיעו BENQ חדשים שהם *40 אני קיבלתי אותם והם בסדראבל אם אתם פריקים של אוברברן אז אולי זה לא בשבילכם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.