עבור לתוכן

המחשב נדלק אבל לא מופיע כלום על המסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש לי בעיה במחשב והיא כשאני מדליק אותו לא מופיע כלום על המסך , חיברתי את המחשב למסך אחר אבל זה לא עזר אותה בעיה וגם בדקתי אותו מסך על מחשב אחר והוא עבד אז זה אומר שהבעיה לא במסך והבעיה האת קרתה אצלי מזמן אבל אז נפתרה אחרי שניקיתי את האבק מתוך המחשב והפעם עשיתי אותו דבר אבל זה בכלל לא עזר אז רציתי לדעת מה הבעיה בדיוק יש מצב שהיא בכרטיס המסך תעזרו לי דחוף

פורסם

בדוק שהכרטיס מסך יושב טוב בתוך הסלוט

פורסם

הוצא את הכרטיס/ כרטיסי זיכרון מתוך הסלוטים שלהם, נקה אותם והחזר אותם כנדרש (שים לב שהקליפסים בצידי כרטיס הזיכרון סגורים עליו היטב).

אם מותקנים כמה כרטיסי זיכרון, נסה להשאיר רק אחד ולראות מה קורה.

האם המחשב נדלק? המאווררים מסתובבים? אתה שומע את צליל עליית ה- Windows מהרמקולים? המחשב משמיע ציפצופים עם הדלקתו?

פורסם
  • מחבר

הוצא את הכרטיס/ כרטיסי זיכרון מתוך הסלוטים שלהם, נקה אותם והחזר אותם כנדרש (שים לב שהקליפסים בצידי כרטיס הזיכרון סגורים עליו היטב).

אם מותקנים כמה כרטיסי זיכרון, נסה להשאיר רק אחד ולראות מה קורה.

האם המחשב נדלק? המאווררים מסתובבים? אתה שומע את צליל עליית ה- Windows מהרמקולים? המחשב משמיע ציפצופים עם הדלקתו?

קודם כל אני רוצה לציין דבר שלא ציינתי והוא כשאני פתחתי את המארז רציתי להרכיב זכרון חדש בנפח 512 מגה בנוסף לזכרון 512 מגה שיש לי והרכבתי אותו היטב והקליפסים היו סגורים היטב , וכן המחשב נדלק והמאווררים מסתובבים וכיצד אני אשמע את צליל עליית הוידנוס אם לא רואים כלום כי אני נכנס ל XP עם סיסמה

ואין שום צפצופים בעת הדלקת המחשב

פורסם

תוציא את הזיכרון שהתקנת ותראה עם המחשב עולה, אם כן תנסה להפעיל את המחשב רק עם הזיכרון שקנית

פורסם

טעות נפוצה שאנשים עושים זה שקונים זיכרון שלא מתאים להם.

למשל אם היה לך 512MB DDR1 וקנית עוד סטיק של 512MB DDR2 אז זה לא יעבוד, אפילו שהלוח תומך בשניהם.

האם זה המקרה?

פורסם
  • מחבר

טעות נפוצה שאנשים עושים זה שקונים זיכרון שלא מתאים להם.

למשל אם היה לך 512MB DDR1 וקנית עוד סטיק של 512MB DDR2 אז זה לא יעבוד, אפילו שהלוח תומך בשניהם.

האם זה המקרה?

לא מה פתאום ! אני מתמצא בתחום הזה וקניתי זכרון שמתאים מכל הבחינות , הזכרון שיש לי במחשב הוא 512MB DDR1 וה CL 3 והזכרון החדש שקניתי עם אותם נתונים בדיוק [br]פורסם בתאריך: 10.06.2007 בשעה 00:00:00

תוציא את הזיכרון שהתקנת ותראה עם המחשב עולה, אם כן תנסה להפעיל את המחשב רק עם הזיכרון שקנית

את זה כבר עשיתי הוצאתי אותו והדלקתי את המחשב אבל לא הופיע כלום , אני רוצה לציין משהו שלא ציינתי קודם והיא ההודעה שמופיעה על המסך

self test check your pc and signal cable the monitor is working

ועוד משהו איך אתם מסבירים שבפעם שעברה שקרתה הבעיה הזאת וניקיתי את המחשב בתרסיס של אוויר דחוס הפעלתי אותו אחרי כמה דקות וכל היה בסדר ונפתרה הבעיה אבל משום מה הפעם הזאת הוא מתעקש וחבל שאין לי תרסיס כי ניקיתי את האבק באמצעות פין

פורסם
  • מחבר

התברר שהבעיה היא בספק הכוח שהיה ממש חלש ! כי המחשב לפעמים נדלק ולפעמים לא , אז החלפתי ספק כוח והמחשב עובד עכשו בלי שום בעיה

פורסם

העיקר שהבעייה נפתרה זה היה החשש השני שלי...

פעם הבאה אם יש לך משהו להוסיף תשתמש בכפתור עריכה , תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים