עבור לתוכן

מחפש נגן mp3, תקציב לא מוגבל.

Featured Replies

פורסם

אני מחפש נגן שיחליף את הH10 שיש לי עכישו, שאני אמנם מאוד מרוצה ממנו אבל הוא כבר מיושן ומשעמם =] מה גם שההורים נוסעים לגרמניה, אז אני יכול לבקש שיביאו משם אם זה יוצא משתלם (או דיוטי-פרי).

יש לי די הרבה דרישות מהנגן, ואני בטוח שתעזרו לי למצוא את הפשרה הטובה ביותר (כי אני בטוח שאין משהו שמכיל הכל) מבין אלו (לפי סדר עדיפויות):

1. איכות סאונד טובה מאוד-מעולה. אני אומנם לא אודיופיל אבל אוהב לשמוע מוזיקה באיכות טובה.

2. זכרון פלאש 2-4 ג'יגה, עם אפשרות להרחבה (אני צריך בפועל 8-10, אבל האופציה היחידה עד כמה שידוע לי היא אייפוד ולזה אני לא מוכן בשום אופן).

3. תמיכה בעברית בשמות שירים, מבצעים ושאר הדברים שיש בתגיות (אני שומע הרבה מוזיקה ישראלית. תמיכה בתפריטים בעברית לא צריך)

4. רדיו, רמקול, אופציה לשלט, אופציה לחיבור לרכב ע"י כבל שמתחבר ישירות לרדיודיסק - כל אלה נחמדים אבל לא מחייבים.

5. גודל. אני לא מת על הגודל של האייריבר כי ממש לא נוח לשים אותו בכיס, למרות שזה לא נורא אני אשמח למשהו קטן יותר.

תודה מראש, עודד.

פורסם

נשמע כמו D2 פחות או יותר (לא בטוח לגבי העברית).

פורסם

מחזק ^^

קניתי את הD2 בשבוע שעבר וזה הנגן הכי טוב שקיים! יש לו הכול תמונות, סרטים, רדיו (הקלטה מהרדיו) הקלטה רגילה, ועוד מלא דברים אחרים כמו כתבן ובקרוב צייר הבנתי ועוד מלא דברים מגניבים..

עצה ממני כנס ליוטוב ותכתוב שם COWON D2 ותראה את הסרטונים ותחליט. :xyxthumbs:

פורסם

D2

פורסם
  • מחבר

איך התמיכה שלו בעברית?

יש אופציה לשלט?

פורסם

איך התמיכה שלו בעברית? טובה ומשתפרת בכל גרסה

יש אופציה לשלט? אין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים