פורסם 2003 בפברואר 422 שנים שלום לכולם !!!אני עומד לרכוש מעבדAMD Athlon XP 1700+ Tray CPU - 0.13 micron לוח אםEpox 8RDA+ NVIDIA nForce2 (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0)וזיכרון DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory BH-5 Memory Chips רציתי שתגיבו תתנו הערות או הצעות !?איך נראת לכם המערכת הזאת !?נ.ב כל המחשב משודרג אצל רק הלוח אם המעבד הזיכרון לאיש ברשותי ג'י פורס 4 טי איי 4200 וכל מיני בלה בלה שאםתרצו לראות תלחצו על "המפרט שלי"הקיצר כמו שאמרתי להצעות רעיונות טענות שאלות תגובות מחמאות וברכות...אנא תשאירו את הודעתכם ואני אחזור בהקדם האפשרי...נ.ב שום מקלדת או עכבר נפגעו במהלך כתיבת ת'ארד זה... :saint:
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים מחשב מצוייןאבל אם הוא לא מיועד ל-OCחבל שתיקח את ה-epoxעדיף את ה-leadtek כי הוא הרבה יותר זול ובעל אותם ביצועים (בערך)וגם לגבי הזכרונות חבל לבזבז הרבה כסף אם אתה לא עושה OCתיקח samsung או משהו כזה...
פורסם 2003 בפברואר 522 שנים מחבר מחשב מצוייןאבל אם הוא לא מיועד ל-OCחבל שתיקח את ה-epoxעדיף את ה-leadtek כי הוא הרבה יותר זול ובעל אותם ביצועים (בערך)וגם לגבי הזכרונות חבל לבזבז הרבה כסף אם אתה לא עושה OCתיקח samsung או משהו כזה...ברור שהמפרט הנ'ל הוא לאוברקלוקינג...אני בכוונה קונה את ה1700 כי הוא מצויין לאוברקלוקינג!
פורסם 2003 בפברואר 522 שנים אז במקרה הזה מחשב מצויין!תתחדש!אבל אל תשכח לקחת 2 סטיקים של 128כדי שתנצל את ה- dual ddr!ושוב פעם תתחדש!
פורסם 2003 בפברואר 522 שנים אז במקרה הזה מחשב מצויין!תתחדש!אבל אל תשכח לקחת 2 סטיקים של 128כדי שתנצל את ה- dual ddr!ושוב פעם תתחדש!אני בספק אם הוא ימצא של 128בכל מקרה עדיף 2 של 256 מערכת מצוינת כשתפעיל אותה תגיד לנו לאיפה אתה מגיע איתה ואיזה ספק כוח וHSF אתה הולך לקנות\יש לך ?
פורסם 2003 בפברואר 522 שנים אני הייתי קונה סטיק אחד של 256MB, ובעתיד מוסיף עוד 256MB.לא דע איפה ראיתי את זה אבל ראיתי ש 2 סטיקים זה לא טוף לOC. זה נכון ?
פורסם 2003 בפברואר 522 שנים מחבר תודה כולם !!!ותצפו להרבה עידכונים על ה3די מארק לפני אוברקלוקינגעל האוברקלוקינג ועל התוצאה שאחרי...אחחחחחח הולכת להיות לי פה מכונת משחקים אכזרית... :asthanos:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.