עבור לתוכן

הצמדת כתוביות לפורמט MKV

Featured Replies

פורסם

השתמשתי בעבר בתוכנת AVI Recomp והיא עבדה מצוין, עכשיו השגתי סרט בפורמט MKV והתוכנה תומכת רק בפורמט AVI אז בעזרת איזה תוכנה אני יוכל להצמיד כתוביות לקובץ MKV? אני רוצה לשים את הסרט על DVD ולראות בסלון אז אני חייב להצמיד.

פורסם

אתה צריך כמובן לקודד את הסרט קודם כל לדיואיקס.

VirtualDubMod (לא וירטואלדאב הרגיל!) פותח קבצי MKV וכך תוכל להמיר אותם.

פורסם
  • מחבר

זה יוריד מהאיכות? בשבילי איכות באה לפני כתוביות.

פורסם

כמובן שזה תלוי באיכות של הקובץ MKV המקורי ובאיזה הגדרות תשתמש במקודד. אם אתה יודע להגדיר הכל טוב אין שום סיבה שזה לא יצא באיכות טובה מאוד.

בכל מקרה אם אתה צריך עזרה אתה מוזמן לשאול.

פורסם

אתה לא יכול לנגן פורמט MKV בשום DVD HDDVD או BLUERAY שקיים היום.

פורסם

אתה לא יכול לנגן פורמט MKV בשום DVD HDDVD או BLUERAY שקיים היום.

צודק. אבל נראה לי שהוא התכוון לקודד את ה-MKV מחדש לאיקסויד ולהצמיד לו כתוביות, אבל אולי לא הבנתי נכון...

פורסם
  • מחבר

תודה, אני אחפש את התוכנה הזאת.

עריכה: הורדתי אותה וכשאני מנסה לפתוח בעזרתה קובץ MKV אז יש מלא בעיות, ניסיתי גם קובץ AVI רגיל וגם עם זה יש בעיות.

פורסם

איזה בעיות בדיוק יש עם כל קובץ?

פורסם

יש את MEDIACODER שהיא לא רעה, אני לא יודע עד כמה התמיכה בכתוביות בעברית טובה - צריך לבדוק.

יש גם את AUTOMKV שהיא יחסית פשוטה ואת MEGUI שהיא טיפה מסובכת.

כל התוכנות דורשות למידה והתנסות.

פורסם

כן, אבל המטרה שלו היא להפוך את הסרט לXVID-DIVX או MPEG2 ולראות אותו על הנגן בסלון.

ד"א לגבי התוכנה הזו היא הכי טובה בתחום אבל בהוספת כתוביות בעברית בפורמט SRT הנפוץ יש באג כלשהו שמוריד את האות האחרונה מכל שורה. היתי בקשר עם המפתח שלה וניסינו לעלות על הבעייה ופתרון לה ללא הצלחה.

הפתרון שמצאתי לנושא הוא המרה של כתובית הSRT לפורמט VOBSUB בעזרת התוכנה SubtitleCreator (ההמרה דורשת כמה כיוונים אם רוצים גודל פונט מתאים ומיקום טוב של התרגום), ולאחר מכן הכנסת כתובית הVOBSUB לתוך הMKV עם הmkvmerge GUI.

פורסם

בעיית הורדת השורות האחרונה דוקא כן נפתרה. כל מה שצריך זה לשנות ב-mkvtoolnix\mkvmerge את ה-subtitle charset של הכתובית ל-hebrew.

פורסם

אני לא מדבר על העלמות שורות אלא על השמטה של האות האחרונה בכל שורה או צמד שורות שמופיע.

האם לזה אתה מתכוון ?

פורסם

DVD ביתי כל עוד לא תומך בHD, לא יכול לקרוא פורמט MKV.

פורסם

דבר ראשון, למה לחזור על דברים שנאמרו ?

דבר שני - אין שום קשר לHD, הבעייה בכלל בקונטנייר עצמו הMKV לא משנה מה אתה שם בו (אפשר לשים שם XVID עם MP3 בדיוק כמו בAVI אבל זה לא יתן תמיכה), אין כרגע שוםדבר שתמוך בו - לא ב200 שקל ולא ב10000 שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים