עבור לתוכן

הצמדת כתוביות לפורמט MKV

Featured Replies

פורסם

כן התכוונתי לזה שכמה אותיות נעלמות ולא ממש שורה שלמה. פעם זאת היתה בעיה בקונטיינר עצמו שלא הסתדר עם הרבה שפות כתוביות, עכשיו הבעיה היא בקידוד charset כמו שאמרתי מקודם, שינוי שלו לפחות אצלי פתר את הבעיה... אגב, שמעתי אצל כמה אנשים כבר שהסרה של ספליטר haali והתקנת אחד אחר (gabest) פתרה גם כן את הבעיה, אבל לא אצל כולם אז נראה לי עדיף לשנות את קידוד ה-charset.

בקשר למכשירים ביתיים - אין אחד כזה כרגע אבל לפי דעתי לא יעבור יותר מדי זמן עד שנראה כאלה. בכל מקרה, לברי-המזל שבינינו שיש להם מכשיר BlueRay או HD-DVD וגם מחזיקים צורב לאחד הפורמטים אין בעיה לצרוב את הסרטים האלה ללא קידוד מחדש.

ice2k - בוא תענה על זה אחת ולתמיד: אתה רוצה לקודד מחדש את הסרט לאיקסויד עם כתוביות מבונות ולראות במכשיר תומך או שהתכוונת למשהו אחר?

פורסם

אתה קצת מתבלבל, לא אני פתחתי את התרד :)

לגבי הCHARSET אני אבדוק את זה, לא יודע איך פיספסתי את זה (אני מוריד הפצות MKV של XCT הצרפתיים "ומגייר" אותם שיהיה נוח לצפות). לגבי הHALLI גם אני חשבתי על זה, בהחלט יש מצב שהוא גורם לבעיות, פשוט אחרי שמצאתי פתרון עם הVOBSUB זנחתי את הבדיקות בעניין.

לגבי נגנים תומכי MKV, אני כבר מקווה שאיפה שהו בסין יחשבו על זה ויתחילו את הגל. זה באמת פורמט נהדר אבל עד שלא יעברו להפיץ איתו (שביחד עם H264 וHE AAC 5.1 הוא נהדר) לא תהיה לו תמיכה מצד היצרנים שמחפשים מה שהשוק מבקש.

פורסם

לגבי נגנים תומכי MKV, אני כבר מקווה שאיפה שהו בסין יחשבו על זה ויתחילו את הגל. זה באמת פורמט נהדר אבל עד שלא יעברו להפיץ איתו (שביחד עם H264 וHE AAC 5.1 הוא נהדר) לא תהיה לו תמיכה מצד היצרנים שמחפשים מה שהשוק מבקש.

כתבתי על זה בת'רד אחר, מה שצריך בשביל דבר כזה זה אך ורק צ'יפ חומרה יעודי למטרוסקה ולא ל-X264 כי כל נגן HD יהיה מסוגל לקרוא אותו כ-Raw stream. גם אני בונה על חברינו הסינים או היפנים שיארגנו משהו כזה במהירות האפשרית... אבל כמו שראינו נגני MP3 ודיואיקס אין שום סיבה שלא נראה נגנים כאלה כי אני מאמין שהפורמט יתפוס די חזק בסופו של דבר.

אתה קצת מתבלבל, לא אני פתחתי את התרד :)

אופס... הסתכלתי בתחילת העמוד הזה במקום בתחילת הת'רד, זה מה שקורה כשעובדים בלי המשקפיים.

אז בכל מקרה, ConRoe X Fire - השאלה מופנית אליך כמובן.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לשים לסרט (פורמט MKV) כתוביות ואי אפשר (כנראה) אז אני רוצה להמיר את הסרט ל-Xvid\DivX ואז אני יוכל להצמיד לו כתוביות ואז לראות אותו בנגן ה-DVD שבסלון (של LG).

פורסם

VirtualDubMod פותח קבצי MKV ומאפשר לערוך אותם ולהפעיל עליהם פילטרים כמו לקבצי AVI, אז זאת התוכנה בשבילך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים