עבור לתוכן

פרויקט ראשון שלי submarine עזרה בהשגת חומרים

Featured Replies

פורסם

שלום,סוף סוף אני מתחיל את הפרויקט שעליו אני מדבר כבר יותר מחצי שנה . הפרויקט הוא בניית מארז שיווקי עם כל מיני פטנטים שמקלים את ההתקנה והשימוש במארז שאני אומר מארז שיווקי אני מתכוון שאני בונה את המארז הזה אני חושב על שוק המחשבים ועל כל המשתמשים ז"א הוא לא מתאים רק לספק אחד ולסוג לוח אחד הוא מתאים לכמה שיותר , שאם המארז יהיה מוצלח אולי אני ימכור את הרעיון לאיזה חברה אבל בנתיים בגדר תחביב. בגלל היותו מארז שיווקי בפוטנציאל אני מגביל את התקציב ל 800.

לפרויקט קוראים submarine (=צוללת) כי הוא יהיה מכיל קירור מים.

אבא שלי מסגר כך שיש לי גישה למתכת וכל הכלים שאני צריך רק חבל שאבא שלי עובד רק עם ברזל ולא עם אלומיניום,היה יכול לחסוך לי הרבה כאב ראש.

בגלל שאבא שלי עובד עם ברזל והמארז הוא שיווקי ואלומיניום יקר אז אני בונה בהתחלה דגם מברזל כדי לדעת כמה אלומיניום להזמין.

לצערי אין לי מצלמה דיגיטלית כך שיהיה פחות תמונות לאח שלי יש והוא הולך איתה לצבא אז התמונות עם האיכות הטובה הם יהיו פעם ב..לצערי אני נאלץ לצלם עם המצלמת אינטרנט ואני מתנצל מראש על האיכות של התמונות

הנה שחרורים ראשונים צילמתי את השלד מהברזל שאבא שלי בנה לי ביחס למארז P3 הישן שלי כדי לקבל פרופורציה כי המארז החדש ענקייייי (58x50x25)

אם התמונות לא עובדות לכם פשוט תעתיקו את הקישור לדפדפן ותכנסו אליהם וזה יעבוד

picture2.jpg

picture3.jpg

הכנתי כאן רשימת מצרכים אם אתם מוצאים מחיר יותר טוב תציעו המחירים בדולרים לא כוללים משלוח

אלומיניום 2 פלטות של 2 על 1 מטר כל פלטה 150 ¤ כולל מע"מ (לא מוברש , אני חייב שיהיה מוברש אם למישהו יש מקום שהוא מכיר שמבריש במחיר מוזל או שיש לו שאריות של מוברש כי הבנתי שהברשה עולה יותר מפי 2 )

פרספקס שחור מט מטר על מטר

פרספקס שקוף 2 על 2

30 לדים ירוקים 3 מ"מ

12 לדים צהובים 3 מ"מ

11 לדים אדומים 3 מ"מ

1 לד כתום 3 מ"מ

1 לד כחול 3 מ"מ

50 לדים כחולים 5 מ"מ

2 כפתורי הדלקה מעוצבים ממתכת מוברשת 5$ כל אחד

566-1010.jpg

או עם לדים

2000.jpg

2 כפתורי 2 מצבים(למעלה למטה)

tga2switch480.jpg4

פנציומטר מעוצבים ממתכת מוברשת

כמו זה rhk-sa.jpg

פנציומטר גלילה (כמו ווליום של ווקמן) אם למישהו יש אחד שהוא לא צריך או שנשבר לו אני אודה לו

פלטת פלסטיק סגולה (לא שקופה) או פרספקס שקוף עם צבע סגול

מדבקה שחורה בגול 20 על 20 ס"מ

מדבקה זוהרת בחושך

גלגלים קטנים וחזקים

סיליקון ליציקה או רצועות סיליקון לבידוד חלקים שזזים

20 ברגי הברגה שההברגה היא בגודל החור בcd

t-screw.jpg

10 ברגי אצבע גדולים של subbeam 27 ש"ח

3 סוגי חוטי חשמל גמישים (אדום שחור וצהוב) כל אחד מהם 5 מטר אורך למולקס

17 שקעי מולקס ו 17 תקעי מולקס עם easy grip בצבע כחול

נקבה

4-pin_uv_molex_blue_female.gif

וזכר עם easygrip

uv_blue_t.jpg

שקע דיסקט בצבע כחול

1362856004.jpg

פנל שקעים lian li + פנל עם 2 חיבור eSata ו 4 usb 10 $ +

V_Ports_t_LRG.jpg

ACR-SA50480_250x250.jpg

מאוורר 250 מ"מ עם לדים

10 סליברים -15 ¤

hc-102.jpg

אנטנת רדיו אם למישהו יש של רדיו ישן אני אודה לו

רגליים למארז 4 $ כל אחד ממש מוגזם אני חייב למצוא מקום בארץ יותר זול אני לא רוצה עם לדים (subbeam)

4 בוכנות כמו ב tt tai chi

thermaltake-tai-chi-case.jpg

משאבה חזקה על מה אתם ממליצים(המארז הוא ענק)??

צינור tygon באורך כ 2- 3 בערך 11$ למטר

רדיאטור פסיבי של חברת alphacool או innovate - Cape CORA 442 או InnovaKonvekt-o-Matic Passive Radiator 392 או 150$

מיכל מים שיהיה מכיל מספיק מים עם כיסוי אלומיניום ופלסיב

מנוע סיבוב איטי (כמו של מאוורר רק יותר איטי באותו סגנון אבל..)

ידית נשיאה רצוי מאלומיניום אבל אפשר גם מפלסטיק חזק שעמיד בפני משקלים כבדים

נועלן זכר נקבה כמו בתמונה יש שם את מה שמחזיק את המכסה של ה

dsc01081_550.jpg

נועלנים למשקוף יש כאלה דלתות שמאלתרים להם מעצור פשוט לוקחים מסמר ומעקמים אותו על המסמר וכל פעם שרוצים לפתוח מסובבים את המסמר עם כיוון השעון אבל יש כז\ה נועלן בצורה כזאת

lock.jpg

גומי u 3 -4 מטר - $8.97

32 מפחיתי רעשים למאוורר - $12.48

GrommetWb1.jpg

24 קפיצים בקוטר עד 1 ס"מ עד 15 ס"מ אורך

רשת מאלומיניום 70% airflow 3 פנלים של 60x 30 ס"מ

mesh5.32.jpg

רשת אלומיניום 80% airflow 2 פנלים של 60 x 30 ס"מ

ModdersMesh.thm.jpg

רשת אלומיניום 60% airflow פנל אחד 60 x 30 ס"מ

AluminumModdersMesh.jpg

14 pci cover אם מישהו יכול להביא לי כאלה שהוא לא צריך רק שיהיו מאלומיניום 1.5$ כל אחד

גומי עבה וגמיש לא עבה מידיי בערך 2 מ"מ עובי ל3 חורים קירור מים בקוטר 4 מ"מ כל אחד

4 צירים ספר קטנים לדלת הקדמית

12 צירים ספר מסיביים

4 מנעולים ומפתחות

בתודה

עידו

נ.ב.

מנהלים : תתקנו את ההוספת הודעה חדשה באתר, שלוחצים שם על ctrl+z זה מוחק את כל ההודעה (קרה לי פעמיים *גרררררררר* )

פורסם

אחלה ציוד אבל יותר מידי כסף... לא חבל על כל הכסף הזה? יש פה הרבה דברים לא ממש שימושיים או שאתה יכול לאלטר

בכל מקרה שיהיה בהצלחה בפרויקט

יש לך רעיון כללי למראה של המארז אולי תסרטט אותו או משהו תן איזה סקיצה או הסבר מה אתה רוצה לעשות שם

פורסם
  • מחבר

מה לא שימושי תן דוגמא תעזור לי ליעל..

ומה אני יכול לאלתר אני פתוח להצעות אנשים...

פורסם

תבנה מקרטון, זה עדיף על ברזל.

בהצלחה! :yelclap:

פורסם

חומרים נחמדים

אבל תראה לנו קודם סקיצה של הנושא ורעיונות שהשתמשת בהם

פורסם

מה לא שימושי תן דוגמא תעזור לי ליעל..

ומה אני יכול לאלתר אני פתוח להצעות אנשים...

אני לא מכיר את הבוכנה אבל זה נראה לי שטות

3 סוגים של רשתות?

כפתור 2 מצבים אני מאמין שיש יותר זולים ויותר יפים זה לא נראה משהו...

כל הלדים האלה אתה יכול להחליף בקתודות תלוי מה אתה רוצה לעשות איתם אבל זה המון לדים

הברגים להרד דיסק

חבילה של אזיקונים תעלה לך הרבה פחות

מנעול ומפתח בשביל מה אתה צריך

גם גלגלים וגם רגליים? 17 מולוקסים ? בשביל מה כלכך הרבה?

ויש לך שם המון המון שטויות

פורסם

אם אין בעיה של תקציב - מה טוב

אבל בכל מקרה, חבל לזרוק סתם כסף..

רשתות? כמו שאמרו, 3 סוגים יתנו סתם מראה של חוסר אחידות, תשמור על אותו קו עיצובי.. אתה לא אמור לדחוף כמה שיותר חומרים בפרוייקט (אם כי זה גם רעיון)

בקשר לתאורה

1. לתאורה כללית - כמו שSOLLITO אמר - קטודות (וגם לחסוך הרבה כאב ראש בהכנה שלהם, הלחמות, נגדים וכו')

2. לתאורה נקודית - לדים (וגם פה לא כדאי לשחק עם יותר מידי צבעים)

פשוט תבחר צבע כללי, צבע משנה, וצבע תאורה (שרצוי שיהיה אחד מ2 הצבעים)

במקום להתחיל להתעסק עם כל מיני ברגים, הייתי הולך על הרעיון המרכזי של הפרוייקט - להיות פרקטי - כלומר, מסילות לכוננים (בכל מקרה, סוג הבורג הוא 3X6

כלומר - קוטר 3 MM, אורך 6 - שים לב שמדובר בהברגה מטרית ולא אינצ'ית - הרוב נוטים למכור אינצ'י)

וכל חיבורי המולקס הנ"ל - פשוט מיותר.. מרוב מולקסים לא יראו את תכולת המארז

עדיף שלא יראו אותם בכלל (להסתיר אותם מאחורי הלוח או משהו)

עוד טיפ: לא כדאי ליצור עומס פריטים כזה בתוך המארז, מכיוון שהוא יהיה דומיננטי מידי, והעין לא תוכל לראות את העיצוב של המארז עצמו..

מפסקים - כמו שכבר אמרתי - תתמקד בסוג אחד.. (זה יהיה מכוער (לדעתי) לראות כמה סוגים בו זמנית..)

לגבי הקירור מים

משאבה - יש לי את הסוויפקט MCP655, ואני מאוד ממליץ עליה, מאוד חזקה (גם בספיקה, וגם בגובה ראש), והיא מקבילה לD5 של DD

לגבי הרדיאטור: אתה מתכוון לכוון את המאוורר 250 עליו? או על שאר החומרה?

כמה רכיבים בקירור מים יהיו? (מיכלים, בלוקים?)

ואל תשכח בנדים\ CLAMPS לצנרת (למרות שראיתי כמה FITTING שלא צריכים, אבל בכל זאת)

ובהצלחה כמובן :)

פורסם
  • מחבר

תודה על כל התגובות קודם כל.. :xyxthumbs:

ועכשיו לתגובות...

תבנה מקרטון, זה עדיף על ברזל.

בהצלחה! :yelclap:

בניתי חלק מקרטון אבל קרטון לא יציב ולא מדמה כלום

חומרים נחמדים

אבל תראה לנו קודם סקיצה של הנושא ורעיונות שהשתמשת בהם

ניסיתי להשתמש ב google sketch up pro כדי להכין תרשימים אבל זה קצת מסובך..

אני לא מכיר את הבוכנה אבל זה נראה לי שטות

3 סוגים של רשתות?

כפתור 2 מצבים אני מאמין שיש יותר זולים ויותר יפים זה לא נראה משהו...

כל הלדים האלה אתה יכול להחליף בקתודות תלוי מה אתה רוצה לעשות איתם אבל זה המון לדים

הברגים להרד דיסק

חבילה של אזיקונים תעלה לך הרבה פחות

מנעול ומפתח בשביל מה אתה צריך

גם גלגלים וגם רגליים? 17 מולוקסים ? בשביל מה כלכך הרבה?

ויש לך שם המון המון שטויות

הבוכנה זאת לא שטות ואתה אומר שהיא שטות בגלל שאתה לא יודע למה אני צריך אותה אז אני אספר לך שתבין..אני עושה שהפנלים הצדדיים יהיו על ציר ועל כל פנל צידי יש מקום לרדיאטור ומכיוון שאני שם רדיאטור פסיבי ששוקל הרבה צריך בוכנות כדי שלא יקרע את הצירים.

3 סוגי רשתות - רק אחת מכל השלושה היא לעיצוב , ה2 האחרים עם סיבות כי רשת 70 % חוסמת אבק וגם מאפשרת מעבר אויר ולכן בכל הפתחים שמכניסים אויר יש את הרשת הזאת והרשת 80% היא בעיקר לכל המקומות שמוציאים אויר שרק יגן מכבלים מלהסתבך במאווררים.

הכפתור 2 מצבים הוא לא לשימושים אלקטרונים ולכן לא משנה לי איך הוא נראה, זה רק בשביל להזיז נועלן למעלה ולמטה כלומר מחובר לצד השני של הכפתור ברזל שפשוט נכנס לטבעת וזה מוציא ומכניס אותו מהטבעת.

בקשר ללדים זה הרבה יותר זול לקנות לדים מאשר קטודה , אמנם הרבה יותר כאב ראש אבל איך אומרים "זה לא היה מהנה אם זה היה קל" אבל אני אחשוב על זה ...

ברגים להרד דיסק לא מצאתי בכל הרשימה שלי משהו כזה אולי אתה מתכוון לברגי CD אם לך רעיון אחר לשחרור מהיר ל CD אז אני אשמח...כי אפילו שיש לי שחרור מהיר ב Gigabyte 3d Aurora לא הבנתי איך הוא תופס את הכונן.

בקשר לערכת אזיקונים נכון אבל אני לא קונה את הערכה הזאת בשביל האזיקונים אני קונה את זה בשביל הפלסטיקים הדביקים ואני מחליף במקום אזיקונים אני שם מין סקוצים כאלה כי אזיקונים אי אפשר להתיר(לפחות לא בקלות)

4 מנעולים בזה אתה צודק באמת לא צריך את זה אבל.....יש אבל פה...כנראה לא מול העיניים שלך שהמארז הזה צריך להיות שיווקי ובכל מארז שמכבד את עצמו יש את האפשרות לנעול פנלים רגשים כדי למנוע מאנשים להרוס את הביפנוכו וסתם בתור פונקציה יש לה שימוש.

הרגליים זה ליציבות על השולחן והרגליים זה להנחה על השולחן (יש אפשרות להוסיף על הרגליים גלגלים)

17 מולקסים זה בשביל למנוע השתרבבות כבלים מיותרים במארז ואני אסביר אני עושה מפצל של מודינג שמכיל חיבור מולקס שמספק חשמל שמתפצל לעוד 6 במקומות אסטרטגיים במארז במקום שלא יספיק לך הכבלים המצורפים כדי להצמיד אותם לדופן המארז אני פותר את הבעיה הזאת שאני כבר מספק את הכבל הדרוש וכל מה שצריך זה לחבר..ושאר המולקסים זאת הפתעה אבל אני מבטיח לך שזה נחוץ..

פשוט כמעט כל ההערות שלך נובעות מחוסר ראיה של התמונה הכללית אבל תודה בכל אופן על ההערות.

בתודה

עידו

פורסם

בראש ובראשונה - אני מציע לך לא לוותר, וללמוד את התוכנה (יש מדריך ראשוני כמדומני, ולא תמיד אתה חייב לעצב כל רכיב עד הפרט האחרון, בנוסף יש אתר עם רכיבים קיימים כגון מאווררים, לוחות, רדיאטורים, שאתה פשוט משתיל בפרוייקט שלך)

לגבי הבוכנות: אני לא יודע עד כמה הם יפחיתו את העומס מעל לצירים - אבל זה יכול להיות נחמד רק בשביל שהדלתות ינועו באופן חלק, ולא "חופשי" מידי

זה די מסוכן שיש רדיאטורים על הדלת והיא יכולה לנוע מהר ולהטרק במהירות

רשתות: אל תסתבך איתם.. חבל. אתה רוצה לעיצוב- תבחר אחת לעיצוב, אתה רוצה למאוררי הINTAKE - תשים פילטר ייעודי (אין תחליף לכלי ייעודי)

לגבי המתג 2 מצבים - אני לא מבין מה אתה אומר, אשמח אם תבהיר את דבריך

לגבי המולקס: הבנתי את הראש שלך, אתה רוצה ליצור משהו בסגנון ספק מודולרי (או שנקרא לזה מעכשיו מארז מודולרי?)

ולפזר שקעים במקומות נחוצים במארז.. הרעיון מקורי אני מוכרח לציין, אך כבר כמה פעמים תשנה את מיקום הרכיבים במארז?

אם כבר אתה הולך על זה, הייתי מציע משהו קצת עיצובי - קונקטורי XLR (יקרים , אך יפים ונוחים)

או אם אתה בראש זול יותר - בננות RCA.. (תוכל ליצור לוח בעל 2 טורים - של 5V ושל 12V..)

מכיוון שיהיה קשה למצוא קונקטורי מולקס שיהיה ניתן לקבע אותם

לגבי המסילות לכוננים, תסביר איך תמקם את הכלובים ואיפה, ואני אוכל לזרוק כמה רעיונות

בהצלחה

פורסם

בקשר לדלת - תתקין שני צירים רציניים ובוכנה אחת בשביל תנועה חלקה. באמת שלא צריך יותר מזה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

בראש ובראשונה - אני מציע לך לא לוותר, וללמוד את התוכנה (יש מדריך ראשוני כמדומני, ולא תמיד אתה חייב לעצב כל רכיב עד הפרט האחרון, בנוסף יש אתר עם רכיבים קיימים כגון מאווררים, לוחות, רדיאטורים, שאתה פשוט משתיל בפרוייקט שלך)

לגבי הבוכנות: אני לא יודע עד כמה הם יפחיתו את העומס מעל לצירים - אבל זה יכול להיות נחמד רק בשביל שהדלתות ינועו באופן חלק, ולא "חופשי" מידי

זה די מסוכן שיש רדיאטורים על הדלת והיא יכולה לנוע מהר ולהטרק במהירות

רשתות: אל תסתבך איתם.. חבל. אתה רוצה לעיצוב- תבחר אחת לעיצוב, אתה רוצה למאוררי הINTAKE - תשים פילטר ייעודי (אין תחליף לכלי ייעודי)

לגבי המתג 2 מצבים - אני לא מבין מה אתה אומר, אשמח אם תבהיר את דבריך

לגבי המולקס: הבנתי את הראש שלך, אתה רוצה ליצור משהו בסגנון ספק מודולרי (או שנקרא לזה מעכשיו מארז מודולרי?)

ולפזר שקעים במקומות נחוצים במארז.. הרעיון מקורי אני מוכרח לציין, אך כבר כמה פעמים תשנה את מיקום הרכיבים במארז?

אם כבר אתה הולך על זה, הייתי מציע משהו קצת עיצובי - קונקטורי XLR (יקרים , אך יפים ונוחים)

או אם אתה בראש זול יותר - בננות RCA.. (תוכל ליצור לוח בעל 2 טורים - של 5V ושל 12V..)

מכיוון שיהיה קשה למצוא קונקטורי מולקס שיהיה ניתן לקבע אותם

לגבי המסילות לכוננים, תסביר איך תמקם את הכלובים ואיפה, ואני אוכל לזרוק כמה רעיונות

בהצלחה

לא מצאתי את המדריך אם תתן לי לינק אני אשמח

בקשר לרשתות תודה על ההצעה אבל רשת אחת הורדתי משם ואני אשתמש רק ברשת 70% ו 80% ואני לא מוכן להוריד יותר ואם תסתכל גם במארזים שיש בשוק היום יש מגוון של רשתות וזה ממש לא פוגע בעיצוב קח לדוגמא את kandalf של tt יש לו רשת מאחורה ולמעלה סוג אחר ולמכסים של הכוננים עם רשת אחת.

לגבי הכפתור 2 מצבים אני רוצה להשתמש בו כבריח של אחד הפנלים ולא כרכיב אלקטרונים ז"א אני רוצה לחבר לכפתור מין בריח שיעלה וירד עם הכפתור

מקווה שהבנת

לגבי המולקס ההערה שלך נובעת כנראה שלא עומד לך מול העיניים שכתבתי בפוסט הראשון שהמארז הוא אמור להיות מארז שיווקי.

לגבי השחרור מהיר של הכוננים אני ניסיתי להסתכל במארז שלי איך הוא עובד ולא הבנתי אז החלטתי פשוט לעשות שחרור מהיא עם בורג אצבע רק יותר גדול.

עידו

פורסם

דבר אחד אחי, רדיו זה דבר כזה לא שימושי במארז!

זה יקפיץ את המחיר של המארז אם תשווק אותו זה הבעיה, כל המערכת שליטה על המאוררים, תבנה לבד עדיף לך דבר ראשון יותר כיף דבר שני יותר עדיף לך כי אז אתה יודע שאתה משווק משהו שאתה בנית ויודע להתעסק איתו, המערכת שליטה על המאוררים יכולה לעשות לך בעיות אם לא תבנה בעצמך כי החברה שמייצרת את מה שאתה רוצה לשים יכולה לגיד שהיא לא מוכנה שאתה תשווק את המוצר שלה במארז שלך או משהו כזה.

יש הרבה דברים שהם לא שימושיים, אני למשל לא הייתי קונה מארז שיש בו רדיו זה סתם גימיק מטומטם לפי דעתי.

3 סוגי רשתות? איפה תשים את שלושתם?

קירור מים, תעשה קירור מים הכי פשוט בשביל שהמארז יעלה פחות יקר.

תיקח את הדגם הכי פשוט של המערכת.

פורסם
  • מחבר

דבר אחד אחי, רדיו זה דבר כזה לא שימושי במארז!

זה יקפיץ את המחיר של המארז אם תשווק אותו זה הבעיה, כל המערכת שליטה על המאוררים, תבנה לבד עדיף לך דבר ראשון יותר כיף דבר שני יותר עדיף לך כי אז אתה יודע שאתה משווק משהו שאתה בנית ויודע להתעסק איתו, המערכת שליטה על המאוררים יכולה לעשות לך בעיות אם לא תבנה בעצמך כי החברה שמייצרת את מה שאתה רוצה לשים יכולה לגיד שהיא לא מוכנה שאתה תשווק את המוצר שלה במארז שלך או משהו כזה.

יש הרבה דברים שהם לא שימושיים, אני למשל לא הייתי קונה מארז שיש בו רדיו זה סתם גימיק מטומטם לפי דעתי.

3 סוגי רשתות? איפה תשים את שלושתם?

קירור מים, תעשה קירור מים הכי פשוט בשביל שהמארז יעלה פחות יקר.

תיקח את הדגם הכי פשוט של המערכת.

מי שם רדיו במארז אני לא שמתי שום רדיו שמתי פשוט ווליום לשקע אוזניות מקדימה

אני מכין את מערכת השליטה במאווררים לבד איפה ראית שכתבתי שאני אקנה

3 סוגי רשתות הורדתי סוג אחד ואם תראה במארזים יקרים אחרים יש גם יותר מסוג אחד של רשת וזה יפה לדעתי - "על טעם וריח אין מה להתווכח"

בקיצור אני משער שקראת רק את הפוסט הראשון ואז כתבת תגובה תקרא הכול כדי שלא תחזור על טעיות של אנשים אחרים שכבת תיקנתי אותם

עידו

פורסם

מי שם רדיו במארז אני לא שמתי שום רדיו שמתי פשוט ווליום לשקע אוזניות מקדימה

אני מכין את מערכת השליטה במאווררים לבד איפה ראית שכתבתי שאני אקנה

3 סוגי רשתות הורדתי סוג אחד ואם תראה במארזים יקרים אחרים יש גם יותר מסוג אחד של רשת וזה יפה לדעתי - "על טעם וריח אין מה להתווכח"

בקיצור אני משער שקראת רק את הפוסט הראשון ואז כתבת תגובה תקרא הכול כדי שלא תחזור על טעיות של אנשים אחרים שכבת תיקנתי אותם

עידו

כי לפי מה שהראת (התמונות) זה נראה כאילו אתה קונה, ואמרת שאתה צריך אנטנה לרדיו ורדיו ישן.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הייתי היום באריהב ולפני שבועיים בחנות קפיצי נורדיה

ואני עדיין צריך לדעת איזה פנציומטר אני צריך בשביל לעשות ווליום וחיבור של האוזנייות בקדמת המארז אמרו לי שזה 47k אולי אז אם אפשר לדעת מה לקנות אני אודה לכם.

אני גם צריך לדעת איזה פנציומטר צריך לקנות בשביל פנל שליטה במאווררים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים