פורסם 2003 בפברואר 422 שנים בקרוב מאוד הלוח KX7 333 של ABIT הולך להגיע לידי ... אני רוצה כמובן לחבר אליו מאוררים כמה שאלות : 1) כמה כניסות מאוררים יש לו ? 2) יש לי 3 מאוררים 80 מ"מ עם כניסה של 2 פינים האם זה יתאים ? 3) אם לא אז מה אני עושה בנידון? 4) כמה מאוררים אפשר לחבר ללוח הנ"ל? תודה רבה לעוזרים
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים תמיד עדיף לחבר אותם ישירות לספק ולחבר רק את הכבל הצהוב של הניתור מהירות ללוח אםלכל הלוחות יש רק 2-3 כניסות למאורר (כולל מעבד)ככה שיש לך 1-2 למאוררים של המארז...
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים מחבר עדיף שתחבר את המאוררים למולקס (ישירות לספק) יש לזה מדריך באתר.איך אני עושה (איזה מדריך בידיוק)את זה ?ואני מחבר את כל המאוררים למולקס אחד ואז לספק ?
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים כמעט כל המאוררים שיש להם חיבור של 3 פינים מגיעים עם מתאם לחיבור ישירות לספק במקום ללוח אם...יש לי 5 כאלה זרוקים פה
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים מחבר אבל יש לי מאוררים רק עם 2 פינים (!!) ...אז איך אני מחבר אותם למולקס ?
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים מאורר עם 2 פינים מתחבר למולקסמה זאת אומרת איך?!ראית פעם איך נראה מאורר?מאורר 2 פינים לא יכול להתחבר ללוח אםרק לספק
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים מחבר אז בשביל מה יש באתר את המדריך הזה בשביל לאתר מאוררים מספקים ישנים כי יש לי כבר 3 כאלה אתה אומר לי שאין לי שימוש בהם ?
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים אוקיייש להם שימושחשבתי שאתה מדבר על מאוררים קנויים שמגיעים כבר עם חיבור מולקס
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים מחבר לא לא אני מדבר על מאוררים מאולתרים שיצאו מספקים ישנים איך אני משתמש בהם, אולי פאן באס ?
פורסם 2003 בפברואר 522 שנים תחשוף את החוטים ותחבר:חוט אדום של המאוורר לחוט צהוב בספק חוט שחור של המאוורר לחוט שחור בספקאם תחבר חוט אדום במאוורר לחוט אדום בספק המאוורר יעבוד רק ב5v (במקום 12v) ויהיה איטי יותר, אך גם שקט יותר.אם אתה לא רוצה לחתוך ישירות כבלים של הספק, תשיג איזה כבל מתאם\מאריך למולקס תחבר אותו לספק ותחתוך אותו. (מומלץ)
פורסם 2003 בפברואר 522 שנים מחבר תודה רבה אבל זה נתן לי שימוש רק במאורר אחד אני צריך לעשות ככה לכל המאוררים ?או שאני פשוט שם שני יציאות מולקס בכל הלחמה ומחבר בינהן ?
פורסם 2003 בפברואר 522 שנים אתה יכול לחשוף את החוטים של כל המאווררים ואת כל החוטים האדומים לצהוב של המולקס ואת כל החוטים השחורים לשחור של המולקסזה חיבור מקבילי ולכן כולם יקבלו 12 וולט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.