פורסם 2007 ביוני 1118 שנים איך אני מוציא את הסל מיחזור מהDESKTOP ?ויש לי עוד קיצור שאני לא מצליח להוציא משם, איך אפשר ?
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים כפתור ימני על שולחן העבודה - > מאפינים - >Desktop (הטאב השני) - >Customize Dektop(הכפתור נמצא בתחת לרשימה של הטפטים) - >ושם מתחת לכותרת הראשונה (Desktop Icons) יש לך 4 דברים שמופיעים על שולחן העהודה ואתה יכול להורידאותם משולחן העבודה ע"י הורדת הסימון מהם.
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים מחבר אני מכיר את זה וזה לא פותר את זהאני נמצא גם במצב START MENU ולא מCLASSICזועק לעזרה HELPPPPPPPP ME [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים אתה לא הבנת עלמה אני מדבר אני מדבר על התפריט הזה: ושם אתה לוחץ על Desktop ונפתח לך: ואז אתה לוחץ על Cutomize Desktop ונפתח לך התפריט הבא: ואז אתה מוריד את ה-וי ממה שאתה לא רוצה. [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים מחבר אחי תודה על המדריךאבל הבנתי (:וזה לא זה גם אם תתקין וינדוס הדבר היחיד שיהיה על הDESKTOP לפני הכל זה הסל מיחזוראי אפשר להוציא אותו משם וסתם שאלה אני רואה 4 דברים שם ב Cutomize Desktop שאפשר להוציא או להכניס לDESKTOPאבל את הסל מיחזור אני לא רואה טוב נפתרה הבעיה השתמשתי בתוכנה TweakUiPowertoySetup
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.