עבור לתוכן

ווינדוס לא עולה

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים נתקע לי המחשב באמצע העבודה. עשיתי ריסטרט, ושהמחשב עלה שוב הגעתי למסך הטעינה של ווינדוס ואז קיבלתי מסך כחול.

מאז זה קורה בכל פעם. כרגע אני עובד דרך safe mode וזה די מעצבן.. עשיתי בדיקת דיסק לכונן C שעליו ווינדוס מותקן אבל זה לא עזר.. המחשב עדיין נתקע אחרי מסך הטעינה..

אם למישהו יש רעיון אני ממש אשמח לשמוע, כי זה די מעצבן לעבוד מ - safe mode כל הזמן..

תודה!

פורסם

עשית סריקה של וירוסים יכול להיות שאיזה וירוס מחק לך את הווינדוס והוא עולה רק במצב בטוח ותנסה לעשות ריפר דרך הדיסק התקנה של הווינדוס

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שזה ווירוס מכיוון שאני עובד עם אנטי ווירוס מעודכן (kaspersky) ואני מקפיד על סריקות עם כמה תוכנות שונות.

ניסיתי להשתמש בדיסק של ווינדוס אבל משום מה הוא לא זיהה לי אותו. הגדרתי בביוס שהמחשב יעשה בוט דרך כונן הדיסקים, אבל המחשב ממשיך לנסות להפעיל את ווינדוס כרגיל ומתעלם מהדיסק שהכנסתי.

פורסם

למרות שאתה לא חושב שזה וירוס, נסה לסרוק במצב בטוח את כל ההרד דיסק לבדיקת וירוסים. אחרי הסריקה סרוק גם לבדיקת רוגלות עם Spybot - Search & Destroy ועם Ad-Aware SE Personal.

פורסם
  • מחבר

עשיתי סריקה עם קספרקסי ועם spybot וכלום לא נמצא.

הצלחתי להשיג דיסק אחר של ווינדוס ואיתו המחשב כן הצליח לעשות בוט להתקנה של ווינדוס. יש לי משם גשיה לקונסול (בהתחלה שלוחצים על R בשביל repair..)

אבל אז קלטתי שאני בכלל לא יודע איזה פקודה אני צריך להכניס :|

מישהו יודע מה אני צריך לעשות מהקונסול בשביל לגרום לווינדוס לעלות כרגיל? זכרתי שהייתה איזו פקודה שעוברת על כל הקבצים ומתקנת אותם.. אבל אני לא זוכר מהי..

פורסם

תג'מפר ת- BIOS ותעלה תווינדוס מחדש.

פורסם
  • מחבר

תג'מפר ת- BIOS ותעלה תווינדוס מחדש.

אני כמעט בטוח שאין לי בעיה עם ה- master boot recored (MBR) מכיוון שהווינדוס כן עולה, אני מקבל את מסך הטעינה שלו, ורק לאחר שהוא מסיים לטעון ואני אמור לקבל את מסך ה-wellcome אז קופץ המסך הכחול. אם רישומי המאסטר בוט היו דפוקים מה שהייתי מקבל זה הודעה שהמחשב לא מוצא מערכת הפעלה מותקנת..

וזה הקטע המוזר. אין ווירוסים או רוגלות, בעיקרון התקנת הווינדוס נראת בסדר כי כבר שבוע אני עובד דרך safe mode. כנראה פשוט שאיזה קובץ שעולה עם הווינדוס גורם לבעיה.

אני יודע שקיימת בווינדוס הפקודה: sfc /scannow שעוברת על קבצי המערכת ואמורה לבדוק שהכל תקין, ואם לא היא מחליפה את הקובץ הפגום בקובץ המקורי דרך הדיסק התקנה של ווינדוס. הבעיה היא שהפקודה לא פעולת דרך safe mode. אם מישהו יודע אולי איך להפעיל אותה או אם יש פקודה/משהו אחר שאני יכול לעשות בשביל לסדר את זה אני ממש אשמח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים