עבור לתוכן

E6850 VS Q6600

Featured Replies

פורסם

מי מהמעבדים הנ"ל עדיף לפי דעתכם למשתמש הביתי הממוצע . ידוע שמבחינת המחיר הם יהיו בערך אותו הדבר ב22 ביולי.

• תגובות 30
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

משתמש ביתי ממוצע?

אתה מתכוון לאחד שגולש באינטרנט וכו', או אחד שמשחק משחקים?

הE6850 משפיט את הQ6600 בכל משחק אפשרי.

פורסם

משתמש ביתי ממוצע?

אתה מתכוון לאחד שגולש באינטרנט וכו', או אחד שמשחק משחקים?

הE6850 משפיט את הQ6600 בכל משחק אפשרי.

קח בחשבון שמשתמש ממוצע קונה מחשב כל 3-6 שנים.

פורסם

למשתמש הממוצע 6600 יהיה מעל ומעבר!!

פורסם
  • מחבר

אז בוא

למשתמש הממוצע 6600 יהיה מעל ומעבר!!

אז בוא נשאל את השאלה בצורה אחרת : לאיזה שימושים מתאים הQ6600 בצורה טובה יותר מהE6850 ?

פורסם

למשתמש הממוצע ההבדל לא יהיה ענק...

ולו רק בגלל ש6600 הוא מרובע (אני מניח שזה יהיה יתרון עוד שנתיים) ושהמשתמש הממוצע קונה מחשב פעם ב.3-6 שנים

זה יהוה יתרון (ואם לא, ההבדל בשניהם הוא לא משמעותי למשתמש הממוצע -אז לא נורא)

פורסם

הQ6600 מן הסתם עדיף (בחלק מהמקרים) לאפליקציות שמנצלות ריבוי Threadים, בזמן שהE6850 מציג תדר וקישוריות גבוהים יותר. :xyxthumbs:

פורסם

אבל הוא רשם למשתמש הביתי...

לעלות אקספלורר או לראות סרט -בשניהם זה לא ישנה בהרבה...

משתמש ביתי לא יקודד וידאו או ידע מה זה רינדור... -ושוב רק בגלל האפשרות של התמיכה בעתיד של 4 ליבות בגללזה הייתי הולך על 6600

עריכה: גם למשחקים ההבדל לא יהיה ענק

פורסם

כמובן שבכל מה שקשור למולטיטסקינג ה Q ישאיר אבק ל E

פורסם

אז בוא נשאל את השאלה בצורה אחרת : לאיזה שימושים מתאים הQ6600 בצורה טובה יותר מהE6850 ?

מרובע ליבה יהיה מתאים לשימושים כבדים במיוחד וגם לא לכולם,פוטושופ למשל,קידודים של סרטים או אדם שפותח ומכווץ קבצים גדולים במיוחד ב-Winrar וכו' ועוד לא מעט תוכנות שאני בטח לא מכיר אותם בתור אחד מהמשתמשים הפשוטים.

לאינטרנט,משחקים וכו' 6600 באמת יהיה מעל ומעבר ואפשר להסתפק גם במעבדים חלשים בהרבה.

כמובן שבכל מה שקשור למולטיטסקינג ה Q ישאיר אבק ל E

אין שום ספק.אבל MT אצל משתמש ממוצע זה בערך להפעיל IE יחד עם Winamp או משו כזה..קצת מוגזם לקנות בישביל זה מרובע ליבה

פורסם

אם הוא שוקל מול ה E6850 באותו המחיר, אז מולטיטסקינג גם שיקול.

פורסם

אני הייתי הולך על מרובע ליבה , מתוך הנחה שלאורך זמן יהיה יותר ויותר תוכנות (ואפילו משחקים) שינצלו מרובי מעבדים

פורסם

אם הוא שוקל מול ה E6850 באותו המחיר, אז מולטיטסקינג גם שיקול.

אם זה המצב אז כן.

אני הייתי הולך על מרובע ליבה , מתוך הנחה שלאורך זמן יהיה יותר ויותר תוכנות (ואפילו משחקים) שינצלו מרובי מעבדים

אני חושב שכמו שמחובתנו "להזהיר" אדם שמתכנן SLI של GTX עם מסך 19" כך גם פה חובתנו לזהיר אדם שסה"כ רוצה קצת לגלוש באינטרנט כוו' לשלם 1500+ על מעבדים שמיותרים בישיבלו.

פורסם

אפשר לבטל בקלות את היתרון הקטן של ה - E6850 על ה - Q6600 בתדר ע"י OC.

פורסם

אפשר לבטל בקלות את היתרון הקטן של ה - E6850 על ה - Q6600 בתדר ע"י OC.

אם כבר מדברים על OC אז איך ה-E6850 ב-OC ? , ה-Q6600 דווקה מצויין ל-OC אבל יש לו בעיות חום רציניות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים