פורסם 2007 ביוני 1118 שנים מי שרוצה את התמונות ברזולוציה גבוהה נא לפנות לפרטי. כל התמונות לקוחות מ ההגלריה הפרטית שלי ,העתקה של התמונות אסורה
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים תמונות מעולות,הצבעים חיים,אהבתי התוסף של הEXIF שלי נדפק,באיזו מצלמה השתמשת?
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים לפני שאתה מדבר על התמונות המהממות שצילמת, קודם כל תפסיק להיות שחצן. תן לאחרים לשפוט את התמונות ואחר כך לפי התגובות תכתוב מה שאתה רוצה.תמונה ראשונה, פספסת את הזמן שהם פרחו ועכשיו הם נובלים והלך לך הצילום. שום צבע יפה לא יעזור לצילום הזה.תמונה השניה, סתמית לחלוטין - בזבוז זמן.תמונה שלישית, עדיף שבמקום לבזבז מים - תשתה אותם - כי לצלם אותם בצורה יפה לא הצלחת.בהצלחה בפעם הבאה עם התמונות.אם לא מה שכתבת בנושא היית מקבל ממני ביקורות אולי פחות נוקבות. אבל הצלחת לעצבן אותי עם השחצנות הזאת. מצד שני אתה עדיין יכול להודות לי טיפה כי יש לי עוד מה להגיד לגבי זה... זה נחשב אצלי לאיפוק.
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים תודה לך באמת מר אדון שופט בכיר, תודה שחסת עליו הפעם. אנו סוגדים לך ומעריצים אותך וכל נשימה שאתה לוקח.
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים לפני שאתה מדבר על התמונות המהממות שצילמת, קודם כל תפסיק להיות שחצן. תן לאחרים לשפוט את התמונות ואחר כך לפי התגובות תכתוב מה שאתה רוצה. תמונה ראשונה, פספסת את הזמן שהם פרחו ועכשיו הם נובלים והלך לך הצילום. שום צבע יפה לא יעזור לצילום הזה. תמונה השניה, סתמית לחלוטין - בזבוז זמן. תמונה שלישית, עדיף שבמקום לבזבז מים - תשתה אותם - כי לצלם אותם בצורה יפה לא הצלחת. בהצלחה בפעם הבאה עם התמונות. אם לא מה שכתבת בנושא היית מקבל ממני ביקורות אולי פחות נוקבות. אבל הצלחת לעצבן אותי עם השחצנות הזאת. מצד שני אתה עדיין יכול להודות לי טיפה כי יש לי עוד מה להגיד לגבי זה... זה נחשב אצלי לאיפוק. חחח אני חייב להסכים, אבל למתן
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים איגור אל תיקח קשה, אתה צלם טוב, הם סתם מקנאים.אחלה תמונות תמשיך כך, כל פעם שאתה מביא תמונות הם משובחות יותר.
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים הייתי שמח לדעת עם איזו מצלמה אתה מצלם.דרך אגב, אני לא מבין מה הבעיה של אנשים כאן. תמונות נהדרות.
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים מחבר זהו ממש לא הבנתי מ''סתמי'' בתמונה השניה היא ממש יפה.אני מצלם עם מצלמה פשוטה Fuji A500
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.