עבור לתוכן

OCZ/G.SKILL DDR2 2GB 1066MHZ איך הזיכרונות האלה?

Featured Replies

פורסם

ה-HK של ג'י סקיל היא סדרה טובה ל-OC.

אני לא מכיר את הזכרונות של OCZ, אבל אני רואה שהתזמונים שלהם נמוכים יותר והמחיר שלהם נמוך יותר (4 שקלים, אבל גם זה משהו...).

אז נראה לי שהם עדיפים... אלא אם מישהו שמכיר אותם טוב יותר מוכן להגיד אחרת... :smile1:

פורסם

שני הזיכרונות עושים סביב ה1200MHZ בCL5(הHK טיפה יותר).... ;D

ולמה אתה צריך זיכרונות בתדר הזה בדיוק ?

פורסם
  • מחבר

אני מרכיב מחשב חדש לOC ומשחקים

הזכרונות האלו שווים את ה300 שקל תוספת על זכרונות 800MHZ?

הזיכרונות 800MHZ האלו עם תיזמונים קטלניים לאיזה OC אפשר להגיע איתם?

http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBHK~15~0.htm

או שבכלל שווה לחכות לDDR3 כמה זמן יקח עד שיכנס לשוק?

פורסם

כדאי לשים לב לזכרונות של TEAM שנמכרים בנועה וטובים מאד ל - OC.

פורסם

הHK 800MHz עושים גם 1200MHz במתח גבוה יחסית של 2.4-2.5V....

פורסם

וכמה עושים ה - TEAM XTREEM DARK 800MHZ וה - TEAM XTREEM OC 800MHZ ב - 2.45V על CL5 ?

פורסם

ה HK של G.SKILL מבוססים צ'יפים של PROMOS וה HZ מבוססים D9GMH של MICRON שני הקיטים עושים OC טוב. למרות שה HK צורך מתח נמוך יותר לOC. קשה להגיד מי מהם יותר טוב אך הHZ יקרים יותר.

פורסם

לפי דעתי OCZ עדיף, GSKILL זיכרון מאוד מאוד טוב,אבל לא יודע עד כזה הוא ישרוד באובר בקיצור עדינים יותר מ OCZ מנסיון. שוב פעם 2 הסוגים גם OCZ וגם GSKILL זיכרונות מצויינים, הרבה אנשים שורפים זיכרונות של GSKILL או מחוסר ידע או שהם עדינים.

פורסם

לפי מה שאני זוכר לOCZ יש איזה רכיב מיוחד על הזכרונות שכאשר מעלים יותר מדיי מתח הוא נשרף ואז בחברה הם יודעים שעשית OC...

פורסם

לפי דעתי OCZ עדיף, GSKILL זיכרון מאוד מאוד טוב,אבל לא יודע עד כזה הוא ישרוד באובר בקיצור עדינים יותר מ OCZ מנסיון. שוב פעם 2 הסוגים גם OCZ וגם GSKILL זיכרונות מצויינים, הרבה אנשים שורפים זיכרונות של GSKILL או מחוסר ידע או שהם עדינים.

לפי מה שאני זוכר לOCZ יש איזה רכיב מיוחד על הזכרונות שכאשר מעלים יותר מדיי מתח הוא נשרף ואז בחברה הם יודעים שעשית OC...

איך אתם מגיעים לעזאזל למסקנות האלה ?

אם תדאגו לקירור נורמלי אין שום סיבה שזיכרון X או Y ישרפו...

ואין לOCZ שום "רכיב מיוחד" שיודע שעשית OC...

די לזרוק מסקנות הזויות.... :s07::bash:

פורסם

וכמה עושים ה - TEAM XTREEM DARK 800MHZ וה - TEAM XTREEM OC 800MHZ ב - 2.45V על CL5 ?

פורסם

אני הגעתי למסכנה אני עובד עם הזיכרונות האילו ולי אישית יש GSKILL אבל,GSKILL יותר חוזר מ OCZ בשטח תכלס OCZ פחות חזרות!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים