עבור לתוכן

צירפתי ארבעה סוגים של מערכות 2.1, צריך אחת שהכי תתאים למוסיקה.

Featured Replies

פורסם

אני עובר עוד מעט לדירת חדר וחצי לבד, ומתכנן להוריש את האוזניות לאחותי, ולהשתמש סוף סוף בחופשיות ברמקולים איכותיים לשמיעת מוסיקה :).

מבחינת כרטיס קול, יש לי את ה-CREATIVE Audigy 2 Value, שאני מקווה שהוא יספיק מבחינת ביצועים.

בנוגע לרמקולים עצמם, קראתי טיפה בסטיקי, ושם מומלצים ארבעת הרמקולים האלה:

SoundStick Harman-Kardon 2.1

העיצוב שלהם נראה פצצתי, ובגלל זה אני נוטה לבחור בהם. אבל בסופו של דבר, האיכות תכריע.

Creative I-TRIGUE 3600SE

Altec Lansing FX4021

Logitech® Z-2300

אני מקשיב למטאל לרוב, ומגוון פה ושם דברים אחרים.

אני לא מתכנן להפציץ מבחינת עוצמת הווליום, אבל שמעתי כמה מערכות שבווליום גבוהה האיכות על הפנים. זה קורה עם אלה שציינתי?

איזה מארבעתם הכי יתאים למוסיקה מבחינת איכות, ובמיוחד למוסיקת מטאל? (אם זה משנה ג'אנר המוסיקה, כמו באוזניות).

פורסם

לפי דעתי הכי איכותים מכל אלה זה הZ2300, אבל למטאל יתאימו יותר הסאונד סטיקס... ושוב, זה לפי דעתי... אני מציע לך לקפוץ לאיזה סניף של באג ולשמוע את המערכות (בחלק מהסניפים שלהם אפשר לשמוע את רוב המערכות האלה... חוץ מהאלטק לנסינג...)

הFX4021 מיוחדים בזה שיש להם שלט אלחוטי, אבל מבחינת איכות (ממה שקראתי עליהם- לא מניסיון) הם בערך ברמה של הסאונד סטיקס, רק יקרים יותר...

לקריאייטיב (שוב, מביקורות סובייקטיביות של אנשים) יש באס מעפן...

בסטיקי של הקישורים החשובים יש קישור לFAQ, ושם יש קישור לPC מגזין, לרשימה של מערכות סאונד שהם בדקו- וממה שאני זוכר, יש שם את כל המערכות האלה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים