עבור לתוכן

שאלה בקשר למאווורים של המארז

Featured Replies

פורסם

שלום

היום שפתחתי את המארז שלי לשמן ולנקות את המאווררים(בגלל שהם היו רועשים) גיליתי דבר מפתיע שהחברה שקניתי ממנה את המחשב פשוט לא חיברה לי את המאוורר הקדמי(רק הרכיבה לא חיברה לחשמל) עכשיו התחלתי לחפש מקום שיהיה אפשר לחבר אותו(גם בחוברת וגם על גבי הלוח אם) גליתי אין עוד מקום חץ ממקום אחד אבל שם הוא חיבור של שני פינים והמאוורר שלי הוא 3 פיניים. אז רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את המאוורר בכול זאת אם כן אך?

תודה מראש

פורסם

שמע...

אני מאמין ב99 אחוז שאתה לא יכול לחבר אותו...

מאחר ומחבר מאוורר של 3 פינים דורש יותר כוח ופונקציות שונות של הלוח לעומת חיבור 2 פינים

דבר שני, תסתכל מה רשום על הלוח ליד החיבור

דבר שלישי, אתה יכול לנסות להלחים לחיבור 2 פינים את החוט אדום+שחור (צהוב הוא אופציונלי בלבד) ולראות עם עובד..

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

שיש אולי אפשרות לחבר אותו ישירות אל הספק כוח ולהקוף את הלוח אם?

פורסם

שיש אולי אפשרות לחבר אותו ישירות אל הספק כוח ולהקוף את הלוח אם?

קודם כל אתה יכול, רק תקנה מתאם מתאים. שנית יש לך בטח את הדרייבר של הלוח, אם לא את החוברת. ושם תבדוק כמה חיבורים למאווררים יש על הלוח, יש מינימום 2 . חוץ מהחיבור של מאוורר של המעבד...

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי יש לי 2 שהם 3 פיניים(אחד של המעבד והשני של המאוורר האחורי) ויש לי עוד אחד של 2 פיניים שמה שרשום לי זה NB_FAB חוץ מהם אין לי.

איזה מתאם אני צריך לקנות בשביל לחבר אותו לספק כוח/ללוח אם אם אפשר. תגידו לי במדויק שאני ידעה מה להגיד בחנות

תודה מראש

עריכה:

בטח יעזור לכם יותר הלוח אם שלי זה GB K8NF-9

פורסם

כמו שאמרתי יש לי 2 שהם 3 פיניים(אחד של המעבד והשני של המאוורר האחורי) ויש לי עוד אחד של 2 פיניים שמה שרשום לי זה NB_FAB חוץ מהם אין לי.

איזה מתאם אני צריך לקנות בשביל לחבר אותו לספק כוח/ללוח אם אם אפשר. תגידו לי במדויק שאני ידעה מה להגיד בחנות

תודה מראש

עריכה:

בטח יעזור לכם יותר הלוח אם שלי זה GB K8NF-9

אתה צריך מתאם משני פינים לשלוש. בכל חנות ידעו מה אתה צריך...

פורסם
  • מחבר

משניים לשלוש? לא ההפך? או שאין הבדל בצורת האמירה שלזה

פורסם

זה ממש לא משנה...פשוט תבקש מתאם מאוורר למולקס...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים