עבור לתוכן

ירידת המחירים הצפויה

Featured Replies

פורסם

שלום לכם. שמעתי על ירידת המחירים הצפויה ב22 ביולי, ורציתי לדעת אם היא תכלול רק את אותם מעבדים שרשומים ב"תמונה" ההיא שמודבקת פה בפורום, או שהיא אמורה להכיל גם את המעבדים הקיימים, כמו למשל E6420?

ועוד שאלה, מחירים הזכרונות נחשבים כעת בתחתית, או שיש סכוי שיירדו עוד?

תתודה מראש על העזרה :)

פורסם

הזכרונות ירדו

פורסם

טעות, הם יעלו וכבר התחילה העלייה במחיר.

פורסם

שאלה מצויינת שאני בדיוק רציתי לפתוח עליה ת'רד...

האם מחירי הזכרונות כרגע הם בתחתית ושווה לקנות עכשיו או לחכות לירידית המחירים הצפויה ביולי???

מוזר למה הם באמת עלו בכמה עשרות שקלים לפני כמה זמן ובירידת המחירים הקודמת שהיה ידוע כי תהיה רק במעבדים הייתה צניחה ענקית גם בזכרונות

פורסם

טעות, הם יעלו וכבר התחילה העלייה במחיר.

זה לא נכון , בקרוב יכנסו DDR3

וכמו כל פעם , הם ירדו

פורסם

וכמו כל פעם , הם ירדו

בעזרת השם..

יש לך מושג מתי DDR3 יכנסו לשוק?

פורסם

וואלה אני לא חושב שמישהו יודע תאריך מדויק, אבל זה יכול להיות כל יום :silly:

פורסם

וכמו כל פעם , הם ירדו

כן כי עכשיו הDDR1 כזה זול שזה כאילו מחלקים אותו בחינם.. נכון? :P

פורסם

כן כי עכשיו הDDR1 כזה זול שזה כאילו מחלקים אותו בחינם.. נכון? :P

צודק =\

הקו יצור של DDR1 כ"כ נמוך שדורשים עליו מחיר גבוה יותר מטכנולוגיה חדישה - DDR2..

כאילו עושים לאנשים טובה שמייצרים את הכרטיסים.

פורסם

למה ש-DDR2 נכנסו אז מחירי ה-DDR1 ירדו?ממש לא..הם לא עלו אבל לא ירדו.מה שקרה זה שמחירי DDR2 ירדו ולכן מחירי DDR1 נראים(ובצדק אולי..) יקרים יחסית ל-DDR2.כי הם פשוט נשארו "תקועים" באותה רמת מחיר.

לדעתי המחירים לא ירדו יותר ממה שהם עכשיו,וכבר ניתן לראות בחלק מיצרני הזכרונות עליה ממש קלה של מחירים.

פורסם

העלייה האחרונה היא רק בגלל עליית הדולר.

פורסם

כל עליות המחירים של הזכרונות קשורות לעליה של ה$ ותו לא. דוגמה קטנה להמחשה. בנקודת מינימום של הזכרונות 1$=4 ש"ח . קיט של G.SKILL 800 HZ ב IQPC.CO.IL עלה 650 ש"ח. כעת 1$=4.2 והפרופורציה נשמרת הקיט עולה בסביבות 685 ש"ח. הכל פשוט.. והמגמה של ה$ היא מגמת עליה. יש סיכוי טוב שבסוף החודש הוא יגע כבר ב-4.30- 4.40. תעשו את החשבון לבד כמה תפסידו אם לא תקנו עכשיו. ולגבי השפעת הכניסה של DDR3 על מחירי DDR2 מכיוון שאלה מוצרים תחליפיים (לא מושלמים אמנם) צריכה להתרחש ירידה במחירי DDR2 אך יש עוד מספיק זמן עד הכניסה המאסיבית -שבה ה- DDR3 יהיה ה MAINSTREAM .לא נראה לי שמישהו מכם ירצה לחכות עד שזה יקרה. לכן מי שרוצה לקנות זכרון- זה הזמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים