עבור לתוכן

מסך משולב - למחשב ולטלויזיה

Featured Replies

פורסם

על מנת לחסוך מקום בחדר של הילד, חשבתי לקנות מסך שישמש מחשב+טלויזיה. האם יש בכלל שוק למסכים כאלו? האם המסכים האלו אמינים? בקיצור, כדאי או לא ואיזה סוג?

פורסם

יש לך למעשה שתי אפשרויות.

1. לקנות כרטיס טלויזיה כך שהמחשב ישמש להחלפת תחנות והקלטה (כמו וידאו) ובנוסף מסך LCD רגיל למחשב.

2. לקנות טלויזית LCD עם כניסת מחשב (D-Sub או HDMI ,אם תמצא DVI דיינו), 90% מהדגמים הנמכרים באים עם לפחות אחת מהכניסות הנ"ל.

מבחינת מחיר שתי האופציות זהות במחיר.

יתרונות :

1. מקליט. איכות המסך יחסית למחיר טובה יותר.

2. פשוט להפעלה, ניתן להעביר את הטלויזיה לכל חדר אחר (ללא תלות במחשב)

חסרונות:

1. שימוש רק כמוניטור.יותר מסובך להפעלה - מצריך התקנות וידע בסיסי+ במחשבים.

2. ראה יתרונות 1

פורסם
  • מחבר

יש לך למעשה שתי אפשרויות.

1. לקנות כרטיס טלויזיה כך שהמחשב ישמש להחלפת תחנות והקלטה (כמו וידאו) ובנוסף מסך LCD רגיל למחשב.

2. לקנות טלויזית LCD עם כניסת מחשב (D-Sub או HDMI ,אם תמצא DVI דיינו), 90% מהדגמים הנמכרים באים עם לפחות אחת מהכניסות הנ"ל.

מבחינת מחיר שתי האופציות זהות במחיר.

יתרונות :

1. מקליט. איכות המסך יחסית למחיר טובה יותר.

2. פשוט להפעלה, ניתן להעביר את הטלויזיה לכל חדר אחר (ללא תלות במחשב)

חסרונות:

1. שימוש רק כמוניטור.יותר מסובך להפעלה - מצריך התקנות וידע בסיסי+ במחשבים.

2. ראה יתרונות 1

אני אגיד בדיוק למה השימוש:

1: למחשב חדש וחזק שייקנה בעתיד.

2: לטלויזיה שתחובר לממיר של "יס".

3: לחיבור קונסולת פלייסטיישן.

על מה תמליץ?

פורסם

אני הייתי כבר ממליץ לך לקנות מסך מחשב ומסך טלוויזיה בסיסי.

זה יצא בערך אותו מחיר, וחבל להסתבך עם הכבלים...

מה התקציב?

פורסם
  • מחבר

מה התקציב?

ראה, מסך למחשב '17 עם זמן תגובה 2MS הוא כיום כ - 1000 ש"ח או קצת יותר. אני יוצא מנקודת הנחה שמסך דואלי יעלה יותר, השאלה כמה. אז תן לי כמה אפשרויות לבחור (משהו בין הפשוט והזול יותר, מוצר בינוני ומוצר איכותי שהוא מן הסתם היקר יותר).

דרך אגב, האם זה פשוט לחבר למסך כזה קונסולת PS?

פורסם

מה התקציב?

חבל להסתבך עם הכבלים?!?!? מה זה השטויות האלה?!

ברור ששווה להסתבך עם הכבלים להתקין את זה בסוף כמו שצריך ואז יש לך מה שרצית... לסדר את עניין הכבלים זה חד פעמי, והשימוש, זה מאוד רב פעמי!

פורסם
  • מחבר

חבל להסתבך עם הכבלים?!?!? מה זה השטויות האלה?!

ברור ששווה להסתבך עם הכבלים להתקין את זה בסוף כמו שצריך ואז יש לך מה שרצית... לסדר את עניין הכבלים זה חד פעמי, והשימוש, זה מאוד רב פעמי!

הכל טוב ויפה, אבל באילו דגמים כדאי להשקיע?

פורסם

סורי, לא מבין בזה, היה בעצם סיקור נרחב באתר לגבי מסכים.. תבדוק שם או תחכה למבינים...

פורסם

יש את ה-Dell 2007WFP, שאפשר לחבר בקלות גם למחשב וגם לממיר. אני לא מכיר עוד אופציות למטרה הזו שהן לא הרבה יותר יקרות.

פורסם

אם כרגע אין לך מחשב אז האפשרות הראשונה נפסלת על הסף.

תהיה חייב לקנות דגם עם ממיר פנימי (האפשרות השניה), או לפחות התקן חיצוני (בסביבות ה350 ש"ח) שיתחבר למכשיר וידאו וימיר לפורמט דיגיטאלי של מסך מחשב.

אישית הייתי בוחר את האפשרות הראשונה באם זה היה מתאפשר, אבל חשוב לציין שרמת הידע שלי בשימוש במחשב גבוהה.

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=298

מסך מקביל ללא אופצית טלויזיה עולה 600 ש"ח פחות שאותן ניתן לנצל בכדי ליישם את האופציה הראשונה ואולי אף להישאר עם עודף.

פורסם
  • מחבר

אם כרגע אין לך מחשב אז האפשרות הראשונה נפסלת על הסף.

תהיה חייב לקנות דגם עם ממיר פנימי (האפשרות השניה), או לפחות התקן חיצוני (בסביבות ה350 ש"ח) שיתחבר למכשיר וידאו וימיר לפורמט דיגיטאלי של מסך מחשב.

אישית הייתי בוחר את האפשרות הראשונה באם זה היה מתאפשר, אבל חשוב לציין שרמת הידע שלי בשימוש במחשב גבוהה.

מסך מקביל ללא אופצית טלויזיה עולה 600 ש"ח פחות שאותן ניתן לנצל בכדי ליישם את האופציה הראשונה ואולי אף להישאר עם עודף.

מצטער, אבל לא ירדתי לסוף דעתך.

המסך ייקנה ביחד עם המחשב. אני בינתיים בודק את השטח. אז לא כ"כ הצלחתי להבין את האפשרויות שהצגת.

פורסם

640x480 זה ממש לא מספיק לאיזשהו שימוש במחשב.

פורסם

אני הבנתי מתגובה קודמת שלך שאת המחשב אתה מתכנן לקנות מאוחר יותר.טעיתי.

אם הקניה תתבצע יחדיו אז אכן האפשרות של קניית מוניטור LCD + כרטיס טלויזיה,לטעמי, תהיה טובה יותר וזולה יותר.

ממליץ על הכרטיס haupaugge PVR-150 MCE Kit המגיע עם שלט ותומך יופי במערכת ההפעלה Media Center - גם גירסת הXP וגם הVista.

נ.ב.

McFly - צודק.

פורסם
  • מחבר

אני הבנתי מתגובה קודמת שלך שאת המחשב אתה מתכנן לקנות מאוחר יותר.טעיתי.

אם הקניה תתבצע יחדיו אז אכן האפשרות של קניית מוניטור LCD + כרטיס טלויזיה,לטעמי, תהיה טובה יותר וזולה יותר.

ממליץ על הכרטיס haupaugge PVR-150 MCE Kit המגיע עם שלט ותומך יופי במערכת ההפעלה Media Center - גם גירסת הXP וגם הVista.

נ.ב.

McFly - צודק.

[

"מוניטור LCD"אני מבין שהכוונה למסך מחשב רגיל, כשכרטיס טלויזיה המצורף אליו למחשב זה משיקולי עלות. כלומר, את שידורי "יס" הוא יראה מתוך המחשב?

פורסם
"מוניטור LCD"אני מבין שהכוונה למסך מחשב רגיל, כשכרטיס טלויזיה המצורף אליו למחשב זה משיקולי עלות. כלומר, את שידורי "יס" הוא יראה מתוך המחשב?

בדיוק

בכל מקרה הוא לא יוכל להשתמש במחשב בעת שהוא צופה בטלויזיה, באפשרות הזאת הוא יוכל במידת מה כן לעשות זאת ע"י צפיה בחלון מוקטן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים