עבור לתוכן

שדרוגים 2007 של Orange - איזה לקחת?

Featured Replies

פורסם

אני כבר הרבה מאוד זמן עם הענתיקה שלי (Nokia 6600 כפי שנראה לראשונה במפגש לפני שלוש וחצי שנים)

הוא כבר הרבה זמן בשלבי גסיסה ודיי נמאס ממנו.

הסיבה שהחזקתי אותו כל כך הרבה זמן, זה מפני שפשוט לא יצא עדיין משהו שעונה על כל הדרישות שלי וגם יהיה במחיר שפוי.

אבל כבר הגיע הגבול ואני מניח שהגיע הזמן לפלאפון ביניים.

מכיוון שזה רק ביניים אני מעדיף שהוא יעלה כמה שפחות אבל עדיין לא יהיה יותר מדי התפשרות, לכן אני משאר שהנזק הסופי יעמוד על איזור ה-1100-1500 ש"ח.

המבצע העכשווי של אורנג' הוא על הדגמים הללו:

http://www.orange.co.il/new

דברים שחשובים לי:

ניגון MP3 ורמקול טוב, שליטה קלה.

מערכת הפעלה מהירה (jesus הסימביאן ב-6600 איטית בטירוף).

אפשרות של התאמת צילצול MP3 ותמונה לכל איש קשר.

שלא יהיה עבה מדי.

שתהיה לו מצלמה סבירה (פלאש זה יתרון כמובן).

ניגון פורמט פופלארי של סרטונים.

אם יש אפשרות לתמוך בכרטיסי זכרון של 2GB+ עדיף.

מסך גדול עם הרבה צבעים

שעון מעורר שאפשר לבחור צלצול של MP3.

תמיכה ב-A2DP שאולי יהיה חשוב לי עם אוזניות אלחוטיות.

אני מניח שמילון T9 ל-SMS זה כבר סטנדרט מובנה בכולם בימינו.

שאפשר יהיה להריץ ICQ/MSN זה יתרון.

האמת שהשיחות עצמן פחות חשובות לי.. :)

האופציות שניראות לי מהמבחר שלהם הן בעיקר של SE:

(מחיר אני מחשב לפי מבצע + 15 ש"ח לחבילת דור 3 [לא הוציאו את זה מחוץ לחוק?])

K610i - הוא דק יחסית והכי זול מאלו שנראים לי (1152 ש"ח), לא יודע איך המצלמה שלו.

K800i - מצלמה מעולה (שזה דיי חשוב לי אבל..), הוא ממש לבנה קטנה. תומך בכרטיסי זיכרון רק עד 1GB.

W880i - וואו זה דק. מקשים קטנים מאוד.

סופו של פסוק היה הכי מגניב אם ה-K810i כבר היה כלול במבצע הזה, אבל לא נראה שזה הולך לקרות בקרוב ואני לא יודע אם אני באמת רוצה לחכות עוד ואז גם לקנות יקר. אני באמת לא מתכוון להוציא על זה מעבר ל-1500 ש"ח.

מה דעתכם?

פורסם

ה880 מדהים, דק בטירוף ואמנם המקשים קטנים אבל הם בולטים וממש נוחים

פורסם
  • מחבר

אני מבין שיש לו אותה מצלמה כמו ל-K610.. יש איזשהו הבדל מהותי ביניהם פרט לעובי?

פורסם

האמת? לא מבין במצלמות אז בקטע הזה אין לי מה להגיד לך (והאמת שאפילו לא נכנסתי למצלמה של ה880)

אבל ל80 יש ישום ווקמן יעודי, הוא דק בצורה מטורפת, הרבה יותר נוח לעבוד (המקשים הבולטים) אני חושב שגם המסך יותר טוב (או שאחותי סתם הרסה את שלה)

למה שלא תקח נניח N73ME? או 73?

פורסם
  • מחבר

למה לא N73?

א. סימביאן - אם הוא דומה ל-6600 אז הוא איטי בצורה מעצבנת.

ב. הוא מעבר לכמה שאני רוצה להוציא (1945 ש"ח במבצע של אורנג')

ג. שיחקתי איתו וצילמתי תמונות ולא התרשמתי בכלל, אני יודע שה-K800 עליון עליו מבחינה זו.

פורסם

:nixweiss:

אם זה משלושתם אז או 800 או 880, לפי בחירתך, ה K610 הוא פלאפונן נחמד אבל יותר צעצוע

פורסם

הK800 תומך בכל גודל m2 שקיים , מניסיון אישי , 2 גיגה בלי בעיה , עם עדכוני קושחה , יתמוך גם בגדלים הבאים שיצאו .

עם 4 גיגה עובד , ראיתי בesato כמה אנשים שיצא להם לבדוק , ככה שאתה יכול להיות רגוע לגבי זה .

K610 הוא סביר , בתנאי אור יום מוציא תמונות סבילות , אם אתה רוצה פלאש , יש תוסף חיצוני , עולה איזה 20 דולר באיביי .

חוץ מזה ... המכשירים זהים :

לK800 יש מסך קצת יותר גדול , מצלמה יותר טובה .

610 קל יותר , אבל זה זניח , מסך יותר קטן , פונט יותר נעים לעין , לפחות לי אישית , שניהם תומכים בa2dp , זמני סוללה זהים פחות או יותר , רוצה יותר זמן סוללה , תבטל את הדור השלישי .

אני הייתי מציע לך ללכת דווקא על ה610 .

פורסם
  • מחבר

טוב לדעת שה-K800 תומך בזיכרון נרחב, פשוט פעם אחרונה שבדקתי הם לא היו קיימים עדיין.

דוגרי המצלמה ממש משנה, אני חושב אם לא עדיף כבר להסתובב עם לבנה אולי וזהו.. :-X

כי בעצם הצילום שהכי משנה לי עם פלאפון זה דווקא צילום לילה, כשאתה עם חברים באיזה בר או מועדון ומן הסתם אתה לא נסחב עם מצלמה רק בשביל זה.

פבל אין דיעות על ה-W880?

פורסם

ה880 חמוד , נסה לקפוץ למוקד שירות שלהם , תבדוק איך המקשים יהיו לך נוחים . מבחינת מצלמה , הוא דיי נוראי , כמו ה610 , פשוט הרבה יותר דק , ויותר קל .

החיסרון שלו , מבחינתי לפחות , שהחיבור שלו נמצא בצד , וזה נראה קצת מגוחך בתוך מטען שולחני , והזמני הסוללה שלו לא להיט , בכל זאת ... הוא דק מאוד , סוללה טובה לא יכולה להיות לו .

חוץ מזה , הוא se לכל דבר : דור שלישי נחמד , נגן mp3 מתקדם , trackid , מסך קצת קטן למכשירים של היום , אני לא הייתי הולך על ה880 אישית .

לגבי הסימביאניים החדשים , הם בהחלט יותר מהירים מהדינוזאור שלך , אבל עדיין יש בהם את הלאג המעצבן הזה ...

הייתי כמה ימים עם N80 , וקיבלתי עליו ת'חפפה מאוד מהר .

קיצר , הנקודה שלי היא כזאת :

אם מצלמה זה שיקול , לך על הK800 .

אם פחות , לך על הK610 .

נקודות חשובות :

הK800 - הרמקול שלו יחסית קצת חלש , עוצמת השמע שלו באוזניות קצת נמוכה , עם אוזניות בתוך האוזן עדיין שומעים את הרעשים מסביב , מכסה המצלמה לעיתים רחוקות נפתח מעצמו , מקשים יעודיים לא הכי נוחים , מתחמם מאוד מאוד בשימוש בדור שלישי .

K610 - רמקול חזק , העוצמה באוזניות בערך חופפת לK800 , אין מכסה למצלמה ואין פלאש בכלל , מקסימום קונים תוסף , מתחמם עוד יותר מהK800 בדור שלישי .

פורסם

כל דבר אחר חוץ מ-K800 לצילומי לילה יהיה במקרה הטוב זוועה... אם צילומי לילה זה מה שחשוב לך זה האופציה היחידה שתוציא לך תמונות טובות.

פורסם
  • מחבר

פאבל - לא הבנתי מה מפריע לך שהחיבורים נמצאים בצד.. :)

דיברתי עם אורנג' עכשיו ויש לי עלות נוספת, מינימום עוד 15 ש"ח בחודש (מלבד הגלישה) בשביל להצטרף לאחת מחבילות הדיבור (אני על איזה חבילה ישנה שכבר לא קיימת שאני לא משלם חודשי כלום).

כלומר K800 יוצא בסופו של דבר 59 ש"ח לחודש (או 2124 ש"ח סה"כ).. ואני מאבד את האופציה של לא לשלם כלום לתמיד..

זה כבר לא ממש שווה לי את זה..

אז בעצם העניין מסתכם במצלמה טובה על פני כמה עבה הוא יהיה.. אני אתבאס ממצלמה מחורבנת. ואני אתבאס אם הוא יהיה עבה.

נראה שהפתרון היחיד הוא K810i - מישהו יודע מתי הוא נכנס לחברות? ומה יהיה הסיכוי לקנות אותו במחיר שפוי ולא 2800 ש"ח..

פורסם

ההבדל בין 800 ל600 זה המצלמה אותו נגן אותו הכול

פורסם

מה בדבר N95?

פורסם
  • מחבר

N95 - יקר ואכזבה (איכות בניה, מצלמה וכו')

פורסם

יש לי חבר שמוכר ב 500 שח את ה נוקיה 6680. כדאי לי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים