פורסם 2003 בפברואר 422 שנים אוקי.. אז לאחר הת'ריד הקודם בו עסקתי בתכנון המערכת , בחירת העיצוב\רכיבים , נגשתי לבצוע D: (במהלך הת'רדים הבאים אני הביא תמונות של חלקים מהמערכת ובת'רד הסופי את המערכת בשלמותה) זהו מכל המיים עליו שקדתי כשבועיים - 2 ימי הכנה +12 ימי בדיקה (אטימות - בעזרת טלטולים\לחץ משתנה ועוד מספר מבחנים :E) -כעקרון המכל יושב על 2 SLOTים , בגודלו הוא מתאים ולשם כך הוא תוכנן...
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים אפשר לשאול איפה השגת את החיבורים שמתברגים לתוך המיכל ועליהם מתלבש הצינור?רק מה ההיתחמחות של המקום שממנו קנית , לא צריך חנות ספציפית.
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים מחבר אפשר לשאול איפה השגת את החיבורים שמתברגים לתוך המיכל ועליהם מתלבש הצינור?גררר... שאלות מהסוג הזה הן הסיבה לזה שאני לא מפרסם את הנושא בPCTIP.CO.IL! $#%$#^#לא יודע איפה.... ת"א... תפעיל קצת תושייה... חפש... תמצא...
פורסם 2003 בפברואר 522 שנים יפה לאללה חבוב, נראה מקצועי ביותר.נחמד לראות אנשים משקיענים כמוך שחולקים את מה שהם עושים ברשת ;D
פורסם 2003 בפברואר 522 שנים זה קורה כשמשחקים הרבה.. לפחות לי...שהידיים מזיעות ואז כל החצים נעשים הודים בעצמם
פורסם 2003 בפברואר 522 שנים מחבר טוב שלא חרשת על המקלדת שלך היא יותר שחורה משלי סתכל על הפאד לעכבר D:
פורסם 2003 בפברואר 522 שנים טוב שלא חרשת על המקלדת שלך היא יותר שחורה משלי סתכל על הפאד לעכבר D: זה מה ש CS עושה לפאד העכבר :AR15:
פורסם 2003 בפברואר 522 שנים מחבר LOLאיזה נקייפה מאוד המיכלהוא עשוי מפרספקט?ואיך חיברתה אותו ,עם סיליקון ?פרספרקס , 5ממ עובי , מחובר בעזרת סיליקון אצטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.