עבור לתוכן

צריך מידע על IPHONE

Featured Replies

פורסם

בסדר, אז היא פתוחה, אבל כמה זמן עד שיהיו הרבה אפליקציות כמו לסימביאן? גם לא בטוח אם חברות שונות ישקיעו בפיתוח אפליקציות ומשחקים לפלטפורמה החדשה... בכל מקרה, כמו שזה לא מפריע היום לכל בעלי המכשירים הלא סימביאנים - אני לא חושב שזה ישנה הרבה...

ד"א, היום התגלגל לידי מוטורולה צדפה, שהחלק החיצוני שלה הוא מקשים, והחלק הפנימי הוא טאצ' סקרין! מכשיר חמוד ביותר (וכן, חבל שהוא לא סימביאני). מישהו מכיר אותו?

V8 או 9 V מכשיר כזה עם שני מסכים ענקים נכון?

• תגובות 39
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יהיו ישומים לאיפון? לא אמרתי שלא, אף אחד לא אמר, מה שאמרנו זה שיהיה DRM ועוד הרבה הגנות - לא תוכל להוריד סתם ישום משום מקום, כל הישומים שתוריד בטח יהיו חיבים בחתימה של אפל = כסף ואם יהיה אפשר לפרוץ את זה או לא, זה לא קשור לפה

בקיצור, LAME... :-\

V8 או 9 V מכשיר כזה עם שני מסכים ענקים נכון?

מסך אחד. בצד החיצוני של הדצפה היו מקשים, וחלק שקוף שדרכו רואים את המסך שבפנים. אם אתה פותח אז כל הבפנים זה מסך מגע... משהו מוזר

פורסם

אתה יודע מה LAME? מי שיקנה אותו :-\

פורסם

יהיו ישומים לאיפון? לא אמרתי שלא, אף אחד לא אמר, מה שאמרנו זה שיהיה DRM ועוד הרבה הגנות - לא תוכל להוריד סתם ישום משום מקום, כל הישומים שתוריד בטח יהיו חיבים בחתימה של אפל = כסף ואם יהיה אפשר לפרוץ את זה או לא, זה לא קשור לפה

מי שירצה לכתוב תוכנית לIPHONE יוכל, בדיוק כמו מי שרוצה לכתוב לסימביאן

גם בסימביאן החדשים חייבים חתימה וגם היישומים השווים בסימביאן עולים כסף

זאת עדיין מערכת פתוחה

המערכת סגורה, וזה בדוק. חוץ ממה שאפל תיתן לך, לא תוכל להתקין עליה שום דבר

זה OSX "בחאווה", 99% בשביל להיות eye candy, לא יותר.

WM זה סיפור אחר, זו מערכת זהה לזו שבפוקט פיסי רגילים, רק שיש לה אפליקציית טלפון ועוד כמה תוכנות שעוזרות לו לממש מטרה זו.

ברור שWM זהה לזו שבפוקט (פחות או יותר)

עדיין, אפשר לכתוב לה תוכנות ייעודיות

בדיוק כמו שאפשר לכתוב תוכנות יעודיות לOS X שמריץ הIPHONE

פורסם

מה אתם מעדפים

N95 או IPHONE

עזבו מחיר

ע''פ פונקציות

פורסם

עמרי היקר, סמביאן היא מערכת הפעלה פתוח AKA קוד פתוח AKA כל אחד שרוצה יכול להוריד את הקוד ולעשות מה שבא לו

המערכת של האיפון היא לא, אתה לא יכול להוריד את הקוד, אתה לא יכול לעשות לו שינויים. זה כמו שתגיד הנה, אפשר לכתוב לוינדוס שלי תוכנה, הוינדוס שלי פתוח, הוא לא.

הישומים בסמביאן חיבים חתימה אבל אפשר לחתום אותם _לבד_, באיפון אני מניח שתצטרך תוכנה של אפל (SDK או משהו ואז אולי גם לשלוח אליהם לאישור [בדומה למה שעשו פעם בניטנדו])

לסיכום, אפשר לכתוב לה תוכנות, זאת לא בעיה - את התוכנות תצטרך לחתום ואני מניח שהחתימה תיהיה חייבת אישור של אפל ו\או שליחת התכונה לאפל, במערכת סמביאן אפשר לחתום לבד, בחינם וללא אישור.

פורסם

NIMM, אני מצטער לאכזב אותך

סימביאן היא לא קוד פתוח

Symbian OS is a proprietary operating system, designed for mobile devices, with associated libraries, user interface frameworks and reference implementations of common tools, produced by Symbian Ltd. It is a descendant of Psion's EPOC and runs exclusively on ARM processors

.

Openness

Symbian is not Open Source software. However, phone manufacturers and other partners are provided with parts of its source code. The APIs are publicly documented and up to Symbian 8.1 anyone could develop software for Symbian OS.

http://en.wikipedia.org/wiki/Symbian_OS

roprietary software (also called non-free software) is software with restrictions on using, copying and modifying as enforced by the proprietor.

http://en.wikipedia.org/wiki/Proprietary_software

ובשביל ידע כללי

כשאומרים מערכת פתוחה לא מתכוונים לקוד פתוח

גם טלפונים שיש להם וריאציה של WINDOWS הם בעלי מערכת פתוחה למרות שזה ממש לא קוד פתוח

פורסם

מה אתם מעדפים

N95 או IPHONE

עזבו מחיר

ע''פ פונקציות

מבחינת פונקציות נטו, N95

אבל לנוכח העובדה שאיכות הבניה שלו זבל, העובדה שהסוללה שלו מחזיקה פחות מיום, והעובדות שהתכונות שלו גם לא מרשימות במיוחד (אולי יש לו הרבה תכונות, אבל הוא לא עושה הרבה דברים כמו שצריך. המצלמה שלו בינונית בלבד, הנגן באיכות לא משהו, וכו')

בנוסף לכל, הוא מאוד איטי.

סה"כ- אף אחד מהם. שני מכשירים במחיר מופקע.

פורסם

אז איזה מכשיר היית לוקח

פורסם

Pika007 כמה פעמים אתה יכול לחזור על אותם דברים (לא נכונים)?

תכנס לביקורות על N95 ותראה שבכולם מציינים לטובה את המהירות שלו.

אמנם לכולם היו תקוות מאוד גדולות מהמצלמה שלו והיא מאכזבת

אבל היא עדיין טובה מאוד, לבטח הכי טובה שיש כרגע בארץ בסלולרי (או מקסימום אחת מה2 הטובות שיש בארץ)

פורסם

המצלמה שלו בהחלט הייתה הרבה פחות מהמצופה, אבל אני חייב להסכים ולהגיד שהיא טובה יחסית.

אני צריך קצת יותר זמן לשחק עם המכשיר בשביל לקבוע לגמרי מה אני חושב עליו.

אז איזה מכשיר היית לוקח

הייתי הולך על סימביאני אחר של נוקיה...

פורסם

Pika007 כמה פעמים אתה יכול לחזור על אותם דברים (לא נכונים)?

תכנס לביקורות על N95 ותראה שבכולם מציינים לטובה את המהירות שלו.

אמנם לכולם היו תקוות מאוד גדולות מהמצלמה שלו והיא מאכזבת

אבל היא עדיין טובה מאוד, לבטח הכי טובה שיש כרגע בארץ בסלולרי (או מקסימום אחת מה2 הטובות שיש בארץ)

אני לא צריך שום ביקורת. לציין שוב שכבר החזקתי וראיתי אותו כל כך הרבה פעמים עד שכבר בא לי להקיא ממנו.....?

החזקתי את המכשיר ביד. השתמשתי בו. הוא איטי. אפילו התפריט מקרטע!

פורסם

לIPHONE אין אמנם יכולות דור שלישי, אבל הוא לא נופל מהמכשירים החזקים של היום בגלל הפיצ'רים המתוחכמים האחרים שלו.

אני מניח שביציאה הוא יעלה כמו הN95 - בסביבות 3000 עד 3800 במקרה הגרוע והמוגזם.

נקווה שיקחו בארץ את המכשיר ביותר פרופורציות מאשר בחו"ל..

אפל, אפל.. אבל.. עם כל הכבוד.. אין לו יותר מדי במה להתגאות.

אם הוא ישווק בחנויות פרטיות המחיר שלו יהיה הרבה יותר מ3K

אני חושב שהוא יתחיל קרוב ל4.5-5K

אז איזה מכשיר היית לוקח

אם זה היה בחינם כאילו :P

הייתי לוקח אייפון ומוכר אותו, הוא יקר יותר :smile1:

פורסם

יצאתי מטומטם (שוב :silly:), אני מפסיק להגיב עד שהוא יצא סופית ואז נדע בידיוק מה יש בו. לפי השמועות עד עכשיו, לא שווה לקנות אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים