פורסם 2007 ביוני 1018 שנים 1. זה לא הכי מעודכן2. אתמול כבר דלפו חלק מדפי העזרה של הפלאפון3. אין מידע לגבי הגדרת הצילצולים ועוד הרבה דברים, יש רק מידע כללי - גודל, אורך משקל וכ'ו, לא דברים מתקדמים
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים בחיים לא הייתי קונה אותו.. 1. הוא לא סימביאן 2. זה מכשיר ראשון של אפל עם טכנולוגיות מסוימות בפעם הראשונה ואי אפשר לדעת איך זה יצא, תחשוב על הסוללה שלו לדוגמא. ומה עם מה ששלחתי לך בפרטי? :-\
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים החשבון? אני מנסה לבדוק אם נשאר משהו :-\אני בעיקר לא הייתי קונה אותו כי הוא תלוי בכל כך הרבה דברים (וינדוס או בעיקר באיטונס) והוא נכה (אין חריץ הרחבה) ובטח נשבר או לפחות נשרט רק כשמסתכלים עליווכן, סמביאן שליתהההההה
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים אין שנה נתקעתי עם ה6600 ופינטזתי לעבור למכשירים חדשים עכשיו שאני יכול לעבור לכל מכשיר שאני רק רוצה אני לא יודע איזה חשבתי על ה5700 וביאס לי תצורה הענין שהוא מגיע לישראל
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים רק סמביאן, חכה קצת אולי יגיע מכשיר חדש (לא מעודכן בזה, אז אין לי מושג מה הולך היום בשוק) תענוג של דבר הסמביאן
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים מכשירים חדשים תמיד יגיעו, יש את הN85 והN81 כמדומני, אך אף אחד מהם לא מושלם, הם משלימים אחד את השני (למה אי אפשר לחבר למהה?) וסימביאן, אף אחד לא יוכל להפריד אותי ממנו :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.