עבור לתוכן

שדרוג כרטיס זיכרון - עזרה בבקשה!

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מעוניין לשדרג את הזיכרון במחשב שלי ל 2 כרטיסים מסוג קינגסטון בעלי נפח של 1 GB כל אחד.

לפי נתוני לוח האם שלי שמצאתי באתר ביוסטר הוא תומך בכרטיסי DDR SDRAM DIMM 2 X 1GB 184 PIN-PC2100 עד נפח כולל של 2 GB במהירות של עד 266MHZ,

אני מעדיף לשים את הכרטיס במהירות המומלצת על פי נתוני היצרן אך במידה ולא האם ניתן לשים כרטיס במהירות העולה על זו שלוח האם שלי תומך וכן מהם ההשלכות של כך ?

להלן נתוני המחשב שלי לפי מה שתוכנת אוורסט מצאה :

Field Value

CPU Type: Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133)

Field Value

Motherboard Name : VIA U8668 pro (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN)

Field Value

Motherboard Chipset :VIA VT8751 Apollo P4M266

Field Value

System Memory 256 MB (PC3200 DDR SDRAM)

:

להלן נתוני המחשב שלי לפי מה שרשום בפועל על לוח האם וכן מידע על אותו לוח האם באתר של ביוסטר ארה"ב

הנתונים שונים במקצת ממה שתוכנת האוורסט מצאה

לוח האם לפי מה שרשום על הלוח עצמו : U8668 D ולא PRO

צ'יפ על לוח האם לפי הנרשם באתר של ביוסטר :

VIA P4M266A / VT8235

תודה מראש לכל העונים

פורסם

היום לא מוכרים יותר 266 מינימום 400, מה שיקרה זה שהם יעבדו פוט בתדר של 266,ממש לא פקטיבי אבל אין מה לעשות,אבל אני חושב שלא תיראה שיפור גדול,כי כניראה יש לך מערכת די ישנה

פורסם

יראה שיפור גדול

אבל כן יעבדו ב266

פורסם

פתחת ת'רד במעבדים וזכרונות.

לא מקובל לפתוח את אותה השאלה בשני פורומים,אתה עלול לקבל אזהרה!

פורסם
  • מחבר

פתחת ת'רד במעבדים וזכרונות.

לא מקובל לפתוח את אותה השאלה בשני פורומים,אתה עלול לקבל אזהרה!

אני חדש פה,מצטער .

לקחתי לתשומת ליבי.[br]פורסם בתאריך: 8.06.2007 בשעה 21:48:08

אאז לפי מה שאתם אומרים שבעצם אולי כדאי לי לקנות 2 כרטיסים בנפח של 1 גיגה כל אחד עם מהירות גבוהה בהרבה יותר ממה שלוח האם תומך למשל 800 מגה הרץ + וזאת למקרה שבעתיד ארצה לשדרג את לוח האם שלי ללוח מתקדם יותר.

ממה שהצלחתי להבין עד כה שלא משנה כמה מהיר יהיה הכרטיס שלי , בסופו של דבר מהירות הלוח הנתמכת היא זאת שתיהיה בפועל.

מה לגבי נזקים וכאלו יש סיכון כלשהוא ללוח האם או לכרטיס?

מצאתי 2 כרטיסים של קינגסטון 1גיגה כל אחד במהירות 633 במכירה קבוצתית , כדאי?

פורסם

קראת את החוקים כשנרשמת לפורום? כדאי מאוד כי תקרא את החוקים מחדש ותשנן אותם

דאבל פוסטינג:

חל איסור לפתוח שני דיונים זהים בפורומים. אם אתם לא בטוחים שפתחתם את הדיון בפורום הנכון, זהו התפקיד של המודר להעביר את הדיון לפורום הנכון. אין שום סיבה להציף את הפורומים בשאלות זהות. הדבר יוצר בלגן לא הכרחי בפורומים.

דיונים כפולים יינעלו/יימחקו ופותח הדיון יקבל אזהרה! כמו כן, פתיחת דיון אשר ננעל מכל סיבה שהיא, ללא אישור מפורש מאחראי הפורום אשר נעל את הדיון מלכתחילה, תזכה באזהרה נוספת והרחקה אוטומטית לשבוע!

יש לך אזהרה 1 מתוך 3 על דאבל פוסט , באזהרה השלישית אתה תורחק / תנעל מהפורום.

ננעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים