פורסם 2003 בפברואר 322 שנים קניתי את הכרטיס geforce4 128 ti4200 של leatek שהוא באמת ממש מעולהמערכת הקירור שלו הכי גדולה שראיתי אי פעם!אבל ישנם לי כמה שאלות:1) אומרים לי שמדי פעם אולי פתאום המחשב התכבה וזה בגלל הספק איזה הספק צריך?2) כאשר אני מחבר ל-tvout הכל טוב ויפה אבל כאשר אני רואה סרט על מתוח הסרט מטשטש ונהיה בו זרמים ובמסך אני רואה מצויין איך אני מסדר את זה?
פורסם 2003 בפברואר 322 שנים ;D leadtek rulez 1) אממ... זה קרה לך? איזה ספק יש לך? לי יש 250W ג'נרי, והמערכת הנ"פ, ואין לי שום ביות! : 2) לא דע, עם איזה דרייברים אתה עובד? תנסה 40.72. התקנת את WinFox יש לך שם כל מיני אפשרויות כיוונון ל TV OUT...
פורסם 2003 בפברואר 322 שנים מחבר ועוד משהו..בכרטיס הישן פיפא 2003 היה עובד מצוייןיש לי פנטיום 4 1800256 ddrמהי הבעיה?
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים עכשיו זו בעיה אחרת ... על איזה הגדרות אתה משחק? ( אני מדבר על AA/AF בהגדרות דרייברים ) למרות שאני משחק עם AA4 ואין לי שום בעיות. תוריד את התוכנה Fraps, תפעיל אותה, ותעלה את המשחק, תגיד לי כמה פריימים לשניה אתה מקבל, בערך. תריץ 3D Mark , ותגיד לי איזה תוצאה אתה מקבל ( תריץ בלי שום תוכנות ברקע, ועל הגדרות ברירת מחדל ) * ד"א, שנה כותרת לכותרת יותר עניינית! :
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים מחבר זה אף פעם לא קבוע זה מתנדנד בין 15 ל 60 זאת אומרת עולה לשישים ויורד מהר ל-15 ואז שוב במהירות עולה ל60 ואז ולפעמים תקוע על 35!מה אני אמור לעשות?ומה הכוונה ב:"על איזה הגדרות אתה משחק? ( אני מדבר על AA/AF בהגדרות דרייברים )למרות שאני משחק עם AA4 ואין לי שום בעיות"איפה אני משנה?
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים אאמממ... המאוורר שעל הכרטיס עובד?אתה משחק עם AA/AF כלשהו?איזה דרייברים אתה משתמש?הרצת 3D Mark ?* ענה על כל השאלות כדי שאני, ואחרים, יוכלו לעזור לך.
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים משנים את ההגדרות של ה-AA וה-AF כך :נכנסים ללשונית של ה-SETTINGS אחרי שלחצת PROPERTIES על גבי הרקע של שלוחן העבודה.עכשיו ללחוץ ADVANCED . נכנסים ללשונית של הכרטיס מסך ושם משנים .
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים מחבר דרך אגב החוט מחובר והציון שקיבלתי הוא: 8151ועוד משהו בהגדרות רשום סוג אפיק ורשום agp(במצב pci) זה אמור להיות ככה?
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים מחבר התקנתי את הדרייברים של nvidia 40.72 כמו שאמרת הציון שלי נהיה יותר גרוע!:6661הלוח שלי הוא 845 והזיכרון שלי הוא 256 דידיאראמרת שסוג האפיק לא אמור להיות ככה!איך אני משנה?תעזרו פליז!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.