עבור לתוכן

מה אינטל יעשו עם 266 שרוף?

Featured Replies

פורסם

אם זה מאיסטרוניקס תהיה עליו מדבקה שלהם.

הם נותנים אחריות לכל החיים (לא שום 3 שנים/חיי המעבד וכו' אלא לכל החיים).

אין דבר כזה 266MMX, יש עד 233 - אלא אם אתה מדבר על PII.

אין אחריות על אוברקלוק.

פורסם

בחנות שקניתי ממנה את המחשב והצגתי את הטענה הזאת הם אומרים שיש להם מעבדים ישנית יחסית והם לפעמים מחליפים כל מיני פנטיומים ישנים הרוסים ולחדשים בתוספת תשלום

פורסם
  • מחבר

רגע אז מי צודק? אני יודע שאין אחריות על אובר-קלוקינג אבל תמיד אפשר לסדר את זה שזה יראה כמו תקלה.

קיצר, מי ממכן צודק? מתי הגשם המעצבן יפסיק?

נ.ב

התכוונתי לרשום 233 פשוט האצבע החליקה לי בNUM PAD על ה6 והשארתי את זה ככה.

אבל אם אני לא טועה כן יש 266 MMX

פורסם

היה 266MMX בניידים, לא שולחני.

פורסם
  • מחבר

בחנות שקניתי ממנה את המחשב והצגתי את הטענה הזאת הם אומרים שיש להם מעבדים ישנית יחסית והם לפעמים מחליפים כל מיני פנטיומים ישנים הרוסים ולחדשים בתוספת תשלום

אני בטוח שהתוספת תשלום הזאת הרבה יותר זולה מהמחיר המקורי לא?

פורסם

גם אי אפשר לדעת עם הוא נישרף מOC ;D

פורסם

אם קנית בשמיר יש לך או של איסטרוניקס או של חיון ;D

תלוי מי היה יותר זול ולמי היה את המעבד במלאי

פורסם
  • מחבר

אז אם יש לי מעבד של אינסטרו משהו וכיום יש לי 1.4 יש סיכוי שאני יקבל 1.8?

פורסם

לפי מה שאני יודע, אם אין במלאי ת'מעבד שלך, הם נותנים זיכוי בקניית מעבד חדש

פורסם

חלס עם הדיון הזה.

זה לא המקום לדון בדרכים לנצל לרעה את מדיניות השירות המעולה של איסטרוניקס, תשמרו על הדיון בכוונים חוקיים בבקשה.

מי ששורף מעבד באשמתו לא צריך לקבל שום אחריות עליו.

פורסם

חחח...איזה קטעים!

אני רוצה לראות את הבנאדם שיבוא בגיל 90 רועד מפרקינסון למשרדי INTEL

וידרוש אחריות על ה P4 3.6GHZ שלו...חחח...איזה מצחיק אתה! תביעה יצוגית, נראה לך?! אתה עורך דין?

כמו שהסביר לך קודם, אחריות לכל החיים (LIFETIME) מכוון לחיי המדף של המעבד, ככה אני תמיד הבנתי את זה.

טוב כנראה שיש אנשים ששום דבר לא מספיק להם...כשתתקשר, תקליט את השיחה תעביר אותה לMP3 ותשים לנו, קצת צחוקים מה יש?!

פורסם

יש לי מעבד 8086 בבית ... שלא עובד .. (למי שלא יודע XT) אולי אני אקח אותו לאיסטרוניקס להחלפה ? נו .. באמת אנשים ... אז יחליפו לך את המעבד ... אבל מה עם שאר הפלטפורמה ? אל תהייה חכמולוג ... אם אחרי חמש שנים הלך המעבד ... אז הלך ...

פורסם

לידיעתכם:

המעבדים הישנים האלו שאתם מדברים עליהם פנטיום 266MMX למשל (כן, יש דבר כזה), עדיין אפשר לקנות אותם, בכמויות מכובדות ביותר. הרכיבים האלו יהיו זמינים לפחות עד סוף השנה. אולי אתם לא מודעים, אבל שוק ה EMBEDDED (מערכות משובצות מחשב) משתמש במערכות שהוכיחו את אמינותן, ולא רץ לטכנולויות חדשות שרק יצאו לשוק. אפשר אפילו להשיג לוחות עם מעבדים תואמי 386SX מובנים עליהם.

אם תלך לאיסטרוניקס ותבקש להחליף את המעבד ששרפת, אם לא יחשדו ששרפת אותו בעצמך לא תהיה להם שום בעיה לתת לך אחד אחר זהה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים