פורסם 2007 ביוני 1018 שנים המחשב שלי (מפרט במקומו) נמצא ב OC , באס 400 , 2800MHZ , עם BT TT (לא VX). לפני חודשיים ואפילו סתם בלילה כשקר יותר - הטמפטורות במנוחה על סביב ה 30-3 (ב TAT), וסביב ה-40-2 (עם התוכנה של הבאנדל של הלוח), כרגע עומד על 47-8 , תחת מאמץ של TAT י (Workload level 100%) הוא עולה גם ל 50-2 (בTAT) ובבאנדל ל 62-4 השאלה היא אם לאורך זמן עדיף להוריד קצת מהאובר כדי לשמור על טמפרטוקרות נמוכות יותר? אולי כדאי הגלל הקיץ? המעבד נמצא על מתח סטוק, זכרונות 1:1 ב 800MHZ, והצ'יפסט נמצא בטווח הבטוח (יש עליו מאוורר הוא לא עולה בימים חמים תחת מאמץ את 38...) והכל יציב כמו שכתבתי 3 חודשים בלי קראש אחד (לוחות אסוס כמו פלדה... ) בראל. שכחתי לציין, הTT נקי מאבק (עשיתי לו ניקיון לפני יומים) והמארז פתוח לחלוטין (לטובות התאורה שלו) יש 2 מאווררי 80 מקדימה, אחד של 92 מאחורה, ועוד אחד מורכב על הTT מכיוון הזכרונות (הוא מוריד 2 מעלות.... בדוק.)
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים לא צריך לעניין אותך אם יש שרב או אם יש שלג מחוץ לבית שלך.הטמפ' של הרכיבים שלך זה מה שחשוב וגם אם תצליח להיות בטמפ' טובות ב-OC של 500באס אז אין לך מה לדאוג.אני אישית היתי מנמיך קצת לאיזה באס 333 רק "ליתר בטחון" אבל אין צורך ממשי בכך
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים 50-52 במאמץ ביום קיץ חם שכזה ואתה חושב להוריד מהOC?יש לך טמפ' מעולות. אתה יכול אפילו להגדיל את האוברקלוק.
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים מחבר הלוואי באס 500, עם הלוח הזה אני לא מוציא מגה הרץ אחד מעל 450 יציב.. נראה לי שאני אנסה לרענן משחה טרמית... יכול להיות שלא מרחתי אותה כזה טוב כשהרכבתי את הBT... אולי זה יעזור.. עריכה: גיא, אתה לוקח את הקריאה של TAT כהכי נכונה לקריאה ומדידיה ?
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים אני לא מבין ממה התסכול שלך. יש לך טמפ' מעולות.ובוודאי שאני לוקח את TAT כטמפ' הנכונה.
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים מחבר זה מה שקיוותי לשמוע..כי התוכנה של הבאנדל של אסוס - במאמץ עולה עד ל64 מעלות, וזה קצת מדאיג.......אני ירענן משחה טרמית בכל מקרה - שמתי לב שהביג טייפון שלי קצת מסתובב חופשי, זה בגלל השכבת בידוד מהספוג הזה - היא לאט לאט מתכווצת והחיבור של הקירור ללוח מתרופף....תודה דור, תודה גיא.שבוע טוב.
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים מחבר אני משתמש בה כי היא נמצאת ON-TOP בפינה השמאלית למעלה של המסך , וזה נותן לי בקרה תמידית (חוץ מכשאני משחק...) והרגשה טובה של ביטחון שהכל בשליטה.... [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.