עבור לתוכן

אוברקלוק רצחני לכרטיס מסך, יעוץ חלקים בבקשה.

Featured Replies

פורסם

אז ככה יש לי GeForce 4 Mx440 גרוע...כבר הרבה זמן בכל מקרה עשיתי לו אוברקלוק שעכשיו הוא נמצא ליבה 325 זיכרון 475 וזה בלי קירור לזיכרון ורק הוספתי קריסטל אורב במקום מה שהיה שם שהיה דיי זבל...יש לי מארז דיי מאוורר ואני רוצה להגיע עוד יותר רחוק בקטע הזה אפילו עד שהכרטיס עצמו ממש יראה איך אומרים את המוות בעיניים...התכנון הוא להצמיד היטסינק טוב ולשים עליו מאוור של וואנטק רועש Tornado עם דחיפת אוויר שהייתי מכנה עצבנית למאוורר 80 מ"מ שהיא 84CFM עזבו את הרעש הוא לא מעניין אותי אבל אני פשוט לא יודע איזה היטסינק להשתמש מה יהיה הכי מתאים לגוף הכרטיס של VisionTek GeForce4 Mx440...וכמובן משהו שמאוורר 80 גדול יכול להתישב עליו, איך שאתם ממליצים לי ואומרים לי שבהחלט יש דרך להתקין אני משם ניגש לעבודה...בבקשה בבקשה אני ממש מרגיש צורך לעשות את הפרויקט הזה ד.א היטסינקים רגילים לזיכרונות קניתי פעם של Tt והם לא התישבו לי על הזיכרון של הג'י פורס פשוט הניחו בכרטיס את הזיכרון בצורה כזאת שהיטסינקים לא תופסים 2 בלוקים...אז אני צריך לשים רגילים שזה 4 קוביות כל קוביה בלוק זיכרון...אם אפשר גם על זה להמליץ לי על משהו טוב אני מאוד מאוד יעריך את זה.

פורסם

כמה דברים:

1)הכרטיס לא רואה את המוות בעיניים, כרטיסי מסך לא נשרפים מOC, הם נכבים...

2)קוביות... יש בהמון חנויות והן די זולות, בערך 22 שקל... זה חתיכת ברזל... (דובים, סימפלטק,זיגזאג ועוד)

3)אתה ממש ממש ממש ממש ממש לא צריך את כל השטויות הללו... טורנדו... HS עצבני... היכולות OC לכרטיס מסך מצומצמות מאוד, במיוחד יחסית למעבד... CRYSTAL ORB יחד עם AS3, ואולי איזה מאוורר שמונים מילימטר מעל הכרטיס או בצד הדלת שיעיף עליו יביאו אותך לOC המקסימלי... במיוחד עם GE froce 4 MX... אין לך למה לעשות את זה, וגם השיפור ביצועים יהיה מינימלי, כמעט ולא מורגש...

4)חסוך כספך, וקנה כרטיס מסך טוב

פורסם

יש לי כרטיס מסך כמו שלך ורק אכזבות יהיו לך ממנו :bash:

כרטיס דפוק מבחינת אוברקלוק עם כל הקירור וכל המאמצים הוא בקושי מביא לי שיפור של 100 נקודות נראה לי.

ממש לא שווה את ההשקעה.

פורסם
  • מחבר

לא קונה כרטיס מסך טוב עד שאני לא הורג כרטיס מסך גרוע.

ואתם יכולים לצוטט אותי על זה.

אני לא יוצא כסף על כרטיס מסך עכשיו משום שכל הזמן יוצאים כרטיסים חדשים עוד ועוד ועוד...אולי שיצא משהו ששווה שאני יוציא עליו אפילו הרבה אז אני יעשה את המהלך...אבל עדיין אני רוצה הסבר לכל העניין...בבקשה מי שיכול תודה רבה :jump:

פורסם

את הקירור של Tt גם קניתי ונכון הוא לא מתיישב על הזכרונות כי הזכרונון די מפוזרים על הלוח.

אז פשוט חתכתי אותך לחתיכות שכל אחת מהן יושבת על צ'יפ אחד.

Geforce4.jpg

ובקשר לליבה נראה לי שאתה יכול לשים את ה Blue \Crystal orb

פורסם

כבר יש לו קריסטל

פורסם

הא נכון מצטער פיספסתי ::)

אתה יכול לחבר בעיקרון כל סינק שתירצה על ידי ברגים:

0_012.JPG

אבל ה סינק הזה לא הועיל לי בכלל .

סליחה על הפוקוס, אבל המצלמה מפגרת.

פורסם
  • מחבר

אבל איך אני יודע שהמקום של הברגים בדיוק במקום הנכון ? או שזה אוניברסלי? בכל מקרה יש לי מרובע קטן כזה אבל לא נראה לי שאני יצליח לחבר עליו מאוורר...

פורסם

כדי לסמן את מקום הברגים אתה צריך להפוך את הכרטיס כדי שהליבה תיהיה למטה והסינק יהיה מתחתיו ואז קרך החורים אתה מסמן.

או ........... יותר פשוט אמרת שיש לך קריסטל אורב אז תיקח אותו ולפי החורים שלו תסמן.

או שפשוט תדביק אם דבק טרמי.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להמליץ לי על היטסינק טוב :P ?

פורסם

אני לא ממש מכיר סינקים

אבל נראה לי שאם תשים איזה סינק שאמור להיות על המעבד של המחשב אז הוא יעשה עבודה טובה על הליבה.

שמעתי על הרבה אנשי פה שהישתמשו בסינקים ישנים של פנטיום 3.

פורסם
  • מחבר

אבל איך אני מחבר לדוגמה וולקאנו 7+ לכרטיס? אני רואה אנשים עושים את זה ואין לי מושג איך... :-[

פורסם

צריך לקדוח בו חורים שיתאמו לחורים של המאורר המקורי

ואז פשוט תוקעים אותו עם ברגים

זה עבודה לא קלה במיוחד

פורסם
  • מחבר

אז תנו לי היטסינק של מעבד שאפשר לקדוח בו כמו שאתה אומר וגם שאפשר לשים עליו מאוורר 80 מ"מ ואני כבר ימשיך משם.

פורסם

כל היט סינק

רוצה שם

וולקנו 7+

תהנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים