עבור לתוכן

תיאוריה-נהיגה..

Featured Replies

פורסם

יום שני/שלישי או בקיצור שבוע הבא אני ניגד לתיאוריה..עכשיו אלה שעברו בזמן האחרון על מה כדאי לתת דגש בלימוד...אני פחות או יותר את רוב החומר...השאלה היא על מה כדאי לי לחרוש יותר מהשאר..על מה הם מתמקדים..

תודה!

פורסם

לא מתמקדים בכלום... יכולה להיות לך שאלה מכל נושא...

כשאני עשיתי תיאוריה לא הייתה לי שאלה אחת על המנוע ומבנה הרכב.. ולאחת שהייתה איתי היו 4 שאלות בנושא הזה...

תלמד טוב וזה ממש לא בעייה לעבור זה ממש קל...

פורסם
  • מחבר

צריל ללמוד על סוגי רשיונות?? בכל האתרים תוקעים לי שאלות על סוגי רשיונות שאין לי מושג בהם..

פורסם

אני עשיתי תאוריה וטסט לפני שנתיים (שככתי להמיר את הראשיון האמריקאי שלי בזמן וטוב שלמדתי הכל מחדש - פשוט נהגתי גרוע) . בתאוריה כל השאלות רנדומאליות אז אתה לא יכול לדעת כמה שאלות מכל סוג . חשוב לדעת את כל חוקי התנועה והתמרורים למשל מאיפה פונים לאן וכו אני חושב שלמרות שהמבחן רנדומאלי יש כמה תחומים שמדגישים כמו חוקי תנועה ותמרורים. חוץ מזה יש עוד תפזורת של שאלות למשל כמו מפגעים על הכביש וגם אולי סוגי רשיונות אני לא זוכר אם היה לי אחד כי זה היה מזמן.

אם אני לא טועה המבחן הוא ללא מגבלת זמן אז כדאי שתעבור על כל השאלות ותבדוק שהתשובות הגיוניות . וגם צריך לדעת גם את הפרטים הקטנים כמו למשל שתמרור עצור אומר גם שצריך לתת זכות קדימה ואם התמרור בצד ימין כולם עוצרים ובצד שמאל רק הפונים שמאלה. מבחן התאוריה די קל כי הוא מאוד הגיוני ומה שאי אפשר לפתור בהגיון צריך ללמוד בעלפה. כדאי לך שמישהו יבחן אותך בכל השאלות בספר (אני זוכר שיש שאלות דוגמה שם) ואם יש לך בעיות איתם אז כדאי שתקרא שוב את הפרק .

אני עברתי טסט ותאוריה ראשונים בארץ בארה"ב תאוריה שניה (אם לא מצליחים פעם ראשונה יש עוד ניסיון באותו יום) וגם טסט ראשון (זה מפגר נוסעים בחניון ,נכנסים לחניה בין רגילה שני קונוסים ומקבלים רישיון). אין פה טריק צריך פשוט לקחת את השיעורי נהיגה ברצינות ואם משהו לא ברור תשאל את המורה - בשביל זה הוא שם תנצל אותו כדי שלא ינצל אותך. אם תהיה תלמיד טוב תצליח גם אם המורה לא כלכך טוב.

בהצלחה תאוריה ,לימודים ,בטסט ובכביש. ותזהר ממטורפים ;)

פורסם

מישהו פה יכול לתת שאלה לדוגמא שנחשבת קשה בתיאורייה? כי גם אני מתכוון להתחיל עם זה בחופש הגדול...

פורסם

אני הכי פוקסיונר בארץץ

קיבלתי רק תמרורים ובקושי למדתי הייתי בטוח אני נכשל על בדוקק

פתאום אני מקבל עובר!! :yelclap:

זה הכל מזל

פורסם

לומדים הכל...לא להמר על דברים שאתה חושב שיהיו

פורסם

תגידו כבר נכנס החוק הזה של 60 שאלות בתיאוריה? , אני לא זוכר עשיתי לפני איזה שנתיים+...

פורסם

עוד מקום המדינה מספרים על תיאוריה של 60 שאלות

עד היום זה לא קיים

פורסם

כמו שאמרו, השאלות אקראיות.

לדעתי הכי מומלץ להתמקד בשאלות על המנוע, כי שאר השאלות (חוקי תנועה וכו') מבוססות בעיקר על common sense, ולא ידע טכני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים