עבור לתוכן

מדיות 48X ,יש בארץ?

Featured Replies

פורסם

עקב הרכישה של הצורב החדש שלי lite on 48X12X48

אני רוצה לקנות מדיות של 48\40 בנפח של 700\800

מישהו מכיר כאלה ואיפה אפשר לקנות ?

• תגובות 32
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש דיסקים איכותיים של philips הם טיפה יקרים - אבל שווה להשקיע

הם במהירות X40 ו 700 מגה

אפשר לקנות חבילה של 50 דיסקים באופיס דיפו למשל.

יש גם אופציה יותר זולה אך איכותית גם- דיסקים של tornado

הם דיסקים כחול לבן במהירות של X48 וגם באים בחבילות של 50

אפשר לקנות אותם באזור חיפה - אם אני לא טועה

פורסם

ברור שיש, ותמצא בכל חנות מחשבים המכבדת עצמה לפחות שני חבילות של שני חברות המייצרות דיסקים לצריבה.

פורסם

יש דיסקים איכותיים של philips הם טיפה יקרים - אבל שווה להשקיע

הם במהירות X40 ו 700 מגה

אפשר לקנות חבילה של 50 דיסקים באופיס דיפו למשל.

יש גם אופציה יותר זולה אך איכותית גם- דיסקים של tornado

הם דיסקים כחול לבן במהירות של X48 וגם באים בחבילות של 50

אפשר לקנות אותם באזור חיפה - אם אני לא טועה

זהירות מהפיליפס - רובם מיוצרים ע"י חברה בשם CMC שמייצרת דיסקים גרועים שעושיפ צרות להרבה אנשים, גם הטורנדו האלה לא משהו,

בכלל לא מומלץ לצרוב דיסקים זולים (והפיליפס בנוסף להכל דיי יקרים יחסית) במהירות גבוה,

יש את הוורבטים 48 שהם טובים - אבל ממש יקרים. מהירות הצריבה היא פונקצייה של איכות , לא חייבים לצרוב מהר רק כי הצורב יכול.

פורסם

אני צורב על דיסקים של BENQ (הדיסקים במהירות X32) אני צורב על X52

פורסם
  • מחבר

יש לי גם כאלה של BENQ

הם לא נהרסים במהירות כזאת ?

פורסם

דיברנו על זה כבר המון, מה שצריבה במהירויות גבוהות גורמת למדיה. בכל אופן ובקצרה, אאודיו לצרוב לאט יותר ודאטה זה לא הכי משמעותי, אבל גם לא להגזים. אאודיו יתמלא בארורים, קפיצות, אולי לא יקרא בכלל ושאר בעיות במהירות גבוהה, תוכלו לבדוק זאת בעזרי ScanDisk שבאים עם תוכנות צריבה שונות. דאטה זה יותר סבבה. בכל אופן, התשובה העקרונית היא לא.

פורסם

פיליפס? אוי ואבוי.

הדיסקים מאיכות טובה היחידים שאני מצאתי בארץ למרבה הצער הם של ורבטים, והם עולים לא מעט כסף. חבל שאין ספינדל של 50 כאלה ללא קופסה. בכל מקרה, היאמאהות שלי (גם הישן גם החדש - F1) מאוד אוהבות את הוורבטים.

פורסם
  • מחבר

דיברנו על זה כבר המון, מה שצריבה במהירויות גבוהות גורמת למדיה. בכל אופן ובקצרה, אאודיו לצרוב לאט יותר ודאטה זה לא הכי משמעותי, אבל גם לא להגזים. אאודיו יתמלא בארורים, קפיצות, אולי לא יקרא בכלל ושאר בעיות במהירות גבוהה, תוכלו לבדוק זאת בעזרי ScanDisk שבאים עם תוכנות צריבה שונות. דאטה זה יותר סבבה. בכל אופן, התשובה העקרונית היא לא.

אתה יכול אולי להפנות אותי לת'רד ?

ומה זה לאט בשביל מוזיקה?

8?

פורסם

יש לי גם כאלה של BENQ

הם לא נהרסים במהירות כזאת ?

לא,

הם מעולים...

פורסם

מצטער, אבל אין לי כח לחפש. מה שכן, זה בדפים האחרונים. בהצלחה בחיפוש אם בכלל.

8 זה טוב, אבל תלוי בצורב. אם הצורב מאפשר עד 48, אז קח 16 או 24, אך אם הצורב מאפשר מאקסימום 16 אז לא 16, אלא 8.

פורסם

לאן כולם ממהרים? רוצים לצרוב לי ב52X, כדי שיהיה להם דיסק מוכן בדקה וחצי.

צרבו בX24 או X32, יכח לכם 2 וחצי/3 דקות והדאטה שלכם יהיה מצייון וגם המוזיקה :hat:.

פורסם

אני מסכים בצורה טוטאלית.

פורסם

גם אני מסכים עם זה!!!

סתם להרעות שהצורב מהיר בשביל מה אין עוד חצי דקה פנויה

פורסם

מי מייצר את הדיסקים של BENQ? לא ממש מתחשק לי לקנות חבילה של 50 כדי לגלות שהם מיוצרים ע"י CMC, ולתת להם להירקב בעליית גג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים