פורסם 2003 בפברואר 322 שנים כמה מכמה שכבות הכרטיס מסך שלי בנוי? ומה זה בכלל? אולי הבנתי את זה נכון ... אז תעשזרו לי
פורסם 2003 בפברואר 322 שנים אם תגיד לנו איזה כרטיס מסך יש לך , זה עלול לעזור לנו לעזור לךאבל זה רק עלול, זה לא בטוח.*במהלך הודעה זו לא בוצעו ניסויים על כרטיסי מסך ישנים (כן, בטח...חחחחחחח..LOL. קראתי את עצמי, כאילו שאני לא מתעלל בכרטיסים אררררררררר סיליקון ארררררררררררררררררררררר)
פורסם 2003 בפברואר 322 שנים מיץ תפוזים של פריגת במשך כל היוםומים אחרי אימון ג'ודובנוסף אני מצחצח את שיני כל יום באקוופרש, yelloh is beautiful (מצטער על טעויות הדקדוק)
פורסם 2003 בפברואר 322 שנים לVOODOOKING,מצטער לא ראיתי את החתימה אני לא נוטה להסתכל בחתימות וכו' אלה יותר מתמקד בתוכן ההודעה (איכותית או שלא זה לא משנה לספאמרים כמוני...)אבל אני ממליץ שפעם הבאה תעשה לפחות העתק הדבק להודעה, בשביל שגם אנשים כמוני (אנטי-טכנופובים) יוכלו להביןבקשר לשאלה עצמה, אין לי שום מושג, תנסה את גוגל ואת האתר של NVIDIA רוב הסיכויים שהם יעזרו לךלספרארי, מה בדיוק מצחיק?אסור לשתות מים ומיץ ?אסור לצחצח שיניים במשחה שגורמת לשיניים שלך להצהיב?כאילו GROW UP, יש לי תור לשיננית כל חודש, אצלי המצב טוב אבל אני חושש לחיי המין שלך אם אתה משתמש באווקה(קראפ)פרשקח רק משחת נעליים! כמו שאני נוהג לומר just do it וגם משפט מאוד מוכר שלי"לצחצח שיניים עם משחת נעליים, אתה רוצה את זה"
פורסם 2003 בפברואר 322 שנים אני לא יודע אם תמצא ממש תשובה מדויקת לשאלה שלך..כי זה נראה לי מידע קצת יותר מסובך... תנסה להסתכל אולי על הכרטיס מהצד, תראה אולי בקירוב כמה שכבות יש..
פורסם 2003 בפברואר 322 שנים לVOODOOKING,מצטער לא ראיתי את החתימה אני לא נוטה להסתכל בחתימות וכו' אלה יותר מתמקד בתוכן ההודעה (איכותית או שלא זה לא משנה לספאמרים כמוני...)אבל אני ממליץ שפעם הבאה תעשה לפחות העתק הדבק להודעה, בשביל שגם אנשים כמוני (אנטי-טכנופובים) יוכלו להביןבקשר לשאלה עצמה, אין לי שום מושג, תנסה את גוגל ואת האתר של NVIDIA רוב הסיכויים שהם יעזרו לךלספרארי, מה בדיוק מצחיק?אסור לשתות מים ומיץ ?אסור לצחצח שיניים במשחה שגורמת לשיניים שלך להצהיב?כאילו GROW UP, יש לי תור לשיננית כל חודש, אצלי המצב טוב אבל אני חושש לחיי המין שלך אם אתה משתמש באווקה(קראפ)פרשקח רק משחת נעליים! כמו שאני נוהג לומר just do it וגם משפט מאוד מוכר שלי"לצחצח שיניים עם משחת נעליים, אתה רוצה את זה"אתה ממש ספאמר מזו*** :AR15:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.