עבור לתוכן

Power calibration error בעת צריבה עם צורב NEC 3540A

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני משתמש בצורב NEC 3540A ותוכנת צריבה Nero.

בעת צריבה מופיעה לי שגיאת Power calibration error והצריבה נפסקת (זה קורה בערך ב5% של הצריבה).

לפעמים אני מצליח לצרוב (גם לעיתים רחוקות) על מהירות 8X.

הבעייה הופיעה אצלי לפני חודשיים בערך.

הצורב בן בערך שנה וחצי ולא צרבתי איתו הרבה - כך שאני לא מאמין שהוא נשחק.

ניסיתי את כל ההצעות שמצאתי באינטרנט:

החלפתי מדיות צריבה (השתמשתי פעם בLG וכעת בSILVERLINE)

החלפתי גרסאות נרו, השתמשתי בתוכנות אחרות ואפילו בתוכנה המובנת בXP

שיחקתי עם כבלי הPOWER ועם כבלי IDE

עידכנתי את הFIRMWARE לגרסה החדשה ביותר מהאתר של NEC http://support.necam.com/Optical/downloads/FlashFirmware/

אני לא יודע מה לעשות, אני משתגע!

אודה לעזרה

מצורף קובץ LOG

[attachment deleted by admin]

פורסם

שתי סוגי המדיות שניסית הן לא משהו תנסה ורבטים אם גם אז זה לא עובד - ברוך הבא למועדון "אנשים שקנו NEC והוא נדפק להם

אחרי שנה וחצי שנתיים". בשבוע הבא אנחנו עושים טיול קבוצתי.

פורסם
  • מחבר

אבל מעצם זה שהוא צורב פעם אחת טוב על כל 5 פעמים שהוא מראה את השגיאה, אפשר להבין לוא דווקא שהוא נדפק.

אין לי כבר אחריות - ואני לא ממש רוצה להאמין שהוא נדפק לי. אז אולי בכל זאת מישהו יציע משהו?

פורסם

טוב לי זה קרה בדיוק עם אותו דגם של צורב של NEC.

אצלי הבעיה הופיעה בצריבת ISO ולפעמים בצריבת DATE DVD. באמת ששום דבר לא עזר. לא עדכון קשוחה ולא התקנת ווינדוס מחדש.

מה שפתר לבסוף זה ששיגעתי את חנות המחשבים עד שהודו שקיימת בעיה בצורב. לציין כי נתקו את הצורב מהמחשב שלי וחיברו למחשב אחר וצרבו לפחות 10 דיסקים ושום דבר לא הופיע. אני מניח שמדובר בבעיה של תאימות בין לוח האם לצורב.

פשוט תממש את האחריות תעשה תצלום מסך תשלח לחנות המחשבים ותראה להם, תתלונן הרבה עד שהם ישלחו את זה ליבואן שהוא יחליף לך.

פורסם

אגב הצורב שלך מתקתק? ד"א הקטע של "תאימות בין הלוח אם לצורב" לא נשמע הגיוני, זה שהם צרבו 10 דיסקים ולא היתה בעיה

יכול להיות פשוט מזל.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות חבר'ה.

הצורב שלי לא מתקתק , אבל יש רעש חזק מהרגיל בעת צריבה.

בקשר ללהחליף, להגיע לחנות שקניתי ממנה את המחשב יעלה יותר מאשר לקנות צורב חדש ככה שאני לא ממש רוצה בכך.

פורסם
  • מחבר

אין למישהו הצעה ?! אני אובד עצות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים