פורסם 2007 ביוני 1018 שנים שלום לכולם אתמול בלי כוונה העלתי על הפוטושופ קובץ של 200 תמונות בימקום תמונה אחת לקח למחשב בערך חמש דקות ליטעון את כל העיניין כשחזרתי למחשב כעבור כמה דקות גיליתי את שעוללתי וכיביתי את התוכנה מאז שמתי לב שזיכרון הram שלי נימצע על 50 אחוזי שימוש כאשר כלום לא רץ על המחשב כאשר בדרך כלל שעון זה מורה על לא יותר מ5 אחוזים בתנאים דומים ??? מה יכולה להיות הסיבה לכך ? ואיך מתקנים את הבעיה? תודה מראש מתן
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים זו לא בעיה!, זה ידוע שהפוטושופ לוקח סכום זיכרון גדול... - ועוד זה שאתה העלתה כ-200 תמונות עוד יותר העמיס על המערכת והפוטושופ לקח יותר. אין לך שום סיבה לדאגה!
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים מחבר אז זהו שעשיתי (במידה ואני מבין למה אתה מיתכוון "ריסטרט")ועדיין אחרי כל כיבוי והדלקה של המחשב זיכרון הram ניספר בכ40 אחוז לפחות
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים תסגור תוכנות ברגע (אנטי ווירוסים, פייר וולים ואנטי ספייוור שפועלים כול הזמן לדוגמא) ותראה איך הRAM מתפנה
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים מחבר עדיין ניסיתי כל מה שכתבתם וכלום לא עוזר עדיין הram תקוע על 40 ומעלה בכל זאת תודה רבה לכולם כנראה שאני כאן מהווה בעיה של קצר בתיקשורת ובשל כך אני מקבל תשובות שלא עוזרות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.