עבור לתוכן

המחשב בOC כבר 3 חודשים, והחום של הקיץ מגיע. להנ&#150

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי (מפרט במקומו) נמצא ב OC , באס 400 , 2800MHZ , עם BT TT (לא VX).

לפני חודשיים ואפילו סתם בלילה כשקר יותר - הטמפטורות במנוחה על סביב ה 30-3 (ב TAT), וסביב ה-40-2 (עם התוכנה של הבאנדל של הלוח), כרגע עומד על 47-8 , תחת מאמץ של TAT י (Workload level 100%) הוא עולה גם ל 50-2 (בTAT) ובבאנדל ל 62-4 השאלה היא אם לאורך זמן עדיף להוריד קצת מהאובר כדי לשמור על טמפרטוקרות נמוכות יותר? אולי כדאי הגלל הקיץ?

המעבד נמצא על מתח סטוק, זכרונות 1:1 ב 800MHZ, והצ'יפסט נמצא בטווח הבטוח (יש עליו מאוורר הוא לא עולה בימים חמים תחת מאמץ את 38...) והכל יציב כמו שכתבתי 3 חודשים בלי קראש אחד (לוחות אסוס כמו פלדה... :) )

בראל.

שכחתי לציין, הTT נקי מאבק (עשיתי לו ניקיון לפני יומים) והמארז פתוח לחלוטין (לטובות התאורה שלו) יש 2 מאווררי 80 מקדימה, אחד של 92 מאחורה, ועוד אחד מורכב על הTT מכיוון הזכרונות (הוא מוריד 2 מעלות.... בדוק.)

פורסם

לא צריך לעניין אותך אם יש שרב או אם יש שלג מחוץ לבית שלך.

הטמפ' של הרכיבים שלך זה מה שחשוב וגם אם תצליח להיות בטמפ' טובות ב-OC של 500באס אז אין לך מה לדאוג.

אני אישית היתי מנמיך קצת לאיזה באס 333 רק "ליתר בטחון" אבל אין צורך ממשי בכך

פורסם

50-52 במאמץ ביום קיץ חם שכזה ואתה חושב להוריד מהOC?

יש לך טמפ' מעולות. אתה יכול אפילו להגדיל את האוברקלוק.

פורסם
  • מחבר

הלוואי באס 500, עם הלוח הזה אני לא מוציא מגה הרץ אחד מעל 450 יציב.. :smile1:

נראה לי שאני אנסה לרענן משחה טרמית... יכול להיות שלא מרחתי אותה כזה טוב כשהרכבתי את הBT... אולי זה יעזור..

עריכה:

גיא, אתה לוקח את הקריאה של TAT כהכי נכונה לקריאה ומדידיה ?

פורסם

אני לא מבין ממה התסכול שלך. יש לך טמפ' מעולות.

ובוודאי שאני לוקח את TAT כטמפ' הנכונה.

פורסם
  • מחבר

זה מה שקיוותי לשמוע..

כי התוכנה של הבאנדל של אסוס - במאמץ עולה עד ל64 מעלות, וזה קצת מדאיג.......

אני ירענן משחה טרמית בכל מקרה - שמתי לב שהביג טייפון שלי קצת מסתובב חופשי, זה בגלל השכבת בידוד מהספוג הזה - היא לאט לאט מתכווצת והחיבור של הקירור ללוח מתרופף....

תודה דור, תודה גיא.

שבוע טוב.

פורסם

עזוב אותך מהתוכנות של הבאנדל.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בה כי היא נמצאת ON-TOP בפינה השמאלית למעלה של המסך , וזה נותן לי בקרה תמידית (חוץ מכשאני משחק...) והרגשה טובה של ביטחון שהכל בשליטה....

[attachment deleted by admin]

פורסם

באיזה תוכנת לוח מדובר ?

פורסם
  • מחבר

PC Probe II V1.04.12 של Asus

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים