פורסם 2007 ביוני 1018 שנים שלוםהיום שפתחתי את המארז שלי לשמן ולנקות את המאווררים(בגלל שהם היו רועשים) גיליתי דבר מפתיע שהחברה שקניתי ממנה את המחשב פשוט לא חיברה לי את המאוורר הקדמי(רק הרכיבה לא חיברה לחשמל) עכשיו התחלתי לחפש מקום שיהיה אפשר לחבר אותו(גם בחוברת וגם על גבי הלוח אם) גליתי אין עוד מקום חץ ממקום אחד אבל שם הוא חיבור של שני פינים והמאוורר שלי הוא 3 פיניים. אז רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את המאוורר בכול זאת אם כן אך?תודה מראש
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים שמע...אני מאמין ב99 אחוז שאתה לא יכול לחבר אותו...מאחר ומחבר מאוורר של 3 פינים דורש יותר כוח ופונקציות שונות של הלוח לעומת חיבור 2 פיניםדבר שני, תסתכל מה רשום על הלוח ליד החיבורדבר שלישי, אתה יכול לנסות להלחים לחיבור 2 פינים את החוט אדום+שחור (צהוב הוא אופציונלי בלבד) ולראות עם עובד..בהצלחה
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים שיש אולי אפשרות לחבר אותו ישירות אל הספק כוח ולהקוף את הלוח אם?קודם כל אתה יכול, רק תקנה מתאם מתאים. שנית יש לך בטח את הדרייבר של הלוח, אם לא את החוברת. ושם תבדוק כמה חיבורים למאווררים יש על הלוח, יש מינימום 2 . חוץ מהחיבור של מאוורר של המעבד...
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים מחבר כמו שאמרתי יש לי 2 שהם 3 פיניים(אחד של המעבד והשני של המאוורר האחורי) ויש לי עוד אחד של 2 פיניים שמה שרשום לי זה NB_FAB חוץ מהם אין לי.איזה מתאם אני צריך לקנות בשביל לחבר אותו לספק כוח/ללוח אם אם אפשר. תגידו לי במדויק שאני ידעה מה להגיד בחנותתודה מראשעריכה:בטח יעזור לכם יותר הלוח אם שלי זה GB K8NF-9
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים כמו שאמרתי יש לי 2 שהם 3 פיניים(אחד של המעבד והשני של המאוורר האחורי) ויש לי עוד אחד של 2 פיניים שמה שרשום לי זה NB_FAB חוץ מהם אין לי.איזה מתאם אני צריך לקנות בשביל לחבר אותו לספק כוח/ללוח אם אם אפשר. תגידו לי במדויק שאני ידעה מה להגיד בחנותתודה מראשעריכה:בטח יעזור לכם יותר הלוח אם שלי זה GB K8NF-9אתה צריך מתאם משני פינים לשלוש. בכל חנות ידעו מה אתה צריך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.