עבור לתוכן

כמה LAYRES הכרטיס מסך שלי?

Featured Replies

פורסם

כמה מכמה שכבות הכרטיס מסך שלי בנוי? ומה זה בכלל?

אולי הבנתי את זה נכון ... אז תעשזרו לי :)

פורסם

אם תגיד לנו איזה כרטיס מסך יש לך , זה עלול לעזור לנו לעזור לך

אבל זה רק עלול, זה לא בטוח.

*במהלך הודעה זו לא בוצעו ניסויים על כרטיסי מסך ישנים (כן, בטח...חחחחחחח..LOL. קראתי את עצמי, כאילו שאני לא מתעלל בכרטיסים אררררררררר סיליקון ארררררררררררררררררררררר)

פורסם

Lev תגיד, מה שתית היום?

פורסם

מיץ תפוזים של פריגת במשך כל היום

ומים אחרי אימון ג'ודו

בנוסף אני מצחצח את שיני כל יום באקוופרש, yelloh is beautiful (מצטער על טעויות הדקדוק)

פורסם

לב לא ראית את החתימה שלי??

פורסם

שניה תן לי לצחוק....

פורסם

לVOODOOKING,מצטער לא ראיתי את החתימה אני לא נוטה להסתכל בחתימות וכו' אלה יותר מתמקד בתוכן ההודעה (איכותית או שלא זה לא משנה לספאמרים כמוני...)

אבל אני ממליץ שפעם הבאה תעשה לפחות העתק הדבק להודעה, בשביל שגם אנשים כמוני (אנטי-טכנופובים) יוכלו להבין

בקשר לשאלה עצמה, אין לי שום מושג, תנסה את גוגל ואת האתר של NVIDIA רוב הסיכויים שהם יעזרו לך

לספרארי, מה בדיוק מצחיק?

אסור לשתות מים ומיץ ?

אסור לצחצח שיניים במשחה שגורמת לשיניים שלך להצהיב?

כאילו GROW UP, יש לי תור לשיננית כל חודש, אצלי המצב טוב אבל אני חושש לחיי המין שלך אם אתה משתמש באווקה(קראפ)פרש

קח רק משחת נעליים! כמו שאני נוהג לומר just do it

וגם משפט מאוד מוכר שלי

"לצחצח שיניים עם משחת נעליים, אתה רוצה את זה"

פורסם

אני לא יודע אם תמצא ממש תשובה מדויקת לשאלה שלך..כי זה נראה לי מידע קצת יותר מסובך...

תנסה להסתכל אולי על הכרטיס מהצד, תראה אולי בקירוב כמה שכבות יש.. ;)

פורסם

לVOODOOKING,מצטער לא ראיתי את החתימה אני לא נוטה להסתכל בחתימות וכו' אלה יותר מתמקד בתוכן ההודעה (איכותית או שלא זה לא משנה לספאמרים כמוני...)

אבל אני ממליץ שפעם הבאה תעשה לפחות העתק הדבק להודעה, בשביל שגם אנשים כמוני (אנטי-טכנופובים) יוכלו להבין

בקשר לשאלה עצמה, אין לי שום מושג, תנסה את גוגל ואת האתר של NVIDIA רוב הסיכויים שהם יעזרו לך

לספרארי, מה בדיוק מצחיק?

אסור לשתות מים ומיץ ?

אסור לצחצח שיניים במשחה שגורמת לשיניים שלך להצהיב?

כאילו GROW UP, יש לי תור לשיננית כל חודש, אצלי המצב טוב אבל אני חושש לחיי המין שלך אם אתה משתמש באווקה(קראפ)פרש

קח רק משחת נעליים! כמו שאני נוהג לומר just do it

וגם משפט מאוד מוכר שלי

"לצחצח שיניים עם משחת נעליים, אתה רוצה את זה"

אתה ממש ספאמר מזו*** :AR15:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים