עבור לתוכן

איפה אני יכול למצוא עדכון FIRMWARE לצורב שלי ?

Featured Replies

פורסם

יש לי צורב

RICOH MP7200A שהוא 20X10X40.

כי הצורב הזה לא מוכן לצרוב על הרבה סוגים של דיסקים וזה מאוד מעצבן! כגון SUMSUNG , שיש לי איזה 20 דיסקים שלהם שאני לא יכול לצרוב עליהם וכמו רבים אחרים. לרוב הוא אוהב לצרוב על MDK.

על הדיסקים שהוא לא מוכן לצרוב הוא כותב לי "MEDIUM ERROR SPEED" , עכשיו אני לא מבין את זה , ניסיתי לצרוב על כל המהירויות האפשריות , עם JUST SPEED ובלי , כל מיני אפשרויות ב OPTION'S , ועדיין הוא לא מוכן לצרוב לי עליהם.

אז חשבתי אולי אם אני יעדכן את ה FIRM WARE שלפי מה שהבנתי זה (קושחה) של הצורב , אז זה יעזור.

דרך אגב ה DMA אצלי מופעל (לא יודע אם זה קשור , וגם כשהוא לא מופעל , עדיין יש לי את אותה בעייה).

וכשאני עושה PROPERTIES על הצורב , כתוב שם שיש לי :

FIRMWARE REVISION : 1.30

* וגם הייתי רוצה לדעת מה זאת האפשרות של SYNC DATA TRANSFER. (היא לא מסומנת אצלי).

תודה.

פורסם

כמה הערות:

1. בדקתי והגירסא של הFirmware שלך היא הכי חדשה.

2. תנסה לצרוב עם גירסא יותר חדשה של Nero תוריד מ www.nero.com

3. יכול להיות שהצורב שלך מפונק והוא צורב רק על דיסקים איכותיים.

פורסם

יש לי צורב בדיוק כמו שלך.

גרסת ה-FIRMWARE שלך היא החדשה ביותר (אתה יכול לבדוק פה).

לגבי הבעיות שלך -פתרון אין לי אבל בתור התחלה הייתי משנה כותרת למשהו בסגנון "בעיות זיהוי דיסקים עם RICOH MP7200A".

דבר שני - חפש בפורום.

בהצלחה.

עריכה: אופס השיגו אותי לא שמתי לב.

פורסם
  • מחבר

אני כבר לא יודע מה לעשות :'(

הודרתי את ה NERO הכי חדש , ניסיתי עוד פעם את כל המהירויות , עם JUST SPEED ובלי , צריבה של IMAGE וצריבה של CD COPY,

וכל השיטות צריבה (DISK AT ONCE , ETC) וכלום לא עובד , הוא תמיד אומר לי MEDIUM ERROR SPEED!

דרך אגב המדייה היא SUMSUNG - 700MB , וגם ניסיתי כמה מהם..

יש סיכוי שאם אני יוריד את הגרסא של FIRMWARE ליותר ישנה ממה שיש לי זה יפעל ?

לעוד מישהו יש רעיון ? משהו ? כי זה נורא מעצבן!!

ועוד שאלה לזה שיש לו את אותו צורב כמו שלי , תגיד , אתה מצליח לצרוב על SUMSUNG ? ואם יש לך את המדיות האלו , וה JUST SPEED שלך פועל , יש לך יותר מ X12 ?

ועכשיו שמתי לב שכל המדיות שאני לא מצליח לצרוב איתם , אז כשה JUST SPEED מופעל אין לי אפשרות יותר מ X12..

תודה בכל מקרה.

פורסם

אני לא מכיר את המדיות של סמסונג ואף פעם יצא לי לצרוב מדיה שלהם.

יא גנוב עכשיו נפל לי האסימון ! ה-JUST SPEED הזה זה חרטא ! הוא רק מזהה באיזו מהירות המדיה שלך אמורה לתמוך אבל לפעמים (למשל כמו במקרה שלך) הוא מזייף!! זה לא נותן כלום ! תבטל את זה תמיד !!

בגלל זה הוא מודיע לך שהמדיה לא תומכת במהירות (MEDIUM ERROR SPEED). זה סתם קישקוש.

לעומת זאת, ה-JUST LINK זה מה שחשוב. זו הטכנולוגייה שמונעת נפילת הצריבה !

עם מדיות שאני עובד (סילבר-ליין/ ורבטים) אין בעיה לצרוב על X20 , גם כשה-JUST LINK מופעל.

חוץ מסמסונג איזה מדיות ניסית? תנסה את סילבר ליין הפשוטות ותגיד מה קורה.

פורסם
  • מחבר

;D

עכשיו אני באמת צריך עזרה..

אוקיי , חשבתי אולי בכל זאת ננסה לעדכן את ה FIRMWARE שלי 1.30 , למרות שאני יודע שיש לי , אבל לא נשאר לי הרבה לנסות.

אז הלכתי לפה - http://www.ricohpmmc.com/1/drivers.asp.

הורדתי את ה FIRMWARE לצורב שלי , הודרתי את ה RFlash - שזו תוכנה בשביל להתקין את ה FIRMWARE .

עדכנתי , עשיתי RESTART , ומאז הוא לא מזהה את הצורב שלי כצורב אלה כ CD רגיל , למרות שבפועל הוא אפילו לא מוכן לפתוח אותו!

לא דרך הכפתור ולא דרך EJECT מ MY COMPUTER על הכונן.

ב PROPERTIES הוא אומר לי שהכונן נחשב כ - RICOH FirmwareLoader2.

ובלשונית של ה SETTINGS אני רואה - Firmware revision - 0.97.

ניסיתי לעשות על הכונן REMOVE , אבל אחרי RESTART , הוא חוזר בתור מה שהוא היה קודם (לא הצורב). :'(

קיצר הרסתי ?! בבקשה HELP ..

יש איזו שהיא דרך שאני יכול לשכוח מכל זה ולהתקין מחדש את הצורב ? או משהו כזה.. כבר עדיף לי לצרוב רק על מה שהצורב רוצה וזהו!

תמונות -

Ricoh1%2EJPG

Ricoh2%2EJPG

Ricoh3%2EJPG

Ricoh4%2EJPG

Ricoh5%2EJPG

פורסם

מזכיר לי בעיות שהיו לי עם הצורב הישן (CRW2100E) ונפתרו כשסידרתי את קונפיגורציות הג'אמפרים באותו בקר IDE.

נסה לשחק עם הג'אמפרים, אם לא ילך, תתקין שוב את הקושחה, נסה אפילו גרסא אחרת.

פורסם

אבל למה?

למה!?

if it's not broken - don't fix it !!

למה עידכנת את ה-FIRMWARE ? הגרסה שלך היא הכי מעודכנת כמו שאמרנו לך.

יכול להיות שטעית בקובץ ה-FIRMWARE...

נסה להוריד את הקובץ המתאים לכונן שלך ועדכן אותו שוב.

למה, אלוהים!?! למה עשית את זה? (אני יודע שאתה בטח מבואס אבל אני חייב :bash: )

בכל אופן מקווה שייסתדר לך. ;)

פורסם

תעדכן את ה Firmware שוב יכול להיות שהעדכון נכשל..

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לעדכן כמה פעמים ..

ולא הצליח שום דבר :'(

אשכרה יכול להיות שהצורב הלך ?!

חייב להיות דרך לתקן את זה לא ? PLZ תציעו הצעות... לא הגיוני שבגלל עידכון כושחה או משהו זה מקולקל !

פורסם

תנסה לעדכן את הקושחה לגירסא הישנה ביותר.

עם זה לא ילך אז עם יש לך אחריות על הצורב

אז אני רק יכול להגיד לך GooD LucK

תגיד שהוא יתקלקל בלי סיבה.

פורסם
  • מחבר

HAHAHAH DAMN I'M GOOD :))

ROFL

ACTUALLY I"M SO DAMN IDIOT!

עשיתי עוד פעם עדכון FIRM WARE , רק שעכשיו בסוף העידכון ראיתי שכתוב (אפילו באותיות גדולות ומדגשות) -

now TURN OFF the computer and then reboot.

ואני עשיתי רק REBOOT איזה 5 פעמים... :)

LOL , איזה הרגשה טובה , כבר ראיתי את אח שלי נכנס הבייתה מהצבא , וכרגיל , נו מה דפקת עכשיו ? (כי כל פעם שהוא חזר מהצבא דפקתי משהו אחר ) , הנזק הכי יקר היה 800 שקל - ספק , זיכרון אחד , לוח אם.

או שהיינו צריכים לעשות איזה FORMAT.. :)

;D

פורסם

תתקין גרסא ישנה של הקושחה, אולי זה יצליח.

פורסם

אם תגיד לי מאיפה אפשר לקנות מדיות של סמסונג?

ובכלל בבודדות...

לדעתי זו לא המדיה אשמה, אבל בכל אופן תנסה אתה עם אחת של סילבר-ליין.

פורסם
  • מחבר

E.T - כן , קניתי 2 מדיות של SILVER LINE , 700 MB , X24 , אם זה עוזר לך לזהות את המדייה , אז גם כתוב PROFESSIONAL.

צרבתי עליהם ללא שום בעיה.

כרגע רק הייתי רוצה שאם יצא לך אי פעם לראות איזה דיסק של SUMSUNG , תנסה לצרוב עליו ותודיע מה יצא..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים