פורסם 2003 בפברואר 422 שנים אני ממש לא מתכוון לSMART FAN 2 אלא לCOOLMOD, אני מניח שכמה מכם קנו אותו וחיפשתי כמה ביקורות ואף אחד לא פנה אל החתיכת פלסטיק +לדים הזה בפני עצמו.... האם זה שווה משהו... זה יפה? והשאלה הכי חשובה... זה לא ממש חוסם את זרימת האוויר... וחוץ מזה שמעתי שמישהו כאן שרף אותו, איך? ולא היתה לך אחריות? נ.ב. יחד עם הSK-7 והXP 2400 זה ילך יפה מאוד :smoke:
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים המממממ לא יש את זה זה נחמד זה לא חוסם אויר זה די מציק בלילה כי זה עושה לא מעט אור אני זה ששרף אותם מה שקרה זה שזה הגיע עם מתאם כזה לספק ורציתי להכין לזה מפסק אז חיברתי את זה לספק עם חוטים שלי כדי להכניס מפסק באמצע הדלקתי ובום זה מת אני מאמין שאין אחריות אחרי הכל זה עבד חודש... המממממ הסיבה שזה מת היא שבחוטים המקוריים שאיתם מחברים לספק יש ממש קרוב לפלאג נגד קטן שעטוף בהיט שרינק שממש לא שמים לב שיש שם נגד ככה שיצא שחיברתי את זה לספק בלי נגד לא נעים חפיף יש חדש רק קח בחשבון שממש קשה לתפוס את זה להיט סינקים של TermalRight בגלל הברזלים האלה אני עקימתי אותם קצת ותפסתי גם עם גומיות (שאי אפשר לראות) ליתר ביטחון וכמו שרבים אמרו פה המאורר הזה עושה רעש (וסוף סוף הבנתי את זה) אבל לדעתי זה שווה את הביצועים קח בחשבון שאם אור מפריע לך לישון זה יעשה לך בעיה אם לא תכין לזה מפסק...
פורסם 2003 בפברואר 522 שנים הוא תמיד עובד על ה45 DBA ?או שלפי הטמפ' ?ויש לו חיישן משלו או שהוא משתמש בשל המחשב ?(זה אפשרי?)ואם יש לו חיישן משלו איפה הוא ממוקם ?ויש איזה טבלה איך זה הולך ?יעני מעלות-מהירות ?
פורסם 2003 בפברואר 522 שנים מחבר יש לו מן "בורג" כזה שאתה מסובב ובכך מעלה ומוריד את המהירות (והרעש...)
פורסם 2003 בפברואר 522 שנים הוא תמיד עובד על ה45 DBA ?או שלפי הטמפ' ?ויש לו חיישן משלו או שהוא משתמש בשל המחשב ?(זה אפשרי?)ואם יש לו חיישן משלו איפה הוא ממוקם ?ויש איזה טבלה איך זה הולך ?יעני מעלות-מהירות ?יש לו 3 אפשרויות1 - פועל תמיד בשיא המהירות2 - יש לך כזה דבר שאתה מסובב וזה מגביר ומנמיך אותו3 - יש לך חיישן חיצוני שמתחבר למאורר עם חוט ואפשר לשים אותו מתחת למעבד. במצב הזה הוא פועל בשיא המהירות ב55 מעלות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.