עבור לתוכן

קניתי את G7 אחלה עבכבר:P

Featured Replies

פורסם

קניתי את הG7 בסופו של דבר.. אחלה עכבר:D

והבעייה של הלחחצנים התסתדרה:D

פורסם

תתחדש!!

רק תדע שהוא זולל סוללות

פורסם
  • מחבר

שמתי לב חחח :s07: מזל שיש שתי סוללות (בסוף הן ימותו מהטענות) צריך 4 כדי להחזיק תדבר הזה חח אבל בתכלס אני מרוצה ממנו הוא מדוייק מהיר.. וזה עדיף מהכבר המעפן שהיה לי בהתחלה

פורסם

אחלה שמח בישבילך, אתה יכול לפרט איך הוא?

למה אני מתכנן ליקנות אותו לאחותי.

פורסם
  • מחבר

..

אחלה שמח בישבילך, אתה יכול לפרט איך הוא?

למה אני מתכנן ליקנות אותו לאחותי.

ממ בכללי הוא אחלה הוא נוח ליד והכל יש לו אותם נתונים כמו של G5 (לפחות ככה אומרים) רק שהוא אלחוטי..

מבחינת סוללה הוא שותה סוללות מקבלים שתי סוללות באריזה (ניתנות הם יגידו לך שהם מספיק חזקות אבל הוא עדיין שותה אותן חח).. אז עם אתה מעדיף לך אלחוטי ויש לך סבלנות להחליף סוללה לך עליו.. (יש יותר טובים ממנו)

אבל עם אני לא יכול לתת לך עליהם חוות דעת.. עם אתה מעדיף חוטי ואתה רוצה עכבר שניראה כימעט בידיוק כמוהו (הG7) לך על הG5 (עוד פעם יש יותר טובים תייעץ עם המומחים בפורום) חח אבל בתכלס אני מרוצה ממנו..

פורסם

לי יש את ה G7 שלי מזה שנה והוא התחיל להתקלקל לאט לאט לפני כמה חודשים ועכשיו הוא מת,לכן שלחתי אותו שלשום עם אבא שלי לארה"ב ואדאג שניואגג תחליף לי אותו.

עכשיו-ל G5 יש משקולות ולו אין וזה משהו ששכחת להוסיף amit

בכל מקרה,אני מאוד אוהב את ה G7 הוא נוח,מדוייק וגם בגרסה השחורה (REV 2) נפתרה בעיית הזיעה. הבטריות מספיקות להמון זמן ולוקח בדיוק 10 שניות להחליף אותן. יש לי רק הערה אחת לגביו וכנ"ל לגבי ה G5 שימו לב:בעלי ידיים קטנות להמנע מעכברים אלו :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לי יש את ה G7 שלי מזה שנה והוא התחיל להתקלקל לאט לאט לפני כמה חודשים ועכשיו הוא מת,לכן שלחתי אותו שלשום עם אבא שלי לארה"ב ואדאג שניואגג תחליף לי אותו.

עכשיו-ל G5 יש משקולות ולו אין וזה משהו ששכחת להוסיף amit

בכל מקרה,אני מאוד אוהב את ה G7 הוא נוח,מדוייק וגם בגרסה השחורה (REV 2) נפתרה בעיית הזיעה. הבטריות מספיקות להמון זמן ולוקח בדיוק 10 שניות להחליף אותן. יש לי רק הערה אחת לגביו וכנ"ל לגבי ה G5 שימו לב:בעלי ידיים קטנות להמנע מעכברים אלו :xyxthumbs:

באמת לוקח 10 שניות להחליף תבטריה אבל זה יכול לעצבן לפעמים שניגמרת הבטריה אבל בקטנה.. בקשר לזמן שהן מספיקות אני בערך כל יומיים מחליף בטריה כי אני גם משתמש הרבה בעכבר אני רוב שעות היום על המחשב.. משחקים אנטרנט...

יש לי גם תגירסא לא הירוקה הרגילה ולא שחורה משהו בין ירוק כהה מאוד לשחור:S וגם אין בעייה של הזיעה .. בקשר למי שיש ידיים קטנות באמת לא ממש מומלץ כי העכבר גדול יחסית

פורסם

עד כמה שאני זוכר כל בטריה מספיקה לעשר שעות וזמן הטענה הוא שעתיים בBOOST MODE או 10 שעות בNORMAL MODE.

פורסם

לי גם יש ירוק ויש איתו בעיה של זיעה. ממש מעצבן עכשיו בימי הקיץ הלחים :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים