עבור לתוכן

יכול להיות שעבדו עלי...איך אני יודע אם יש לי Radeon 9700Pro או RADEON 9700 רגיל?

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש, עם RADEON 9700PRO (לפחות אמור להיות). עכשיו, אני בכלל לא בטוח שבאמת זה ה-PRO, נראה לי ששמו לי את ה- RADEON 9700 הרגיל. איך אני יכול לבדוק את זה?

פורסם

דבר ראשון אני בטוח שאתה יכול לראות את זה לפני שעולה החלון השחור שאתה לוחץ בו DEL בשביל לראות את הביוס. אמור להיות עוד מסך שחור לפני, שכתוב את שם הכרטיס וכמה מגה הוא.

אפשרות שניה: פתח את המחשב (אם אין לך ניסיון עם זה אל תגע בכלום רק תסתכל!), ותסתכל על הכרטיס. תשאיר כאן את השם של הכרטיס והחברה (שאמורים היו לתת לך) ונביא לך תמונה של הכרטיס. ככה תסתכל על התמונה ותשווה בין הכרטיס לבין התמונה.

אתה יכול להיכנס למאפייני המערכת: לחצן ימני על המחשב שלי ואז- מאפיינים. תלך למעלה בלשוניות לחומרה ואז תיכנס למנהלים התקנים (device manager) ושם תחפש התקני קול, שמע ווידאו ותחפש שם את שם הכרטיס.

אני בטוח שיש גם תוכנה שבודקת את החומרה שלך במחשב בדיוק. שאל כאן את החברה בפורום תוכנה או תמיכה טכנית ויגידו לך :)

מקווה שעזרתי !

פורסם

תוריד תוכנה שמזהה חומרה

כמו סיסופט סנדרה

פורסם

wise אתה יכול לכתוב את שמה באנגלית כי בקרוב גם אני יצטרך אותה.

פורסם

SiSoft Sandra

פשוט, יש אותה באגף ההורדות של האתר, תחת ניטור חומרה... ::)

פורסם
  • מחבר

תודה קודם כל על העצות. השאלה שלי עכשיו היא האם לרדאון 9700 הרגיל יש 8 יחידות עיבוד או רק לפרו? כי הורדתי את התוכנה (סיסופט סנדרה) והיא כתבה לי במאיץ מסך: RADEON 9700 וגם שיש לו 8 יחידות עיבוד.אז למי שיש RADEON 9700PRO יכול בבקשה להגיד לי אם אמור להיות כתוב לי גם ה-PRO או רק RADEON 9700 .

תודה מראש,

THE P.U

פורסם

גם ל-9700 הרגיל יש שמונה צינורות עיבוד. רק ל-9500 (לא פרו) יש ארבעה.

פורסם

אממ...הלו!

גש בבקשה לSTART ואז לRUN ותקליד שם DXDIAG

גש ללשונית שנקראת DISPLAY

ובשורת הNAME יהיה רשום.

אם לא רשום, אנא הורד את ה CATALYST 3

מהאתר WWW.ATI.COM

ונסה שנית.

פורסם

תודה קודם כל על העצות. השאלה שלי עכשיו היא האם לרדאון 9700 הרגיל יש 8 יחידות עיבוד או רק לפרו? כי הורדתי את התוכנה (סיסופט סנדרה) והיא כתבה לי במאיץ מסך: RADEON 9700 וגם שיש לו 8 יחידות עיבוד.אז למי שיש RADEON 9700PRO יכול בבקשה להגיד לי אם אמור להיות כתוב לי גם ה-PRO או רק RADEON 9700 .

תודה מראש,

THE P.U

איפה קנית שנדע לא לקנות מהם?

פורסם

בנתיים אנחנו לא יודעים מה הוא קיבל.

ההבדל היחיד, אם אני לא טועה, זה במהירויות שעון.

פורסם

לפי מה שקראתי אצל טום, ההבדל הוא באמת במהירויות השעון (בכל מקרה, גם אם יש עוד הבדל, עדיין אפשר להבדיל בינם לפי זה).

רדאון 9700: 275/270

רדאון 9700 פרו: 325/310

אתה יכול לבדוק את המהירות בתוכנה PowerStrip.

פורסם

"גם ל-9700 הרגיל יש שמונה צינורות עיבוד. רק ל-9500 (לא פרו) יש ארבעה."

גם ל-9500 פרו יש ארבעה צינורות עיבוד.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס הוא של GIGABYTE, אמור להיות RADEON 9700PRO וקוראים לו MAYA2. אז אם תוכלו אולי להעלות תמונה שלו זה יכול לעזור לזהות אם זה אכן זה. דבר שני, אתם בטוחים שאמור להיות לי כתוב במאפייני המערכת, במנהל ההתקנים, ע"י שם הכרטיס, גם את המילה PRO או שיכול להיות שהגירסה של הראדון 9700 פרו תופיע רק ככה:

RADEON 9700.

ולבסוף: איפה אני יכול למצוא את התוכנה הזאתי (PowerStrip, אם אתם יכולים בבקשה לתת את הכתובת או לינק לאתר)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים