פורסם 2007 ביוני 718 שנים שלום חברה,אני קניתי מחשב, הרכבתי אותו, והמסך לא נדלק.לוח אם asus crosshairכרטיס מסך leadtek geforce 8600gtsספק כוח corsair 520wזיכרונות ocz 2X512,ocz 2x512כאשר אני מנסה להדליק אותו המחשב עצמו נדלק, אבל המסך לא. יש בלוח אם lcd poster אז כשאר אני מחבר את המחשב לחשמל הוא מהבהב, נכבה ונדלק, וכשאר אני לוחץ על כפתור ההדלקה אז הוא נישאר דולק ורושם cpu initמה יכולה להיות הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 7.06.2007 בשעה 21:06:47שחכתי להוסיףומעבד amd6000+X2
פורסם 2007 ביוני 718 שנים מחבר התכוונתי לזה שהמסך בשקע ומגיע אליו חשמל, אבל הוא לא נידלק כשאני מדליק את המחשב, זאת יעני בעיה במחשב ולא במסך
פורסם 2007 ביוני 818 שנים קשה לי להאמין שקיבלת מעבד דפוק (למרות שהכל יכול להיות) לכן בדקתי ולוח האם שלך תומך במעבד הזה רק החל מגירסת ביוס 0502, לכן הייתי מציע לך לצרוב את גירסת הביוס האחרונה.
פורסם 2007 ביוני 818 שנים הייתה לי בעיה דומה במחשב של קרובת משפחהיישמע אולי לא קשור, אבל מה שפתר את זה בסופו של דבר היה הוצאה של הזכרונות, ניקוי טוב טוב של החלק שלהם שנכנס לסלוט, ווידוא שאין שום דבר בתוך הסלוט שמפריע, והחזרה שלהם למקום.
פורסם 2007 ביוני 818 שנים תנסה להשיג לכמה שעות, אולי אפילו מאיפה שקנית מעבד שמתאים ללוח ואז תעדכן את הביוס
פורסם 2007 ביוני 818 שנים אני לא מבין...מחשב חדש אתה אומר....המילה "אחריות" אומרת לך משהו?בן-אדם, לך לחנות, תצעק על האנשים שיסדרו לך את זה, אולי תקבל גם איזה פיצוי קטן....
פורסם 2007 ביוני 818 שנים הייתה לי בעיה דומה במחשב של קרובת משפחהיישמע אולי לא קשור, אבל מה שפתר את זה בסופו של דבר היה הוצאה של הזכרונות, ניקוי טוב טוב של החלק שלהם שנכנס לסלוט, ווידוא שאין שום דבר בתוך הסלוט שמפריע, והחזרה שלהם למקום.זה בהחלט יכול להיות מהזכרונות..יש מצב שהם לא יושבים כמו שרציך בסלוט,תוציא ותנסה שוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.