עבור לתוכן

המחשב נכבה כל כמה דקות מציג הודעת שגיאה..

Featured Replies

פורסם

זאת ההודעה:

557zd8.jpg

עזרה מישהו?אני נואש כבר.. :'(

פורסם

בהנחה שמדובר על WINDOWS XP

בתור התחלה תיצור קיצור דרך על שולחן העבודה לקובץ SHUTDOWN שנמצא בספריית WINDOWS\SYSTEM32 ותוסיף לו

" A-" זה יבטל את הכיבוי כל פעם שהוא מתחיל.

אחרי זה תריץ בדיקת וירוסים\רוגלות ותראה מה תמצא. תשאר ליד המחשב בעת הבדיקה וכל פעם שהוא ינסה להכבות תפעיל את

קיצור הדרך שהכנת.

פורסם
  • מחבר

בהנחה שמדובר על WINDOWS XP

בתור התחלה תיצור קיצור דרך על שולחן העבודה לקובץ SHUTDOWN שנמצא בספריית WINDOWS\SYSTEM32 ותוסיף לו

" A-" זה יבטל את הכיבוי כל פעם שהוא מתחיל.

אחרי זה תריץ בדיקת וירוסים\רוגלות ותראה מה תמצא. תשאר ליד המחשב בעת הבדיקה וכל פעם שהוא ינסה להכבות תפעיל את

קיצור הדרך שהכנת.

לא הבנתי איך בדיוק עושים תקיצור דרך..

ואין לי אנטי וירוס כרגע מחקתי אותו עשה לי בעיות יש לך אנטיוירוס טוב להורדה?וזה בטוח וירוס?

פורסם

יש הרבה תולעים (SASSER לדוגמא) שגורמות בעיות כאלו. סריקת וירוסים זה הצעד הראשון לבירור הבעיה.

קיצור דרך - כפתור ימני על שולחן העבודה ->חדש -> קיצור דרך. בחלון שיפתח תאתר את הקובץ SHUTDOWN.EXE בתוך ספריית

WINDOWS\SYSTEM32 ותבחר אותו. תבחר הבא ואז סיים. תעשה כפתור ימני על הקיצור דרך שנוצר לך על שולחן העבודה -> מאפיינים

ושם בשורת "יעד" תוסיף בסוף A- (כמובן עם רווח) ותאשר. קיצור דרך זה יבטל כיבוי של המחשב כמו שתיארת כל פעם שתפעיל אותו.

תריץ אח"כ בדיקת וירסוים וכל פעם שהמחשב מנסה להיכבות תפעיל את קיצור הדרך.

פורסם
  • מחבר

יש הרבה תולעים (SASSER לדוגמא) שגורמות בעיות כאלו. סריקת וירוסים זה הצעד הראשון לבירור הבעיה.

קיצור דרך - כפתור ימני על שולחן העבודה ->חדש -> קיצור דרך. בחלון שיפתח תאתר את הקובץ SHUTDOWN.EXE בתוך ספריית

WINDOWS\SYSTEM32 ותבחר אותו. תבחר הבא ואז סיים. תעשה כפתור ימני על הקיצור דרך שנוצר לך על שולחן העבודה -> מאפיינים

ושם בשורת "יעד" תוסיף בסוף A- (כמובן עם רווח) ותאשר. קיצור דרך זה יבטל כיבוי של המחשב כמו שתיארת כל פעם שתפעיל אותו.

תריץ אח"כ בדיקת וירסוים וכל פעם שהמחשב מנסה להיכבות תפעיל את קיצור הדרך.

בדקתי בקראספי לא גילה שוב וירוס עוד עצות?

פורסם

תנסה גם אם תוכנת ANTI SPYWARE כמו SPYWARE DOCTOR כמובן תבדוק שהקספרסקי מעודכן. אם זה לא עוזר תריץ

MEMTEST ותכתוב לנו את התוצאות.

פורסם

היה לי כזה שאני גרמתי לו לא וירוסים טרוינים וכו....

סגרתי משהוא והתהליכים במנהל מסימות וזה היה קשור למערכת (במקום לסגור את האימיול שנתקע)

אז היה לא כזה ויכול להיות שסגרתה תהליך והוא לא נפתח אחרי ההפעלה מחדש

אתה גם לא תוכל לסרוק רוגלות

אז תחבר את הדיסק הקשיח למחשב אחר אולי זה יעזור

או תתקין על מחיצה מערכת ישנה (אני התקנתי 98 ב20דקות פלוס מינוס והתקנתי דריבר לכ.רשת והתקנתי את האנטי וירוסים וסרקתי את הכונן שלי ומצאתי וירוס שלא נותן למחשב לעלות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים