עבור לתוכן

מצאתי מגבר

Featured Replies

פורסם

אני בתמימות מחפש את בובת הוולברין שלי במרחב המוגן בבית , מעיף מלא קופסאות מעופשות ומה אני מוצא ?

רסיבר fisher 122 audio standart

השערה שלי הוא בן 30 שנה לפחות , יש לו יציאות ימין ושמאל (בלי סאב) remot + main שלפי מה שאני מבין זה אחוריים וקדמיים...

חיברתי אותו דרך כניסת AUX לכרטיס קול שבמחשב ואני ממש לא מבין באיכות (יש לי 4 רמקולים של 2 מערכות סטריאו שונות אחת AIWA שמתי כאחוריים ועוד 2 של פישר שהם יותר גדולים ועם באס אז שמתי קדמיים) , עכשיו לשאלות :

המגבר הזה שווה כמו למגבר רגיל של היום ?

זה שאני מחבר אותו לכרטיס קול של המחשב זה "בריא" או שהוא יכול לשרוף משו ?

והשאלה הכי חשובה האם כשאני יחבר את האוזניות AKG K601 שהזמנתי ליציאת אוזניות שלו אני יהייה מסופק ? זה בגדול כמו מגבר אקווה של אוזניות ?

זה שאני צריך לחבר אותם דרך החיבור הגדול הזה עם ממיר לקטן (כמו בכרטיס קול) יוריד מהאיכות ? הוא "יפתח" את האוזניות כמו שאנשים פה אומרים ?

פורסם

יש לך תמונות של המגבר? או מידע נוסף כלשהו?(גוגל לא העלה לגבי הדגם הזה כלום.)

לתשובות:

1.מבחינת הגברה.. הוא יגביר כמו כל מגבר עדכני, ההבדל יהיה באיכות ובעוצמה שהוא יוכל לנפק(בהתחשב בעובדה שהוא צבר אבק 30 שנה!!)

2.לא יקרה כלום לכרטיס קול של המחשב. המגבר רק מקבל מהכרטיס אות לא מוגבר, ומגביר אותו לרמה שיוכל לבקוע מהרמקול.

3.אני בספק אם אתה תהיה מסופק מההגברה של יציאת האוזניות. זאת לא יציאה יעודית לאוזניות(כמו בכל מגבר/רסיבר קיים), והיא לא תוכננה להיות באותה רמה כמו למשל האקווה שהזכרת.

4.תנסה לחבר בשני המצבים אם הגדול, ואם אפשרי גם הקטן ותגיד לנו מה דעתך. לדעתי לא צריך להיות הבדל.

5.המגבר נמצא בידך, תנסה ותגיד לנו אתה מה אתה חושב!

פורסם
  • מחבר

אני מחר יצלם ויעלה תמונות של המגבר והרמקולים .

למגבר הזה יש מספיק עוצמה בשבילי אני על חצי כוח במגבר ואפילו לא ברבע כוח בווינדוס וזה מעל למספיק.

יש לו יציאה לאוזניות כמו במערכת סטריאו שחייבים לשים את האם הגדול בשביל שיכנס אליו הפין הקטן של האוזניות ...

אני לא שמעתי מגבר אחר ואני ממש לא מבין בזה (למרות שזה הנושא שהכי מעניין אותי בשנים האחרונות).

לדעתי העוצמה מספיקה , האיכות אני לא מבין בזה אבל הרמקולים לא אמורים להיות משו הם רמקולים של מערכת סטריאו של 1000 שקל עשויים מפלסטיק ....

ככה שמה שלי נראה סבבה אנטולי נניח הייה זורק מהחלון ...

תכלס אני קונה מחשב חדש ואת ה AGK K601 וכבר יש לי מגבר ולא ישאר לי כסף למגבר יעודי אחרי המחשב והאוזניות ככה שאני לא חושב שאני יקנה מגבר יעודי לאוזניות והשאלה שלי אם אני ישקיע בכרטיס קול משו כמו audigi 2ZS או איזה XMאו Maudio 5.1 או fatality בגרסא בלי השלט וחרטוטים ,אני יהייה מסופק?

לחבר את האוזניות דרך המגבר הישן הזה יהייה יותר איכות מאשר מחיבור ישיר לכרטיס קול כמו אלו שציינתי במחשב החדש ?

פורסם
  • מחבר

או קיי מצאתי אם גדול וחיברתי 2 זוגות אוזניות רגילות אחת עולתה 80 שקל לפני 5 שנים ואחת שווה לדעתי 50 שקל ,

השמיע באוזניות רק באוזן שמאל בשתי האוזניות (ושתיהן עובדות מצויין) , יש למישהוא רעיון למה זה קורה ? יש אולי משהוא שאני יכול לעשות כדי לסדר את זה ?

פורסם

אני מניח שאתה משמתמש במתאם לחיבור של האוזניות -מחיבור קטן לגדול?,החיבורים הללו הרבה פעמים גרועים ,תבדוק שזה לא המתאם.

במידה וזה לא הענין יכול שבתוך המגבר אחת מהרכיבים נשרף,די לא כדאי לתקן לדעתי כי בדרך כלל -היציאת אוזניות במגברים המשולבים הללו היא ממש על הפנים.

פורסם

בוא נגלה לך סוד קטן על כל המגבר הפשוטים האלה מלפני 30 שנה. רובם עולים היום כמה מאות שקלים ונשמעים טוב יותר מכל מגבר ב-3000 שקל. לי יש באחד החדרים מגבר ישן של מרנטז, וכבר עברו אצלי לא פעם מגברים מאותן השנים פחות או יותר וכמעט תמיד הופתעתי לטובה.

מבחינת הגברה, כמובן שעדיף לחבר רק 2 רמקולים ולא 4. בדר"כ מדובר על 2 איזורים ולא על אחוריים וקדמיים. מבחינת עוצמה למרות הנתונים היבשים (שלי למשל מראה רק 26וואט לערוץ) העוצמה שלהם מחרשית אוזניים. עם רמקולים רציני מאוד על רבע ווליום זה מספיק בשבילי. את יציאת האוזניות שלו כדאי לבדוק. למרות שזה עדיין לא מגבר אוזניות אמיתי, זה בדר"כ טוב יותר מיציאות של רסיברים מודרניים. גם העוצמה גבוהה יותר בדר"כ, וגם בדר"כ זה נשמע יותר טוב (רק שלצערנו לפעמים יש בעיות של רעש כיוון שהחלקים כבר התיישנו לא מעט). בנוגע לבעיה שיש לך, סביר להניח שתיקון אפשרי. הכל שאלה של האם זה כדאי. בימינו כשב-400 שקלים אתה קונה מגבר אוזניות קטן ונחמד שיהיה טוב יותר.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

כשאני חושב על זה המתאם לקחתי אותו ממיקרופון אז יכול להיות שהמתאם נותן רק ערוץ אחד ולכן אני שומע באוזן אחת ? או שכל המתאמים אמורים להיות זהים ?

פורסם

אפשר לבדוק את זה בקלות :) אבל בכלל שאתה לא יודע איך אז נעזוב את זה. בכל מקרה, כן, זה אפשרי.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אנטולי זה שיש לו פס שחור אחד על הבולבול אומר שזה ערוץ אחד ?

פורסם

LOL

זה אומר שהוא זיין מברשת עם צבע שחור.

ובתאכלס כן, זה אומר שהוא מונו.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

חחחחחחח קיבל ממנה "פנס" :silly:

אה אנטולי בגלל שאמרת לי להיסתכל על הביקורת של ה H5 באתר היסתכלתי גם על ה MEDUSA , תגיד לא יהייה פיתרון זול יותר ואיכותי יותר ללכת על מדוזה כזאתי ? או שעדיף ללכת על AKG K601 ולחבר למגבר ואולי להשקיע בכרטיס קול עם המחשב החדש? (השימושים שלי זה משחקי FPS , ומוזיקה וסרטים בקטנה).

פורסם

מבחינת איכות אין מה להשוות בכלל. המדוזה לא יתקרבו בכלל.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים