פורסם 2007 ביוני 1018 שנים כמה שאלות לפהי שאני קונה 1: מה זה DPIמה ההבדל בין חוטי אלחוטי(בביצועים)?מה ההבדל בין חיישן אופטי לחיישן ליזר?ואני צריך המלצה לעכבר גיימרים ליד בינונית בלי הכפתורים הנוספים רק ימני שמאלי וגלגלת מחיר עד 150
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים שנה את הכותרת לעניינית יותר, כגון "שאלות על עכברים + המלצה לעכבר לגיימר עד 100 שקל". אם לא, התרד ינעל.
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים DPI זה הרגישות של העכבר, למשל ב - 400DPI אתה תזוז דיי הרבה ועל המסך אתה לא תזוז הרבה אבל ב 2000DPI אתה תזוז3 ס"מ וזה יזוז לך ממש הרבה על המסך.ההבדל העיקרי בין חוטי לאל-חוטי הוא זמן התגובה, לרוב עדיף חוטי למשחקים.ההבדל בין לייזר לאופטי בביצועים אמור ליהיות לכיוון הלייזר הבעיה שמנועי הלייזר בעכברים הם לא הכי הכי אז עדיף אופטי, יש את MX518 המצוייןבתקציב שלך.
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים מחבר תגובה יוצאת דופן (בדרך כלל לא עונים לי על בכל ב 1) מאוד עוזרת תודהאתה בטול שזה העכבר כי ב ZAP המחיר מ 226
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים הי,מכיוון שאתה בתקציב די מוגבל אני ממש ממליץ לך על עכבר אופטי Gigabyte Gaming דגם GM-R04http://www.maximus.co.il/Product.aspx?productid=1382הוא עולה 99 ויש בו הרבה פיצרים כולל כפתור ברירת רזולוציה וכו' שיש רק בעכברים הרבה יותר יקרים ממנו.וכמובן מנוע אופטי של 2000DPIואני אומר את זה מנסיון של שימוש בו, כמובן שעם היה לך כסף יש עכברים יותר מומלצים אבל בתקציב הזה אני חושב שאין לו מתחרים מבחינת ביצועים.the Z-Guy
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים מחבר תודה על ההצעה.אני בדרך כלל לא כל כך אוהב את הכפתורים הנוספים מניסיון שלך הם יפריעו לי במשחקי FPS? מבחינת לחיצה לא רצוייה...ועוד דבר ראיתי שעדיף עכבר USB מאשר חיבור רגיל יש עכברים כאלה בתקציב שלי?סיכום: עכבר אופטי(בהצעת navk2USB (ממה שראיתי בפורום)בלי כפתורים נוספים חוץ מהבסיס(עדיפות שלי)150 ש"ח או פחות(152 גם נכנס:] )
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים אל תקח את מה שהוא הביא לך ! סמוך עליי ! אתה יכול לקנות את הMX518 מתצוגה מנועה ב 130 שקל ! ותאמין לי המכפתורים הנוספים ממש לא מציקים אם כבר מועלים, וגם לא חייבים להיתמשמש בהם.
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים זה משגע אותי, כמה עכברים מתצוגה כבר יש להם ??? איך עוד לא נגמר להם המלאי ???
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים בטח לא הרבה קנו, מי קנה אותו חוץ ממני משם ? לפחות יהיה להם להחליף לי במידת הצורך הכפתור הימני הפסיק לעבוד לי אחרי חודש וחצי :'(.
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים זו לא צרכנות נבונה אתה רוצה שיגמר להם, כדי שבמידה ותממש אחריות יתנו לך חדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.