עבור לתוכן

איך מודדים טמפרטורה ומהירות מאוורר של GPU?

Featured Replies

פורסם

אני מעונין לדעת כמה הכרטיס שלי מתחמם, ואיך המאוורר פועל (באיזה מהירות ובאילו תנאים). למישהו יש קישור לתוכנה שתעשה את זה? או שבכלל יש כזאתי אופציה בדריוור (לא מאמין שבאמת) ?

הכרטיס הוא 8800GTS 320MB אם זה משנה משהו.

פורסם

תוריד EVEREST

תוכנה מעולה...היא מראה לך טמפרטורות כל הרכיבים ומידע על כל דבר במחשב שלך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

70 מעלות ולא הרצתי שום דבר כבר יותר מחצי שעה לא נראה לי כל כך טוב. למישהו יש פתרון?

(כשהתחלתי להריץ בדיקת ארטיפקטים בATITOOL הטמפ' עלתה ל80 מעלות אבל הפסקתי, כי זה גם ככה התחיל מטמפ' גבוהה).

גם האוורסט וגם הATITOOL מראים אותה טמפרטורה .. אז אני לא מאמין שיש פה איזשהי טעות.[br]פורסם בתאריך: 7.06.2007 בשעה 19:33:00

פתחתי את המארז ואני רואה שהמאוורר עובד, אבל בכל זאת הטמפרטורה היא 66 מעלות (ירד מ70, זה הרי בגלל פתיחת המארז, וזה ירד לאט לאט).

אני ראיתי במקומות אחרים שהטמפרטורה לא צריכה לעבור את ה55~ ב"מנוחה" (כשהמחשב לא עושה כלום) אם כך מה הבעיה?

האם יש דרך להפעיל את המאוורר ידנית? אני מעדיף לאלץ את סיבובי המאוורר העיקר לשמור על הקור.[br]פורסם בתאריך: 7.06.2007 בשעה 20:12:59

טוב, עשיתי ריסט ומצאתי בRIVATUNER איך לאלץ מהירות מאוורר. שמתי 100%, המאוורר סוף סוף נכנס לפעולה ועשה רעש (לא יותר גדול מכונן הדיסקים) והטמפרטורה הייתה 57 מעלות. עכשיו אני שואל, איך אני יכול לתכנת דרך הRIVATUNER שהמאוורר ידע מתי להכנס לפעולה ומתי להיות שקט בצד. אני מכיר אנשים שגורמים למאוורר שלהם לשמור על טמפרטורה יציבה, שבכל פעם שהטמפ' עולה אז עוצמת המאוורר עולה ולהפך. אני רוצה לדעת איך עושים את זה.

מצטער על ההקפצות אבל אני רואה שאין תגובות =|

עריכה: הנה אני מוסיף תמונה של החלון בו אני מסתכל, אני צריך שמישהו יגיד לי מה כל הג'יבריש בטבלה אומר.

temptl8.jpg

פורסם

הטמפ' שלך לא כאלה בשמים..לצערנו הכרטיסי ה8800 חמים...

ויש לך אפשרות בRIVA TUNER לשנות את המהירות במצבים שונים (חפש לשונית FAN)..

כמו כן איזה מארז יש לך ואיך מסודרת הסירקולציה אצלך ?

פורסם

הטמפרטורות אצלי דומות לשלך

במצב רגיל המאוורר מסתובב לפי כמות החום

ותשים לב שגם כשהכרטיס על 70 מעלות ואתה לא עושה כלום עדיין המאוורר רץ על המהירות הכי נמוכה שהיא 60% שזה אומר שאין לך מה לפחד

פורסם
  • מחבר

הטמפ' שלך לא כאלה בשמים..לצערנו הכרטיסי ה8800 חמים...

ויש לך אפשרות בRIVA TUNER לשנות את המהירות במצבים שונים (חפש לשונית FAN)..

כמו כן איזה מארז יש לך ואיך מסודרת הסירקולציה אצלך ?

הלשונית שאתה מדבר עליה היא הלשונית בתמונה שהבאתי? כי אם כן, אני צריך הדרכה איך לשנות את המהירות במצבים שונים כי שום דבר שם לא אומר לי כלום.

פורסם

אני ששמתי את שלי על 100% זה הגיע ל 53 מעלות ואז החזרתי את זה לאוטומטי וזה עלה חזרה ל 58.

בכל מקרה, בלשונית שפתחת תבחר Fixed ותעלה את זה ל 100% ואז תשמע את הרעש של הכרטיס מסך וגם תראה איך הטמפרטורה יורדת.

אבל אצלי זה על אוטומטי כל הזמן.

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה שזה ירעש סתם, אני רוצה שזה ירעש כשצריך (וגם ככה באמצע המשחקים, כשצריך, הסאונד עולה על הרעש המאוורר, שהוא גם ככה לא כזה חזק). אי אפשר להגיד לו "תנסה לשמור על טמפרטורה שתהיה מתחת לX" ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים