עבור לתוכן

מה עדיף מבין השניים? Physx או GTX? (כל אחד מהם בתוספת של 1000 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :hi:

אני מתכנן לקנות מפרט מחשב ב9000 ש"ח, אך אני עדיין לא יודע מה עדיף,

האם עדיף להשקיע את ה1000 ש"ח הנוספים לכרטיס פיזיקה, ולהתפשר על 8800GTS 640MB?

או שבכלל עדיף להשקיע את ה1000 ש"ח הנוספים משדרוג מGTS לGTX, ולהוריד את כרטיס הפיזיקה.

מה אתם אומרים? ???

פורסם

GTX הכרטיס פיזיקה הוא בדיחה גרועה

פורסם
  • מחבר

GTX הכרטיס פיזיקה הוא בדיחה גרועה

האם לדעתך יש לו פוטנציאל עתידי?

פורסם

לא, כי כרטיסי המסך הבאים ובכלל DX10 מיועדים לקחת על עצמם את התפקיד של העיבוד הפיזיקלי מהמעבד-ככל שהכרטיסים החדשים יהיו יותר חזקים כך תראה פחות ופחות שימוש בכרטיס פיזיקה. אם אני לא טועה, הכרטיס פיזיקה לא הראה שיפור במשחקים ואפילו הראה ביצועים נחותים מול מערכת ללא כרטיס פיזיקה (שוב, יכול להיות שנאי לא זוכר נכון אנא תקנו אותי אם אני טועה).

פורסם

אתה זוכר מצויין, אין טעם לקנות כרטיס פיזקה...

למרות שהראו שעם כרטיס גרפי הפיצוצים ניראים הרבה יותר מרשמים אבל זה ממש לא שווה 1000 שקל לעומת זאת ה GTX שווה.

אבל זה גם קצת תלוי במסך, איזה מסך יש לך ?

פורסם

לא משנה מסך, ז"א כן משנה, אם המסך לא ינצל GTX אז אין טעם לקחת אותו ובכסף שחוסכים אין טעם לקנות את הכרטיס פיזיקה אלא לשמור\לשדרג חלק אחר

פורסם

הכרטיס פיסיקה לא שווה את הקנייה שלו.

אין בקושי משחקים שתומכים בו כרגע.. והאמת לא נראה לי שגם ייצאו הרבה גם בעתיד..

זה אחד מהפיתוחים האלה שלצערי לא הספיקו לממש את עצמם וכבר מוחלפים במשהו טוב ופשוט יותר..

אולי אם המחיר שלו היה יותר שפוי בהשקה התמונה היתה נראית אחרת לגמרי היום..

אני אישית התחייבתי לפני שהוא הושק שאם הוא ייעלה עד 700 ש"ח אני אקנה אותו.. אבל אז ראיתי 1800 ש"ח וכמעט התפקעתי מצחוק / מבכי..

מחיר ללא שום בסיס ולא שווה את התמורה שהוא נותן.

כל כך הרבה זמן עבר מאז שהוא הושק ו AGIEA לא הצליחה לבסס איתו כלום. עדיין המחיר שלו יקר לתמורה ועדיין אין בקושי משחקים שיינצלו אותו..

פורסם

ברור ש GTX עדיף!

אבל גם אם אתה לא רוצה GTX אתה יכול לקנות הרבה דברים אחרים בכסף שלו כמו קירור מים או עוד זיכרון או מארז יותר טוב ולהשקיע במוצרי מודינג של חברות שונות

פורסם

עדיף לקחת את ה - GTS 640MB ולהשקיע את ה - 1000 ש"ח הנותרים במסך.

קח ASUS PW201 או DELL 2007FP/WFP במקום ה - SAMSUNG 971P או ה - VS VP930 שתככנת לקנות קודם.

פורסם

אתה זוכר מצויין, אין טעם לקנות כרטיס פיזקה...

למרות שהראו שעם כרטיס גרפי הפיצוצים ניראים הרבה יותר מרשמים אבל זה ממש לא שווה 1000 שקל לעומת זאת ה GTX שווה.

אבל זה גם קצת תלוי במסך, איזה מסך יש לך ?

מנסיון הדבר הכי שווהגם בגלל הפיצוצים זה עושה תמשחק לא משעמם ולא רק פיצוצים גם מים ועוד הרבה דברים שקונים את הכרטיס מקבלים דיסק עם המנוע של UNREAL3 שמראה בזמן אמת מה הכרטיס מסוגל כי למנוע יש תמיכה מלאה בכרטיס וזה אחד הדברים הכי מדהימים שראיתי !!! לי יש את הכרטיס ולדעתי הכרטיס בכלל לא מיותר לאילו שאוהבים להינות מהגרפיקה והריאליזם במשחקים לא עוד פיצוצים שניראים אותו דבר ריקושטים עפים עשן מסתלסל בין חפצים תאורה מים רסיסים ועוד המון!!! אולי בדבר אחד אתה צודק הוא מוריד FPS אבל לא כמו שאמרתם לכרטיסים מהדור החדש לא מורגש וזה שווה את הפיצוצים והאפקטים אני מאמין שגם עם GTS אתה תהנה ממנו המון ,אני יכול להגיד לך היה לי X1950XTX CF אני קיבלתי בCELLFACTOR 95 FPS עם הכטיס ולאא הכרטיס 6 עכשיו יש לי HD2900XT CF אני מקבל 180 FPS ...ממוצע כן...ולאא הכרטיס נישאר 6 זה אומר שהדור החדש של הכרטיסים לא ממש מקבל על עצמו את הפיזיקה במשחק..

פורסם

רק משחק אחד תומך בו...

הוא כל כך לא משתלם שחבל לדבר על זה אפילו.

אני רואה שזה תחביב שלך לרכוש המון דברים יקרים ולא משתלמים ולא לנצל אותם כמו שצריך.

פורסם

מוסרי תגיד לי אם באיזה דריבר אתה מישתמש?

כי יש לי את ה7.5 ואני חושב שהוא עושה לי מסכים כחולים, כי לפני זה היה לי 7.4 ולא היו לי.

פורסם

לא זה ולא זה.

רק אם אתה משחק בJTF בלבד ולא בשום משחק אחר, אחרת זה פשוט בזבוז כסף.

אני אומר שתשקיע את הכסף במקום אחר, 8800GTS זה די והותר, אין שום סיבה לשלם 1000 שקל יותר.

פורסם

מוסרי תגיד לי אם באיזה דריבר אתה מישתמש?

כי יש לי את ה7.5 ואני חושב שהוא עושה לי מסכים כחולים, כי לפני זה היה לי 7.4 ולא היו לי.

גם לי 7.5 ועובד מצוין ודרך אגב 7.4 לא תומך בדירקט איקס 10 ובכלל ב2900 אין תמיכה בכרטיס היו דריברים מיוחדים ל2900 איך שהוא יצא דריבר ניפרד...7.4 לא תומך בCF בכרטיסים החדשים...

פורסם

אז מה יכול להיות אצלי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים