עבור לתוכן

Stage6 - גרסה חדשה של DivX Web Player שמתקנת את השגיאה Could not download video

Featured Replies

פורסם

איזו כותרת ענקית, אבל זה הכי ברור והכי קצר שיכולתי לכתוב.

ועכשיו לענייננו: אם אתם זוכרים, לפני איזה חודש פתח Kidney_stonE/אריק דיון שמציג את Stage6, אתר וידיאו שפועל על נגן ה-Divx.

לי ולעוד כמה אנשים פה היה איזה באג בנגן, שבגללו לא היה אפשר לצפות בסרטונים ב-Streaming באתר, אלא רק להוריד אותם או לצפות בהם ב-Firefox.

המשפט שהיה מופיע כשהיית לוחץ על play היה: "Could not download video file".

אז עכשיו נכנסתי לאתר/פורומים של DivX.com/Stage6 כדי לראות אם פתרו את הבעיה, וגיליתי את ה-Labs שלהם (מין בלוג שבו מפרסמים תוכנות בטא ודברים ניסיוניים). שם ראיתי את הגרסה החדשה של DivX Web Player שמתקנת את הבאג (ועוד רבים אחרים).

להורדה וקריאה נוספת על הגרסה החדשה.

ובשביל לשטוף את העיניים, הנה הטריילר של StarCraft 2 באיכות מדהימה.

:)

פורסם

אני לא מצליח להבין איך אני מוריד סרטונים מSTAGE6.

פורסם

במקום ללחוץ על הכפתור של הפליי, זה שמתחיל את הסטרימינג, אתה לוחץ על הכפתור הצר שלידו.

האתר הזה לא פחות ממדהים, שדרגתי לחיבור 2.5/256 במיוחד בשביל לצפות בתכני הוידאו בלי buffering אף פעם

עובד כמו חלום.

פורסם

הבנתי, תודה :)

פורסם

אם זה גרם לך להשתמש בפיירפוקס במקום ב IE, אז זה לא באג, זה פיטצ'ר :silly:

פורסם
  • מחבר

אם זה גרם לך להשתמש בפיירפוקס במקום ב IE, אז זה לא באג, זה פיטצ'ר :silly:

;D

תראה, אני אוהב את פיירפוקס ואת מה שהחבר'ה מאחוריו מנסים לעשות (קוד פתוח), יש לו גם מלא פיטצ'רים מעולים שאין ב-IE (לפחות ב-6), הממשק שלו מעולה, התפריטים שלו נוחים ולא עמוסים (של IE מפוצצים בשטויות), והוא פי כמה וכמה יותר טוב מ-IE (לא כי איזה מישהו כתב, כי אני יודע מה הוא יכול לעשות, וגם מניסיון), אבל למרות כל זה אני עדיין לא מצליח להתרגל אליו.

אני רגיל ל-IE הפשטני, וכשאני אני משתמש ב-Firefox המוח שלי פשוט מתחיל להסתחרר, ואני מתעסק במיליון דברים במקום להתעסק בעיקר (קריאת כתבה, תגובה, או כל דבר אחר), ואני לא מצליח לעשות משהו עד הסוף.

אני לא יודע איך להסביר את זה. זה כמו שאתה מכיר משהו חדש, ואז המוח שלך מתחרפן כי הוא לא יודע מאיפה להתחיל, ככה אני עם פיירפוקס.

קשה להסביר את זה.

בכל מקרה, בואו לא ניכנס לזה יותר מידי, זה לא הנושא.

ולכל החבר'ה שהיו להם בעיות עם גרסה 1.3.1, תכתבו איזו מילה אם הגרסה החדשה סידרה את הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים