עבור לתוכן

E6850 VS Q6600

Featured Replies

פורסם

אמור להיות מעולה

• תגובות 30
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חשיבה על העתיד- קח מרובע ליבות.

אם עוד שנתיים תחליף מחשב אז קח את הE6850.

פורסם

אני לא ממש רואה שבעתיד אופיס או גלישה באינטרנט ירוויחו ממרובעי ליבה.

עוד מעט נגיד לו שבמחשבה לעתיד שיקח 4GB זיכרון ואולי איזה כ.פיזיקה..

פורסם

לשימושים בסיסיים גם E2140 יספיק.

פורסם

השאלה עוד פעם, אם הוא צריך שימושים בסיסיים או לשחק במשחקים כבדים ותוכנות כבדות.

כי לאט לאט בחצי שנה-שנה הקרובה יותר ויותר תוכנות ומשחקים יתמכו בריבוי ליבות וכבר אנו רואים את קרייסיס.

תלוי מה השימושים שלו.

פורסם

המשחק הראשון שתומך ומנצל מרובעי ליבות הוא SUPREME COMMANDER.

פורסם

המשחק הראשון שתומך ומנצל מרובעי ליבות הוא SUPREME COMMANDER.

זה רק מחזק את הטענה שלי. לאט לאט עוד ועוד משחקים תומכים בריבוי ליבות-אם הוא משתמש במחשב למשחקים אז שיקנה את המרובע ליבות ויוכל להיות בראש שקט לכמה שנים הקרובות.

פורסם

הכל בגדר ספקולציה, יכול להיות שעד שמרבית המשחקים ינצלו מעבדים עם 4 ליבות הדגם הספציפי הזה יהיה מיושן ולא יהיה רלוונטי.

לדעתי אין סיבה לקנות מחשב לטכנולוגיה עתידית, אלא מחשב שטוב לעכשיו ולעתיד הקרוב. לדעתי עדיף E6850 או דגם חלש יותר של C2D שיגיע לתדר גבוה בהרבה מהQUAD באוברקלוק ויתן ביצועים טובים יותר ממנו.

פורסם
  • מחבר

השימושים הם לרוב גלישה באינטרנט ושימוש בתוכנות . מדי פעם אני גם משחק משחקים .

בפוטושופ ובעריכת וידאו אני גם מתעניין אבל בצורה חובבנית ולא מקצועית.

כמובן שאני מעדיף מחשב שיחזיק לי לכמה שיותר זמן ולא רק לשנתיים.

השאלה מה יותר טוב בסטוק - ה6850 יותר מהיר בשעון וגם בתדר אך ה6600 הוא מרובע ליבה...

פורסם

הכל בגדר ספקולציה, יכול להיות שעד שמרבית המשחקים ינצלו מעבדים עם 4 ליבות הדגם הספציפי הזה יהיה מיושן ולא יהיה רלוונטי.

לדעתי אין סיבה לקנות מחשב לטכנולוגיה עתידית, אלא מחשב שטוב לעכשיו ולעתיד הקרוב. לדעתי עדיף E6850 או דגם חלש יותר של C2D שיגיע לתדר גבוה בהרבה מהQUAD באוברקלוק ויתן ביצועים טובים יותר ממנו.

למה אתה חושב כך ?

המגבלה של ה - QUAD היא סה"כ חום וניתן לפתור אותה בקלות ע"י קירור טוב יותר, הוא מגיע לתוצאות OC דומות למדי ה - DUO כשהוא מקורר כהלכה.

פורסם

אתם מפספסים פה את הנקודה.

עכשיו בפורום המפרטים כולם מציעים את הe6600 (במידה והתקציב מאפשר זאת).

הe6850 והQ6600 הולכים להחליף את הe6600.

השאלה פה היא, במידה והוא קונה מעבד ב1500 שקל, למשתמש ממוצע שרואה סרטים, גולש, אופיס וכדומה, מה כדי לו לקנות, הQ6600 או הe6850.

פורסם

השאלה פה היא, במידה והוא קונה מעבד ב1500 שקל, למשתמש ממוצע שרואה סרטים, גולש, אופיס וכדומה, מה כדי לו לקנות, הQ6600 או הe6850.

לא זה ולא זה , לשימושים האלה מספיק מחשב שלם שעולה 1500 ש"ח

פורסם

לשימוש בסיסי באמת שאין טעם לא בזה ולא בזה,

מוטב שישקיע בזכרונות, במארז ובלוח שיתמוך בפנרין ויקח מעבד כמו E4500 שיצא בדיוק כשהמעבדים הנ"ל ירדו לאזור ה1600 ש"ח

מקסימום ישדרג לפנרין תוך שנה שנה וחצי וכל הסיפור יעלה לו פחות. עד אז הQ6600 יהיה זכרון רחוק. וגם במולטי טסקינג,

אם הוא יריץ וורד, וינאמפ, אקספלורר ומשחק רשת הE4500 ואפילו הE4400 יספיקו לו.

לדעתי דווקא איפה שהמעבדים יורדים שווה להשקיע בציוד שהמחיר שלו פחות יורד, כמו מארזים, ספקים, וכרטיס מסך שיוריד עומס מהמעבד.

ואם בכל זאת מתעקשים על אחד מהשניים, Q6600 במולטי טסקינג יתנהג כמו מחשב בעל שני מעבדי E6600

מה שE6850 בחיים לא יוכל לעשות לא משנה כמה אוברקלוק תעשו לו. לעומת זאת את הQ6600 יחסית קל להרים לתדר של E6850

מה שאומר שאחרי הכל מבחינת ביצועים ביחס למחיר הQ6600 שווה כפליים.

פורסם

לשימוש בסיסי באמת שאין טעם לא בזה ולא בזה,

ואם בכל זאת מתעקשים על אחד מהשניים, Q6600 במולטי טסקינג יתנהג כמו מחשב בעל שני מעבדי E6600

מה שE6850 בחיים לא יוכל לעשות לא משנה כמה אוברקלוק תעשו לו. לעומת זאת את הQ6600 יחסית קל להרים לתדר של E6850

מה שאומר שאחרי הכל מבחינת ביצועים ביחס למחיר הQ6600 שווה כפליים.

בדיוק!! :xyxthumbs:

פורסם

עכשיו בפורום המפרטים כולם מציעים את הe6600 (במידה והתקציב מאפשר זאת).

הe6850 והQ6600 הולכים להחליף את הe6600.

אתה טועה

ה E6750 הולך להחליף את ה E6600 (במחיר של 1200-1300)

ה QUAD וה 6850 יעלו 1500+

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים