עבור לתוכן

איך הצורבים של LITE ON?

Featured Replies

פורסם

האם הם לא עושים בעיות?

איך האיכות?

פורסם

תעשה search.gif לערך "Lite On/לייטאון", ותמצא מספיק תשובות לשאלה שלך.

פורסם

הם טובים ואין בעיות איתם. בעיניים עצומות תוכל לרכוש את אחד מ'כותבי-המדיות' שלהם.

פורסם

טובים יחסית וזולים, שווה!

פורסם

צורבים אמינים מאוד, זולים ולא עושים בעיות.

עד עכשיו לא ראיתי משהו שאמר שהוא דפק לא דיסקים, ובכלל - כל אחד שקונה צורב כזה, הוא מאושר עד הגג. :)

חבל שהם לא הכי נפוצים בארץ (אין בעיה להשיג אותם, אבל בהרבה חנויות "קבר" בכלל לא שמעו עליהם).

פורסם

אני קניתי אחד אתמול

צורב מצוין כבר צרבתי איתו איזה 5 וכולם הלכו חלק מאוד ומהר 8)

גם חבר שלי הזמין(בהמלצתי) אחד לפני שבועיים והוא אומר לי שלא נדפק לו איפלו דיסק אחד

עם מחשב גרוטאה ומלא באגים כמו שלא אני מתפלא שלא דפק בעיני זה מוכיך עד כמה הוא איכותי

דווקא לא קשה למצוא אותם

כל חנות איכותית מחזיקה כמה דגמים שלה ...

פורסם

כמו שנאמר כבא צורב אמין שווה טוב וזול

לפי דעתי הוא בכלל הצורב הכי שווה בשוק מבחינת מחיר/בצועים

פורסם

יש המשווים אותו למלך פלקסטור. אני אישית מרוצה ממנו יש לי אותו מעל לשנה.

פורסם

קצת קשה להשוות אותו ל PLEXTOR המלך, גם המחיר, איכות וטכנולוגייה שונים בתכלית! לייטאון הוא המזדה ופלקסטור הוא רולס רויס!

פורסם

Yamaha F1 הוא הרולס-רויס של הצורבים בימינו.

פורסם

ממש לא, לפלקסטור יש צורב מהיר יותר!

פורסם

1) מהירות זה לא הכל, אחרי הכל לייט-און מחזיקה בצורב היחיד, אם אני לא טועה, אשר צורב ב52x. לפלקסטור אין זאת. לפיכך, אין להשתמש בפרמטר מהירות צריבה וקריאה בהשוואות בין צורבים, כלומר- ברור שצריך, כי זוהי הטענה העיקרית להשוואה בין צורב שצורב ב16x לבין אחר הצורב ב40x, אבל אם אתה משווה בין שני צורבים של 48 ושל 52, אז תאמין לי שזה לא משנה.

2) הF1 הוא הצורב הטוב ביותר כיום, ולא רק האופציונליות שבצריבה (+שיטת הצריבה), אלא גם בזכות כל שאר הפיצ'רים.

פורסם

לא ניראה לי, אם בחרת אותו כהצורב הטוב ביותר בגלל היכולת שלו ל"צייר" על דיסק אז זה טעות!

פורסם

בלי שום קשר אני גם חושב שF1 צורב יותר טוב

הסיבות הוסקרו וגם אופציית ציור זה טוב

פורסם

הפיצ'ר הזה לא לקח חלק גדול בהחלטה שהF1 הוא הטוב ביותר, הוא הכי טוב גם בלי הטכנולוגיה הזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים