פורסם 2007 ביוני 1218 שנים קניתי לפני חצי שנה בערך את הכרטיס 7600GT 256MB 128BIT AGP של לידטק לפני כמה שבועות התחילו לי בעיות עם הכרטיס שמתי לב שהמעלות שלו גבוהות יחסית 50-60 במשחקים יש לי בעיות של גרפיקה אני רואה את השמיים מוזרים כאלה עם קווים בכל מיני צבעים (במשחק NFS:C) במשחק אחר יש לי בעיה שונה.. אני לא יודע כל כך איך להסביר את זה אבל המסך פתאום קופץ כזה כאילו חלק מהגרפיקה נעלם וחוזר ממש במאית של המאית שניה לא שמים לב לזה כל כך אבל זה די מעצבן לא עשיתי OC לכרטיס מסך רק למעבד וגם כשאני מוריד את ה-OC זה עדיין עושה את זה. בעיה נוספת היא המחשב קופא פעם ב.. ונתקע ואני חייב לעשות ריסט ועוד בעיה שלא יודע אם זה קשור אבל אחרי שאני מפעיל את המחשב שהוא מכובה הרבה זמן (בעיקר בלילה) המחשב עולה ואז עושה ריסט לבד וחוזר לעבוד כרגיל אחרי הריסט שהוא עושה בעצמו. וככה זה חוזר כל הזמן אחרי שהמחשב "יושן" במשך כמה שעות טובות
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים מחבר מממתנסה לעשות DOWNCLOCK לכרטיס של 15~20mhz לליבה ולזכרונותהלוח אם שלי לא מאפשר את זההמפרט שיש לי עכשיו לא בנוי ל-OCיש לי כולה להעלות מתח למעבדלהעלות מתח לכרטיס מסך (+0.1V +0.2V +0.3V)להגדיר את מהירות הזכרונותוזהו.הורדתי את כל המתחים והורדתי את ה-OC למעבד והכל היה כמו שקיבלתי את המחשב לפני 5 שנים :סועדיין אותה בעיה
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים אם המחשב כל כך ישן גם ייתכן שנגמרה לך הסוללה בלוח-אם ששומרת את הגדרות הביוס.. מה שיכול לגרום לך לאיפוס ביוס כל פעם ולבעיות אחרות גם..הסיכוי שזו אכן הבעיה קטן.. אבל בהחלט שווה לבדוק את זה..
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים מחבר אם המחשב כל כך ישן גם ייתכן שנגמרה לך הסוללה בלוח-אם ששומרת את הגדרות הביוס.. מה שיכול לגרום לך לאיפוס ביוס כל פעם ולבעיות אחרות גם..הסיכוי שזו אכן הבעיה קטן.. אבל בהחלט שווה לבדוק את זה..מי אמר שההגדרות בביוס לא נשמרות?מפרט:AMD Athlon XP 2500+ 1.8GHZ @ 2.2GHZ1GB RAM DDR400 Kingston7600GT 256MBGigabyte GA-7VT600(-L)XXXXXXXXXXX*XXXX כדי שהסוגריים יסגרו
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים מהתיאור שלך זה נשמע כמו בעיית דרייבר ו\או בעיית ספק כוח.תבדוק שכל המתחים שהוא מספק תקינים ותנסה לשדרג את הדרייבר.
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים שתהיה לי בריא התכוונתי להוריד קלוקים בכרטיס מסך!*תורידhttp://3dgpu.com/files/coolbits2.reg*תתקין*אחרי זה :*כפתור ימני*מאפיינים (אלא אם כן כתוב בתפריט של כפתור ימני NVIDIA DISPLAY)*clock frequency settings
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים מחבר מהתיאור שלך זה נשמע כמו בעיית דרייבר ו\או בעיית ספק כוח.תבדוק שכל המתחים שהוא מספק תקינים ותנסה לשדרג את הדרייבר.התקנתי מחדש את הדרייבר ופירמטתי את המחשב כמו שSKYPC המליצו לי בטלפון - וללא שינויהספק די חדש והחזיק לי עד עכשיו כמו שצריך HEC 400Wאיך אני בודק את המתחים שהוא מספק?זה שמעליי שהביא לי את הקובץ REGנכנסתי למה שאמרת ורשום לי No OverClocking ככה שאני לא יכול לשנות את התדרים.זה עומד על:core clock frequency 560MHZmemory clock frequency 1.40GHZ
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים מממיש 2 אופציות1.) תחזיר להם את הכרטיס 2.) לעשות לו DOWNCLOCK*כפתור ימני*מאפיינים (אלא אם כן כתוב בתפריט של כפתור ימני NVIDIA DISPLAY)*clock frequency settings*לסמן manual overclocking,לקרוא את ההסכם של NVIDIA ולשנות במצב 3D את הקלוקים אישית הייתי מחזיר את הכרטיס לחנות
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים מחבר מממיש 2 אופציות1.) תחזיר להם את הכרטיס 2.) לעשות לו DOWNCLOCK*כפתור ימני*מאפיינים (אלא אם כן כתוב בתפריט של כפתור ימני NVIDIA DISPLAY)*clock frequency settings*לסמן manual overclocking,לקרוא את ההסכם של NVIDIA ולשנות במצב 3D את הקלוקים אישית הייתי מחזיר את הכרטיס לחנותהתקשרתי אליהם והם אמרו לי לשלוח להם את הכרטיס שיבדקו אותואני מעדיף לא לעשות לו DOWNCLOCK כי אולי זה יבטל לי את האחריות כמו OVERCLOCKתודה רבה :]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.