עבור לתוכן

אלבומים מומלצים - הגרסא האודיופילית [עודכ&#150

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אהלן אנשים,

אני אחסוך מכם את ההתנצלות על העיכוב, ולא אבזבז זמן בתירוצים. נעבור לחלק המעניין באמת. האלבום שאני רוצה להמליץ עליו הפעם הוא אלבום שהגיע אליי לפני זמן לא מועט. ערב שקט אחד, קיבלתי טלפון מחבר, וקפצתי אליו לביקור. עלינו לקומה השנייה, נכנסנו לחדר שבו יושבת המערכת. המערכת כמובן כבר ניגנה, והמארח שלי דאג שהמנורות יהיו חמות בכדי שהמגבר יהיה בשיאו.

התיישבתי בכורסא המרווחת לאור הלדים הכחולים שמספקים מספיק תאורה בכדי לא לרמוס את הציוד, ואף לא טיפה מעבר לכך. האור הכחול החלש הזה שמרגיע אותך, מאפשר לך להנות מזוהר שפורפרות המגבר, ולהנות מהמוזיקה כראוי. עברנו כמה אלבומים מצוינים, ואז הגיע האלבום שאני עומד להמליץ עליו. ההאזנה הראשונה לאלבום הייתה כה אותנטית, כה מרגשת ומרנינה, החיוך שנמרח על פניי מאוזן אחת ועד לשנייה נשאר שם לכל אורך ההאזנה.

מוזיקה אתנית עם ניחוחות צועניים ריחפה לה באויר החדר. ביצוע מדהים, הקלטה סנסציונית, והכי חשוב, הרגש. בהקלטה הזו יש כל כך הרבה רגש שלהישאר אדיש פשוט לא יכולתי. כמובן שברגע שסיימנו להאזין הודעתי לו "אני את הדיסק הזה לוקח הביתה". ואכן לקחתי. מאז עברה כשנה, אולי קצת יותר. והדיסק הזה שבשבועות הראשונים התנגן ללא הפסקה נותר לו בצד עם עוד המון דיסקים. מה לעשות, כשכל שבוע מביאים כמה אלבומים חדשים, פשוט בלתי אפשרי לחזור לכל דיסק כל שבוע.

והנה אנו יום, כשנה מאותו הערב שהדיסק נחת בביתי, ושוב חזרתי אל האלבום הפנטסטי הזה. לאחר כשבועיים של כאבי ראש בלתי פוסקים (שד"א, עדיין לא עוזבים אותי) שבהם כמעט ולא הצלחתי להאזין למערכת יותר מ-10 דקות מבלי להרגיש תשוש וחולה, הפריטה הראשונה של ההקלטה הפיחה בי שוב את רוח החיים, והזכירה לי את כל היופי והטוהר של התחביב הנפלא הזה, את החוויה הקסומה של לשבת בחושך מוחלט ולהאזין למוזיקה מדהימה.

Al Di Meola World Sinfonia - Heart Of The Immigrants, אלבום משנת 93. אלבום חובה לכל אדם שבאמת אוהב מוזיקה, שיודע להאריך הקלטה טוב, ביצוע מעולה, ורוצה לחוות את הרגש הפנטסטי שרק מוזיקה איכותית יודעת להעביר. בשום פנים ואופן לא מוזיקה להאזנה חפוזה. תפנו לכם שעה-שעתיים, תנו לדיסק לרוץ, ותסחפו עם גלי הקול. ההנאה, מובטחת.

51VYME0TS1L._AA240_.jpg

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים