עבור לתוכן

כיבוי "אלים" של windows 2000.

Featured Replies

פורסם

ברשותי windows 2000 וכאשר אני מבצע כיבוי דרך המקלדת באמצעות כפתור הקיצור שעל המקלדת המחשב נכבה במהירות מדהימה ואילו אם אני מבצע כיבוי "רגיל" דרך start אז לוקח הרבה יותר זמן והוא גם מריץ כל מיני סרביסים ועוד כל מיני. יש למישהו מושג מדוע מתבצע כיבוי כזה מהיר והאם זה טוב למחשב?

פורסם

כיבוי דרך תפריט "התחל" גורם קודם כל למערכת לעשות Log Off ל Session הספציפי שאתה עובד בו ורק אז לכבות את המחשב.

לחיצה על מקש ה"כיבוי" במקלדת, מכבה את המחשב בבטחה רק ללא ה Log Off, מה שכמובן מקצר את התהליך. זה לא נחשב לכיבוי "אלים".

פורסם
  • מחבר

כיבוי דרך תפריט "התחל" גורם קודם כל למערכת לעשות Log Off ל Session הספציפי שאתה עובד בו ורק אז לכבות את המחשב.

לחיצה על מקש ה"כיבוי" במקלדת, מכבה את המחשב בבטחה רק ללא ה Log Off, מה שכמובן מקצר את התהליך. זה לא נחשב לכיבוי "אלים".

זה נראה לי חשוד מדי מפני שהכיבוי מתבצע תוך שניה אחת וזה לא נראה לי תקין.

פורסם

אז אני אומר, כיבוי דרך תפריט התחל מצריך גם את ה Log Off, שהוא פשוט תהליך מיותר ומעקב.

נסה לגשת לתפריט התחל ולבחור באופציית "Log Off", תראה מה קורה ותוסיף לזה את "תהליך הכיבוי" וקיבלת את ה "Shut Down" דרך תפריט התחל.

למה ה Log Off טוב? שאלה טובה, אבל מה שבטוח עבור שנינו, הוא תהליך מיותר... מאחר ועד כמה שידוע לי, אין אפשרות לעשות Multiple Users כמו בחלונות XP שיוכלו להסוויץ' ביניהם.

פורסם
  • מחבר

אז אני אומר, כיבוי דרך תפריט התחל מצריך גם את ה Log Off, שהוא פשוט תהליך מיותר ומעקב.

נסה לגשת לתפריט התחל ולבחור באופציית "Log Off", תראה מה קורה ותוסיף לזה את "תהליך הכיבוי" וקיבלת את ה "Shut Down" דרך תפריט התחל.

למה ה Log Off טוב? שאלה טובה, אבל מה שבטוח עבור שנינו, הוא תהליך מיותר... מאחר ועד כמה שידוע לי, אין אפשרות לעשות Multiple Users כמו בחלונות XP שיוכלו להסוויץ' ביניהם.

האמת היא לפעמים אני מריץ סקריפטים בזמן הלוג אוף.

פורסם

מופיעים לך Corruptions בסקריפטים לאחר כיבויים "אלימים" כאלה?

פורסם
  • מחבר

מופיעים לך Corruptions בסקריפטים לאחר כיבויים "אלימים" כאלה?

לא. אבל מה שהדאיג אותי הוא שלפעמים הוא מריץ בדיקה לדיסק הקשיח כמו אחרי כיבוי לא מתוכנן.

פורסם

גם מתי שלי היה Win2K אז במקלדת הכיבוי היה יותר קצר

ואחר כך זה עשה לי אותו דבר כמו שלך סריקת דיסק..

כנראה שזה לא כיבוי כל כך תקין..

כמו להוציא את התקע מהשקע.

פורסם

משונה... לי זה עדיין לא קרה, ואני מרבה ללחוץ על לחצן הקיצור במקלדת לכיבוי מהיר יותר.

אם זה המצב, רצוי ללכת על הדרך הארוכה "והבטוחה".

פורסם
  • מחבר

אני יודע שזה קיים רק ב-2000. היה לי XP ו-98 ושם זה היה זהה לכיבוי רגיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים