עבור לתוכן

קייס לאוזניות?

Featured Replies

פורסם

התחדשתי עכשיו ב-GRADO SR60.. אחלה אוזניות יחסית לתקציב D: ! תודה לאנאטולי יוסי ועוד כמה על ההמלצות, קניתי אותה בסינמה פארדיסו וגם שמעתי שמה ככה שהיה נחמד. השאלה שלי היא האם מוכרים קייסים לאוזניות בארץ? לא נוח לדחוף את האוזניות האלו ככה סתם לתיק, כמובן שהקייסים תלוים בגודל של האוזניות, ככה שחשבתי אולי למישהו יש פתרון? תודה D:

פורסם

האמת היא שמשהו רציני אני לא חושב שתמצא בארץ. יש באיביי משהו נחמד כזה גמיש שיכול להיות טוב.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

פי אנאטולי, אתה כל יכול :) אני לא הכי יכול להזמין משם כיוון שהכרטיס שלי לא תומך בחו"ל, אך אראה מה אוכל לעשות, אולי לבקש מחנות שתזמין לי ? יעלו את המחיר אבל שווה סך הכל :) ואצלם עוד מעט סטאנד קטן שבניתי בחדר לאוזניות D:

פורסם

למה כל יכול?!

בנוגע לסטנד, צלם, נראה מה עשית שם :)

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

למה כל יכול?!

בנוגע לסטנד, צלם, נראה מה עשית שם :)

Anatoli.

אתה מוצא לכל דבר פתרון.. מחר אצלם אם אני יספיק (בגרויות ובלאגן) שמעתי בסינמה פרדיסו POLKAUDIO RTI6 - נחמד ואפשר להשיג ב2400 +-.. אני עכשיו צריך רמקולים זולים לאפקט, רמקולים אחוריים.. עד תחילת החופש אני כבר מקווה להספיק להראות פה תמונות ולהנות בפעם הראשונה מסאונד סביר :D

DENON AVR1907 צריך להגיע בקרוב מאוד! בכל מקרה, יש לך מושג באיזה שנה יוצר ה GRADO SR60 ? קראיתי שהוא היה BEST HEADPHONE FOR 1999, מוזר קצת ?

פורסם

לא צריך כרטיס אשראי בן לאומי(מספיק רגיל זה מה יש לי) בשביל להשתמש בפי פאל --אי ביי .

וגראדו מייצרים פחות או יותר את אותם האוזניות כבר איזה 50 שנה אז לא מפתיע.

פורסם

נחמד, למרות שהייתי נזהר עם הרגליים מתחת לשולחן במצב כזה, אותי זה היה קצת מגביל. 'כל מקרה הכי טוב לדעתי אם מוגבלים במקום לסטנד אז שיהיה אחד שאפשר לתלות על מדף... זה אולי נראה פחות "מלכותי" עם האוזניות אבל עדיף משהן סתם ישכבו. מישהו מכיר אלטרנטיבות אחרות חוץ מזאת של סנהייזר?

לא צריך כרטיס אשראי בן לאומי(מספיק רגיל זה מה יש לי) בשביל להשתמש בפי פאל --אי ביי .

מעניין, אתה יכול לשתף אותנו בעוד פרטים? זה רק באיביי, בכל שאפשר לשלם בPP?

פורסם
  • מחבר

נחמד, למרות שהייתי נזהר עם הרגליים מתחת לשולחן במצב כזה, אותי זה היה קצת מגביל. 'כל מקרה הכי טוב לדעתי אם מוגבלים במקום לסטנד אז שיהיה אחד שאפשר לתלות על מדף... זה אולי נראה פחות "מלכותי" עם האוזניות אבל עדיף משהן סתם ישכבו. מישהו מכיר אלטרנטיבות חוץ מזאת של סנהייזר?

בקשר לרגליים תאמין לי שיש מקום, יש אפילו הרבה, לא הייתי עושה את זה סתם מההתחלה, וזה די פשוט, השקעה של 15 שקל בשביל הדבר הלבן מהום סנטר, וVAV כזה יש בכל בית.. וזה גם טוב כיוון שזה לא נראה לעין, רק אם אתה מתיישב. זאת של סנהייזר? תן דוגמא והסבר. ובקשר לקנייה עם ה PP אני יודע שאפשרי אבל סך הכל הקייס יוצא במחיר יקר ולא משתלם, מחפש משהו יותר יעיל בארץ.

פורסם

נמכר בארץ סטנד אוזניות של סנהייזר שמתחבר לקצה של מדף/שולחן.

עולה 150 שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים