פורסם 2003 בפברואר 422 שנים בחיים לא תנחשו מה זה !!! (ROFLMAO) (הפתרון בהמשך) לעוד תמונות (שלא יעזרו להבין מה זה)
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים זרועות פנומטיות שמרימות את המחשב - וגם איזה פאנל בחלק העליון שלו..באמת אחד המדהימים...לא ברור לי כמה זה שימושי אבל אני מעריך את ההשקעהורציתי שיפרסמו את זה בתור חדשה באתר!!!הרסת הכל!
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים זרועות פנומטיות שמרימות את המחשב - וגם איזה פאנל בחלק העליון שלו..מה זה זרועות פנומטיות?!?!
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים מחבר זרועות פנומטיות שמרימות את המחשב - וגם איזה פאנל בחלק העליון שלו..באמת אחד המדהימים...לא ברור לי כמה זה שימושי אבל אני מעריך את ההשקעהורציתי שיפרסמו את זה בתור חדשה באתר!!!הרסת הכל!אתה הרסת הכל. תן לאנשים להנות רק מלהסתכל בלי להבין מה זה עושה בכלל.
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים זרועות פנומטיות שמרימות את המחשב - וגם איזה פאנל בחלק העליון שלו..באמת אחד המדהימים...לא ברור לי כמה זה שימושי אבל אני מעריך את ההשקעהורציתי שיפרסמו את זה בתור חדשה באתר!!!הרסת הכל!אתה הרסת הכל. תן לאנשים להנות רק מלהסתכל בלי להבין מה זה עושה בכלל..יא קההי שכל.. הוא כבר גילה מה זה.. תפסיקו לנחש..
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים מסתבר שלא כולם יודעים מה זה פנומטי...לא נוראבנתיים דווקא מאוד משעשע לראות את המחשבות של אנשים
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים למה הוא רוצה להרים את המארז? ואת הפלסטיק הזה למעלההוא לא יכול להשאיר אתזה מורםמה ההגיון להוריד את זה?שלא יכנס אבק?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.